Anoniman -> RE: Homoseksualnost (3.10.2012 18:00:27)
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: isidora88 sto volim kad se uhvatite necega i onda prozivate, ko me razume shvatice ko ne nece[sm=smiley1.gif] ne izjednacavam nikoga ali gde vam je tolerancija, nevezano za silovatelje,ima i ostalih koji isto tako mogu traziti svoja prava, pa onda niste ni vi tolerantni kao sto pricate. ja ne mrzim nikoga niti mastam o prebijanju i ne znam sta ste se svi uhvatili toga sad ispada da em smo netolerantni em smo huligani u mislima, ma dajte molim vas Ja rekoh necu vise da ucestvujem u diskusiji, pa porekoh, shame on me gresnici[sm=smiley36.gif] Elem Isidora, nisi shvatila poentu, ljubav je divna, i mnogi nece imati problem da objasne svojoj deci sto se 2 tete ili 2 cika ljube itd...pa isto tako ce ta deca od tih tolerantnih i cool roditelja kad budu videli jednog matorog cikicu da negde "ljubi" neku devojcicu, misliti da je to normalno, pa ona opet neki cikica kad bude neku tetu na silu "ljubio" isto tako, i da ne nabrajam, shvatate poentu. Ali molim te, tolerancija pre svega pa onda sve ostalo, jer ako nisi tolerantan do te mere da prirodno postane neprirodno, onda ti nalepe etiketu tipa vi "pravoverni", "polutolerantni" itd...a sve radi cega??? a ovamo mese slavksi kolac i idu u crkvu (ne svi, nemojte odmah da se zalepite za to)i to da bi nas prihvatila EU jer moramo i mi da prihvatimo sve trendovde EU, jel tako??? Ma vazi.... Uvek su postojali homoseksualci, nisam zivela pod staklenim zvonom i verovala u vile, samo sto u vreme nasih roditelja to nikad nije bila tema, ziveli su svoj zivot, radili to sto su radili i svi zadovoljni. A sad odjednom su u trendu gej lobi, njihova prava preca od prava parova na VTO itd... sto niste digle toliku prasinu oko toga??a pa reprodukcija nije vise prirodna a ni bitna, a vas su donele rode....[sm=smiley29.gif] Aj sad opet shvatite sve bukvalno, pa izvrcite reci onako kako vam odgovara. Isidora, samo sam tvoju poruku uzela kao primer, nisam mislila nista lose, slazem se apsolutno sa tobom....[sm=smiley1.gif] Ovo što sam podebljala čak ni ne zavređuje komentar... Što se tiče homoseksualaca u vreme naših roditelja, ćutali su i ženili se i udavali jer su im društvene norme tako nakagale, pravili, rađali i odgajali decu u brakovima bez ljubavi, živeli za pola ili sat vremena kad i ako ugrabe da se tajno negde sastanu sa nekim i varali svoje žene i muževe i čitave porodice živele nesrećno i frustrirano. To je kao ok???
|
|
|
|