Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.1.2018 19:59:39
|
|
|
|
lesica
|
Opaaaa, trčanje u najavi Bravo Mama spremi kičmu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.2.2018 19:38:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dunja je dala gooool. Ustvari 2 ili 3 ali nije bitno prvi gol je pao kao i odbrana gola. I stativa. Kaze joj trener danas "Dunja golgeter" ma jako su smesni dok igraju hokej. Pisurija sa klincima. I ona je jako srecna. A uciteljica baleta hoce da je prijavi na neko takmicenje disko dens solo u kategoriji pcelica (ili bubamara nemam pojma neki insekt je u pitanju ) kaze uvek se odusevi Dunjinim "solo nastupom" hahah... Spajamo nespojivo ocito i ide joj haha Ja ispadoh ono prava "soccer mom" samo sto nije soccer vec hockey hehe
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.2.2018 19:41:24 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.2.2018 20:18:06
|
|
|
|
lesica
|
Ljišo, bravo bre I treba da se hvališ na sva usta!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.2.2018 20:36:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Dunja
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.2.2018 16:34:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Mala hokejasica,mnogo joj lep sport,a za nju samo pohvale
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.2.2018 16:33:28
|
|
|
|
vocicana
|
Ljiso pa divna je, bas je to slatko sto je uspesna u svim tm dijametralnim zaimacijama. Vrlo kao ja.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.2.2018 11:28:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hvala mame JA svima preporucujem hokej, ali izgleda to mnogima deluje kao ekstremni sport
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.2.2018 11:39:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ljiso bravo za Dunju
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.2.2018 11:48:05
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo dunja!!! Stvarno sjajno! Ja bih upisala D na hi hop, to bas voli, ali sam nesto inertna, kad se malo uhodam sa bebom, ako nista od jeseni. Ide na karate i to voli. Isao bi on gde god predlozimo, ali sigurno necu imati vremena za vise.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.2.2018 13:48:10
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Dunja!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.2.2018 15:38:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo za svu decicu. Rosita, kod nas u plesnom studiju ima jedan decak koji igra hip hop. Ja cu da pohvalim moje obe devojcice. Prvo T koja je tokom raspusta procitala nekoliko knjiga.KLik Kad mi je rekla koliko je procitala onda sam trazila da mi preprica. Zaista jeste. A bas brzo cita. Sada i Sofiji cita. Bas je hvali uciteljica. Ne forsiram ja (nikad to nisam ni radila) Malo pre mi je citala i latinicu. Prosto interesuje ju je sve. Kaze mm pre neko jutro kad sam mu poslala sliku cim je otvorila oci legla u dnevnoj i cita: "Upropastila si nam dete" U sali naravno. Bas se radujem sto sam im usadila tu zelju. U Za Sofi smo se pre neki iznenadili. Mm i ja veceramo, a cujemo T kako je ispituje koje koje slovo. Zna ih sva. Ja se zezam sa mm ne bi me cudilo da zna i da cita.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 12.2.2018 16:00:26 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.2.2018 21:03:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice i treba da citaju,nego kako.Moje imaju puno knjiga,na raspustu uvek procitaju po nesto.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.2.2018 10:37:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sanjice svaka cast Ja se odusevim kad cujem da deca citaju na raspustu. Ranije smo svi citali na raspustu a sad...Ne mogu ni lektire da procitaju. Za svaku pohvalu. A za malu smizlu isto svaka cast. Ima stariju seku da je uci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.2.2018 13:08:25
|
|
|
|
Rosita
|
I ja se naprosto odusevim kad čujem tako nešto! Sanjice, divne su ti ćerke
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.2.2018 13:23:13
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, bravo i za devojcice, a bravo i za mamu!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.2.2018 16:22:47
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja A. osvojila cetvrto mesto na takmicenju iz fizike,prezadovoljna sam.Iz sestog razreda iz njene skole samo ona osvojila neko bitnije mesto.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.2.2018 17:00:49
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bravo bravo bravo. Divno. Svaka cast. Eto a uplasila se. Sta bi bilo da je nastavnik vise stigao da radi sa njom. Odlicno i za svaku pohvalu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.2.2018 17:39:30
|
|
|
|
vocicana
|
Divna deca od divnih roditelja. Bravo Sanjice za devojke, bravo i za Veselicu, naravno da je sve bitno. Ajd sada malo mi, juce kaze meni moj sin...Majo, mama, koliko sati? Ja odgovaram deset do osam, a on za mnom, deset? Pao je i nesto se iznervirao, a mm mu kaze, izvinjavam se na vulgarnosti, Ne pizdi, a on za njim ne piiizdi.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.2.2018 18:25:21
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha bravo bravo bravo. Divno. Svaka cas_t. Eto a uplasila se. Sta bi bilo da je nastavnik vise stigao da radi sa njom. Odlicno i za svaku pohvalu Nije se uplasila uopste,juce nije ni vezbala,jutros sva deca ponela digitron(ona samo papir da racuna na njemu,kaze ne treba joj),sveske,puskice napravila deca pricaju kako imaju tremu,ona nista.Bas sam mislila da nece nista posebno da uradi,jer je takmicenje trebalo da bude negde marta,tako da nisu vezbali koliko su planirali sa nastavnikom.Da je vezbala jos malo uradila bi mnogo bolje,ovako je bilo oblasti koje nisu presli,a jedan poen joj je trebao za trece mesto.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.2.2018 20:07:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pa sjajno. Ja stekla utisak da je imala tremu preko nasih poruka . Divno. To je taj stab koji treba da ima uvek. Svaka joj cast.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.2.2018 13:21:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Nisam mislila da ću ovo pisati pre 2021. s obzirom da S ne voli olovku nikako, ali malopre napisa mali čovek svoje ime, ničim izazvan, i pavilno držeći olovku. Ja evo imam 42 i još ne znam da držim olovku kako treba
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.2.2018 13:22:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Svaka čast IZVORNA PORUKA: veselica RR Moja A. osvojila cetvrto mesto na takmicenju iz fizike,prezadovoljna sam.Iz sestog razreda iz njene skole samo ona osvojila neko bitnije mesto.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.2.2018 13:25:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
za sve!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.2.2018 13:29:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Braavo za decicu V juce slucajno rekao Bager Igrao se sa bagerom i ja ga pitam sta je to Bager, i on posle 2 minuta kaze Bager tmrekfjsdvijhugihtkgnelfmsd Inace zna samo da kaze mama i tata
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.2.2018 23:21:12
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Anck, Dunja Nego mi imamo jos jedne lepe vesti. Dunja zvanicno pozvana da igra na turniru Hahah... Kaze mi pre neki dan da ce i ona ici na olimpijske igre.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?