Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.1.2018 12:51:22
|
|
|
|
jess021
|
Posto sam svojevremeno ovde pisala o Lenki red je i Milu da pohvalim. Mila danas ima punih 14 meseci i ima fond od nekih 30-tako reci, vec i polako veze po dve reci. Pe uke-pere ruke, nema uka-nema vuka. ... Vec uveliko objasnjava sta se desava Rosita, predivno! !! Anci, bravo za Marka! Les, takve su Lenke
< Poruku je uredio jess021 -- 13.1.2018 12:53:31 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.1.2018 14:32:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bravo za Milu, bice pricalica izgleda
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.1.2018 17:09:20
|
|
|
|
Maraj
|
za Milu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.1.2018 11:10:43
|
|
|
|
emicaa
|
Mila
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.1.2018 11:42:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Jes bravo bravo za malu pametnicu 😊😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.1.2018 14:01:17
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za Milu! Baš je rano progovorila.
< Poruku je uredio Milena18 -- 14.1.2018 14:14:46 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.1.2018 22:30:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Nisam se pohvalila da je Marko juče sam spremio omlet (uz moje nadgledanje naravno). Bio je presrećan posle je kukao zato što sam suđe stavila u mašinu a hteo je on da ih opere
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.1.2018 22:31:01
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Posto sam svojevremeno ovde pisala o Lenki red je i Milu da pohvalim. Mila danas ima punih 14 meseci i ima fond od nekih 30-tako reci, vec i polako veze po dve reci. Pe uke-pere ruke, nema uka-nema vuka. ... Vec uveliko objasnjava sta se desava Rosita, predivno! !! Anci, bravo za Marka! Les, takve su Lenke Tek sad vidim, bravo za Milu pametnicu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 10:31:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo Mare, Mila i sva ostala nasa divna decica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 11:03:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo, sa 14 meseci - to je odlicno 😊 Mi smo sada u fazi da ucimo slovo R... stalno unesto R govori L... npr.: bLavo, Liba (riba)... kad savladaju to famozno r?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 11:09:46
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mama jo moja ima 5 godina i jos nije savladala Ri L
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 11:11:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moja Sofi namesta sama svoj krevet bez da joj neko kaze. Inace je tako mala, a pedantna. Videcemo kako ce biti kasnije. Bravo Marko. Najbolji svetski kuvari su muskarci.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 11:16:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Svaka cast za devojcicu Sanjice a za Mareta ja nemam reci heeheh... Ana ce morati da prestane da koristi sudomasinu bar dok Maretu ne dosadi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 13:49:22
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj A se konacno uspavljuje sam.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 22:52:40
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo za drugare
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 23:26:55
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sad vidim gore za devojcicu od 14 meseci. Bravo za nju
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2018 23:28:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Svaka cast za devojcicu Sanjice a za Mareta ja nemam reci heeheh... Ana ce morati da prestane da koristi sudomasinu bar dok Maretu ne dosadi Ako je na mene brzo će mu dosaditi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2018 22:29:36
|
|
|
|
lesica
|
Bravo drugarići!!! I veliki vredni i brbljivi mali
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2018 23:13:10
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo za pricalice i vrednice
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.1.2018 7:46:22
|
|
|
|
vocicana
|
Kada bi mogli, pricali bi odmah cim izadju iz pupa . Bravo za drugare. Anci, na Mareta sam posebno ponosna, kakav je smeker. Videces kako ce ta ljubav da bude velika prema klopi, bice on sjajan momak. On je i sada, ali u perspektivi, divnoca!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.1.2018 12:19:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Voci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.1.2018 18:26:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za decicu vrednu i pametnu Moje su obe sa svim peticama,sada u sredu uzimaju knjizice ali zakljucene im sve ocene.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.1.2018 18:53:19
|
|
|
|
Sarav
|
Danas je P napravila prve korake (4 vezanih)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.1.2018 19:00:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
sutra ce pretrcati sobu a prekosutra kucu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.1.2018 19:55:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za malu lepoticu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?