Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 14:41:53)
|
Uf jedva iščitah [sm=smiley1.gif] Baš su stavovi u dva različita pravca... Iskreno, ja bih se pre okrenula od nekog kome smrdi iz usta nego od gay poljubca [sm=smiley36.gif] Hoću da kažem da se gadim mnogo "prirodnijih" pojava kod ljudi, nego jedne ovako "neprirodne"-nehigijene, bahatosti, licemerja, drskosti, agresivnosti... pošto dok god je ta osoba hetero to ponašanje je normalno, je l'? Parada za ili protiv?! Dakle, održava se jednom godišnje, traje koji sat, svira muzika, sve šareno, poznata maršruta i tako to, zar ne?! Upropastiće vas i vašu decu??? Pa brate mili, vi nemojte tuda da idete!!! Lepo ostanete to malo kući, pročitajte neku pametnu knjigu, odete u drugi deo grada ili zaobilaznim ulicama i problem rešen [sm=smiley1.gif] Isto kao što ne odete na koncert Mitra Mirića, ako vam se ne sluša, ili na miting xyz stranke, ako je ne podržavate ili na glasanje jer nemate za koga (a ovo još dođe kao građanska dužnost)... A reprodukcija?! Pa dok god postoje heteroseksualne jedinke koje svoju decu bacaju u kontejnere, lepo što postoje i neki drugi, pa makar i "neprirodni" pojedinci koji žele toj deci da pruže topao dom, zagrljaj, kvalitetno obrazovanje, srećan život... Diskriminacija??? To je zato što postoji ovoliko ogorčenih ljudi kojima se gadi svako je drugačiji-i ja sam eto potpuno PRIRODNA dobila otkaz baš zbog te svoje prirodnosti.... Jasno mi je čega se "neprirodni" boje [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|