RE: Homoseksualnost (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:27:42)

Znaš šta je problem Snelle? Što njima nije dozvoljena ta parada. Uopšte nije važno zbog čega paradiraju, njima je to zabranjeno, a svima ostalima, koji ne krše zakon, dozvoljeno. Naravno da hoće ista prava, hoće da prošetaju, i zašto ne bi? Da malo polemišemo o tim "ljudima" koji im to ne dozvoljavaju, a ne zbog čega oni to žele[sm=smiley13.gif] I još da dodam, da sam sigurna da 90 posto gejeva uopšte nema nikakvu potrebu ni želju za paradom, oni samo žele da budu deo društva, ali im se ne da.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:34:03)

sto volim kad se uhvatite necega i onda prozivate, ko me razume shvatice ko ne nece[sm=smiley1.gif]
ne izjednacavam nikoga ali gde vam je tolerancija, nevezano za silovatelje,ima i ostalih koji isto tako mogu traziti svoja prava, pa onda niste ni vi tolerantni kao sto pricate.
ja ne mrzim nikoga niti mastam o prebijanju i ne znam sta ste se svi uhvatili toga
sad ispada da em smo netolerantni em smo huligani u mislima, ma dajte molim vas

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:34:24)

Šta znači hoće ista prava? Slažeš li se da imaju prava da sklapaju brakove u crkvi i da imaju prava da usvajaju decu? Ja ne, i nije me sramota da to i priznam, pa nek sam najgora. A skup im je zabranjen iz razloga što policija nije sigurna da može da ih zaštiti, to je zarad njihove bezbednosti. A kad smo već i spomenuli onu izložbu..meni je to ništa drugo do provociranje. I šta onda da ja mislim o tim ljudima, kad se oni prema nama tako ponašaju? Nismo ni mi, svi hetero isti. Dosta nas ih podržava, ali oni izgleda sve stavljaju u isti koš i o svima imaju isto mišljenje i nepoštovanje.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:34:30)

IZVORNA PORUKA: Snelle

A što je toliko teško prihvatiti da nismo svi Bogom dani da budemo tolerantni? Rekoh da neću ništa ovde pisati, ali...
Ja sam po Nedjinom deklarisanju polutolerantna [sm=smiley36.gif] Meni su svi ljudi jednaki, rasa, nacija, seksualno opredeljenje...
I sutra da znam da nekom treba pomoć, uopšte mi nije bitno da li je homo ili hetero, pomogla bih bez razmišljanja. Nasilje nad njima osuđujem iz dna duše. Ali....da li vi svi, tolerantni, stvarno mislite da njihova parada ima za cilj da nateraju ljude da ih prihvate i slično? Ma hajde, svako od nas zna da je to nemoguće, i oni su toga potpuno svesni. Čemu onda parada? Po meni, svaki normalan član ove zajednice (pod normalnim ne smatram psihički zdravu osobu), će tokom parade ostati kod kuće, a ovi ostali što paradiraju pokušavaju da dokažu ne znam ni ja šta, da se inate, da pokažu kako su jači od svih ostalih hetero opredeljenja i kako su iznad njih, iznad naroda i šta ti ja znam. E meni to smeta! Taj bezobrazluk i to isticanje. I uopšte nemam problem sa vašom tolerantnošću, ali izgleda da vi imate sa netolerantnošću nas pojedinih. Pa ko je ovde u stvari netolerantan? [sm=smiley1.gif]
Milojka, a šta, misliš da među gej populacijom nema narkomana, huligana, siledžija...? Brate, sad ispade da su ljudi iz ove populacije svi do jednog svetitelji [sm=zmeden.gif]

Toliko o toleranciji... Svi koji ne ostanu kod kuće su psihički poremećeni...

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:38:15)

Gae, ne izvrći mi reči. Rekla sam da kad kažem "normalan" ne mislim na osobu psihički zdravu. Dakle, osoba koja ne želi da provocira, i nema neke druge skrivene razloge zbog kojih izlazi na paradu.

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:39:18)

a zasto ne shvatite da oni paradom nece dobiti nista,nikakvo postovanje i slicno,sve ce biti kao i do sad(osim razbijenog grada i ko zna koliko povredjenih)

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:42:39)

Šta znači hoće ista prava? Slažeš li se da imaju prava da sklapaju brakove u crkvi i da imaju prava da usvajaju decu? Ja ne, i nije me sramota da to i priznam, pa nek sam najgora. A skup im je zabranjen iz razloga što policija nije sigurna da može da ih zaštiti, to je zarad njihove bezbednosti. A kad smo već i spomenuli onu izložbu..meni je to ništa drugo do provociranje. I šta onda da ja mislim o tim ljudima, kad se oni prema nama tako ponašaju? Nismo ni mi, svi hetero isti. Dosta nas ih podržava, ali oni izgleda sve stavljaju u isti koš i o svima imaju isto mišljenje i nepoštovanje.

Ja mislim da treba da sklapaju brakove (ne obavezno u crkvi jer mi ona niš ne znači kao takva) i da treba da im se omogući usvajanje dece, pod istim uslovima kao heteroseksualnim parovima. Niko me ne može ubediti da je deci bolje u domu nego u gej porodici.

A to da je država zabranila paradu da bi ih zaštitila je zamena teza, država ništa u proteklih 20 godina nije učinila da zaštiti i njih i nas od huligana, jer da jeste većina bi bila po zatvorima a ostali manji od makovog zrna.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:44:02)

a kako ti ne mozes da shvatis da ima ljudi koji su drugaciji od tebe, razmisljaju drugacije nego ti i stalo im je do necega?
znaci njima je stalo do toga, njima znaci da se gay parada odrzi, nasa drzava je duzna zakonom da im obezbedi uslove da se odrzi. i ne vidim cemu dalja polemika. ako je to skroz zakonski, ako to pise u nasem ustavu, ne vidim cemu negodovanje tome.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:44:09)

Gae, ne izvrći mi reči. Rekla sam da kad kažem "normalan" ne mislim na osobu psihički zdravu. Dakle, osoba koja ne želi da provocira, i nema neke druge skrivene razloge zbog kojih izlazi na paradu.

Izvinjavam se, nisi mi rekla da sam psihički bolesna nego "samo" nenormalna.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:44:27)

Pa upravo zato se pitamo zašto ta parada ikome smeta???
Svaka budala ima mesto na televiziji, svako se danas naziva pedagogom i obrazuje nam decu, svako se danas bavi politikom i SVI imaju pravo da propagiraju svoje lude i bolesne ciljeve, zašto ne bi i oni jednom godišnje??? Nama je grad i saobraćaj svako malo blokiran kad gostuje neki sportski klub jer policija sprovodi navijače. I mi našu decu vodimo na takve utakmice. Da li je to normalno???

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:47:44)

i dobro je pitanje u kakvoj mi to zemlji zivimo i kakva nam je policija kada nije u stanju da sacuva par hiljada ljudi na par sati jedan dan godisnje... necemo mi nikud, a vidim da ce se opet motati krompiruse uz plamen sveca...

Zell -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:48:00)

Mislim da ste promasili temu koja je kako pise Homoseksualnost a ne Da li ste za ili protiv parade...
Takodje, na vestima su javili da su zabranjeni svi skupovi za taj dan. Isto tako su javili x vesti koji idu na teret svim gradjanima ove drzave pa se ne vodi polemika oko njih...
Koliko strana se ispise kad se najavi skup radnika (i isti otkaze) koji od privatnika nisu dobili plate mesecima a rade?
Na datu temu imam samo da napisem da je to stvar licnog izbora i nacina zivota - privatna stvar svakog pojedinca kao, uostalom, i sve drugo. Pozdrav!

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:48:18)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ti mene namerno provociraš?
Btw, nisam znala da si gej [sm=smiley36.gif]

Yula -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:49:19)

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Isidora, majke ti, je l'' ti to u isti koš stavljaš silovatelje i homoseksualce?!
Silovatelji su se svojih prava odrekli kad su počinili zločin, kao i pedofili, ako i kriminalci. Dakle, oni su prekršili zakon. Homoseksualci ga ne krše. Tačka.
Dokle ćemo biti tolerantni? Dokle god bude vas "polutolerantnih" (za mene ste jednako netolerantni kao i oni što ih gađaju kamenjem, jer ako ti ne smetaju, onda ti ne smetaju, i kraj).

I ti ides u krajnost kao i oni sa kamenicama. Utrkujete se da pokazete koliko ste emancipovani, fini, proevropski nastrojeni pa su vam puna usta LGBT populacije i verbalnim kamenicama napadate one koje apsolutno zaboli da li Pera spava za Zikom ili Jelenom, ali ne zeli da mu se to servira svaki dan na TV ili da ih gleda kako se ponose svojim poremecajem, jer da se ne lazemo, ma koliki marketing bio njima u korist, to je poremecaj. Zasto su sada prava LGBT populacije prioritetna u odnosu na one koji su strejt, a ne zele jednostavno da gledaju dva muskarca kako se ljube, grle, seksaju i slicno? Ovi drugi su u ogromnoj vecini ali bivaju "silovani" svakodnevno iz medija tom frkom oko te parade.

Smeta mi sto je sada postalo IN biti peder ili ako nisi p. onda da budes u fazonu iz sveg glasa se bori za njihovu paradu. Boli me uvo da li ce da paradiraju ili nece,

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:51:30)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ti mene namerno provociraš?
Btw, nisam znala da si gej [sm=smiley36.gif]

Nije bitno da lisam gay, bi ili hetero, ili možda transgender, ali nisam planirala da sedim kod kuće nego da izađem i pružim podršku paradi ponosa. Dakle, kakvog god seksualnog opredeljenja ja sam svakako od onih nenormalnih i ponosim se time.

Snelle -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:53:31)

Ako izlaziš samo da im pružiš podršku, a ne da bi nekog provocirala, iživljavala se ili tome slično, onda jesi normalna, ako me već teraš da upotrebim opet tu reč, jer nijednu drugu adekvatnu nisam uspela da nađem, pošto nažalost nisam završila srpski jezik i književnost.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:54:04)

IZVORNA PORUKA: isidora88

sto volim kad se uhvatite necega i onda prozivate, ko me razume shvatice ko ne nece[sm=smiley1.gif]
ne izjednacavam nikoga ali gde vam je tolerancija, nevezano za silovatelje,ima i ostalih koji isto tako mogu traziti svoja prava, pa onda niste ni vi tolerantni kao sto pricate.
ja ne mrzim nikoga niti mastam o prebijanju i ne znam sta ste se svi uhvatili toga

Ja rekoh necu vise da ucestvujem u diskusiji, pa porekoh, shame on me gresnici[sm=smiley36.gif]

Elem Isidora, nisi shvatila poentu, ljubav je divna, i mnogi nece imati problem da objasne svojoj deci sto se 2 tete ili 2 cika ljube itd...pa isto tako ce ta deca od tih tolerantnih i cool roditelja kad budu videli jednog matorog cikicu da negde "ljubi" neku devojcicu, misliti da je to normalno, pa ona opet neki cikica kad bude neku tetu na silu "ljubio" isto tako, i da ne nabrajam, shvatate poentu.
Ali molim te, tolerancija pre svega pa onda sve ostalo, jer ako nisi tolerantan do te mere da prirodno postane neprirodno, onda ti nalepe etiketu tipa vi "pravoverni", "polutolerantni" itd...a sve radi cega??? a ovamo mese slavksi kolac i idu u crkvu (ne svi, nemojte odmah da se zalepite za to)i to da bi nas prihvatila EU jer moramo i mi da prihvatimo sve trendovde EU, jel tako??? Ma vazi....
Uvek su postojali homoseksualci, nisam zivela pod staklenim zvonom i verovala u vile, samo sto u vreme nasih roditelja to nikad nije bila tema, ziveli su svoj zivot, radili to sto su radili i svi zadovoljni. A sad odjednom su u trendu gej lobi, njihova prava preca od prava parova na VTO itd... sto niste digle toliku prasinu oko toga??a pa reprodukcija nije vise prirodna a ni bitna, a vas su donele rode....[sm=smiley29.gif]
Aj sad opet shvatite sve bukvalno, pa izvrcite reci onako kako vam odgovara.

Isidora, samo sam tvoju poruku uzela kao primer, nisam mislila nista lose, slazem se apsolutno sa tobom....[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:59:06)

A sad bez šale, pitanje svim mamama na forumu-tolerantnim i netolerantnim:

Kako bi ste reagovali da vaše dete sutra izjavi da je eto "drugačije"?!

Nema to veze bilo ono izloženo ili ne toj spoznaji, to je jednostavno ljudska priroda i može svakom da se desi.

jovicaa -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:59:29)

ne znam mozda ja zivim u nekoj drugoj drzavi, ali u ovoj u kojoj ja zivim su gejevi diskriminsani na svakom planu.
evo ja vas pitam srpkinje sta mislite koliko dugo bi mogao da ostane recimo dacic premijer nase drzave ako bi objavio da je gay?
da li bi neko ko je gay javno, znaci otvoreno mogao da dobije posao? vi kao da na marsu zivite.

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 17:59:50)

IZVORNA PORUKA: Yula
I ti ides u krajnost kao i oni sa kamenicama. Utrkujete se da pokazete koliko ste emancipovani, fini, proevropski nastrojeni pa su vam puna usta LGBT populacije i verbalnim kamenicama napadate one koje apsolutno zaboli da li Pera spava za Zikom ili Jelenom, ali ne zeli da mu se to servira svaki dan na TV ili da ih gleda kako se ponose svojim poremecajem, jer da se ne lazemo, ma koliki marketing bio njima u korist, to je poremecaj. Zasto su sada prava LGBT populacije prioritetna u odnosu na one koji su strejt, a ne zele jednostavno da gledaju dva muskarca kako se ljube, grle, seksaju i slicno? Ovi drugi su u ogromnoj vecini ali bivaju "silovani" svakodnevno iz medija tom frkom oko te parade.

Smeta mi sto je sada postalo IN biti peder ili ako nisi p. onda da budes u fazonu iz sveg glasa se bori za njihovu paradu. Boli me uvo da li ce da paradiraju ili nece,

Yulo, bolje si objasnila od mene[sm=bravo.gif] pucaju me hormoni, a i ruke mi se tresu od tableta, tahikardija drma takodje, pa ne mogu svega da se setim sta sam htela da napisem[sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:00:06)

Ja homoseksualnost ne podrzavam,ali nikada ih nebih ni napala .Tj nisam protiv njihovih parada,neka rade sta hoce.Samo nebih savetovala svoje dete da je to dobro i da smatra to normalnim.mislim da i na sexualnost utice roditeljski odgoj.Tj ne zelim da smatra normalnim da i ona idu ulicama da se ljube sa curama.

Tu imaju ulogu i hormoni i roditeljski odgoj i naravno sredina u kojoj zivi.Ako dete bude to gledalo kao normalnu stvar nebi bilo cudno da i ono krene stranputicom.

Ovako nista nemam protiv homosexualizma,tj ljudi koji su vec u tome.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:00:27)

IZVORNA PORUKA: nina26

IZVORNA PORUKA: isidora88

Ja rekoh necu vise da ucestvujem u diskusiji, pa porekoh, shame on me gresnici[sm=smiley36.gif]

Elem Isidora, nisi shvatila poentu, ljubav je divna, i mnogi nece imati problem da objasne svojoj deci sto se 2 tete ili 2 cika ljube itd...pa isto tako ce ta deca od tih tolerantnih i cool roditelja kad budu videli jednog matorog cikicu da negde "ljubi" neku devojcicu, misliti da je to normalno, pa ona opet neki cikica kad bude neku tetu na silu "ljubio" isto tako, i da ne nabrajam, shvatate poentu.
Ali molim te, tolerancija pre svega pa onda sve ostalo, jer ako nisi tolerantan do te mere da prirodno postane neprirodno, onda ti nalepe etiketu tipa vi "pravoverni", "polutolerantni" itd...a sve radi cega??? a ovamo mese slavksi kolac i idu u crkvu (ne svi, nemojte odmah da se zalepite za to)i to da bi nas prihvatila EU jer moramo i mi da prihvatimo sve trendovde EU, jel tako??? Ma vazi....
Uvek su postojali homoseksualci, nisam zivela pod staklenim zvonom i verovala u vile, samo sto u vreme nasih roditelja to nikad nije bila tema, ziveli su svoj zivot, radili to sto su radili i svi zadovoljni. A sad odjednom su u trendu gej lobi, njihova prava preca od prava parova na VTO itd... sto niste digle toliku prasinu oko toga??a pa reprodukcija nije vise prirodna a ni bitna, a vas su donele rode....[sm=smiley29.gif]
Aj sad opet shvatite sve bukvalno, pa izvrcite reci onako kako vam odgovara.

Isidora, samo sam tvoju poruku uzela kao primer, nisam mislila nista lose, slazem se apsolutno sa tobom....[sm=smiley1.gif]

Ovo što sam podebljala čak ni ne zavređuje komentar...

Što se tiče homoseksualaca u vreme naših roditelja, ćutali su i ženili se i udavali jer su im društvene norme tako nakagale, pravili, rađali i odgajali decu u brakovima bez ljubavi, živeli za pola ili sat vremena kad i ako ugrabe da se tajno negde sastanu sa nekim i varali svoje žene i muževe i čitave porodice živele nesrećno i frustrirano. To je kao ok???

isidora88 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:03:20)

nina razumemo se [sm=smiley4.gif] ali ocigledno nas ne zeli niko da razume od tolerantnih[sm=smiley36.gif]

nina26 -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:04:13)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ne znam mozda ja zivim u nekoj drugoj drzavi, ali u ovoj u kojoj ja zivim su gejevi diskriminsani na svakom planu.
evo ja vas pitam srpkinje sta mislite koliko dugo bi mogao da ostane recimo dacic premijer nase drzave ako bi objavio da je gay?
da li bi neko ko je gay javno, znaci otvoreno mogao da dobije posao? vi kao da na marsu zivite.

Jovo, mislim da Srbija ima mnogo vece probleme, nego da li je sad odjednom gej diskrimisan ili ne.

I nek se izjasni ko hoce da li je gej ili nije, mene mnogo vise brinu druga pitanja u drzavi.

Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:04:37)

Na moje pitanje niko ne odgovara [sm=zmeden.gif] HMmmmm

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>