Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.2.2018 23:22:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Nisam mislila da ću ovo pisati pre 2021. s obzirom da S ne voli olovku nikako, ali malopre napisa mali čovek svoje ime, ničim izazvan, i pavilno držeći olovku. Ja evo imam 42 i još ne znam da držim olovku kako treba Bravo Savke
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 14:50:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vuki se ukakao i ja mu kazem idi po pelenu i maramice Kad eto ga on iz druge sobe donosi maramice pa pelenu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 14:51:56
|
|
|
|
Sarav
|
Bravo, pomaže čovek da se ne mučiš
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 15:09:51
|
|
|
|
veselicaa
|
Pametna decica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 16:21:48
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 16:46:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje redovno to donose za bebu Bravo za male pomocnike.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 17:11:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 17:13:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja se zaista nekada zaprepastim kad mi P kaze u trenutku moje nervoze ili kada zurim da nesto zavrsim "Dobro mama ".
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 18:05:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja sam jutros J.rekla kako me boli grlo i stomak... mislim da me je 10 puta danas pitala: ,,mama, jej boji tomak? " ❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 18:07:07
|
|
|
|
Sarav
|
Pažljivo dete, verovatno je još pod utiskom trudnoće.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 18:07:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 22:03:44
|
|
|
|
mama Jo
|
😂😂 moguce- cesto mi kazemama sad mozes da me nosis nema vise bebe u stomaku 😂
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 22:06:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
"Jel te boli stomak zato sto su ti izvadili bebu Evu ?" ,sta su ti deca ... duse male...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.2.2018 23:31:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Vuki se ukakao i ja mu kazem idi po pelenu i maramice Kad eto ga on iz druge sobe donosi maramice pa pelenu unaci da je zreo za nosu hahah. Odlicno malac.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:36:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Elena skida Petru kad hoce u wc, mada ona zna sama ali zove mene. Cak joj i ne trazim, ima nepune 4 god Jutros se kao igraju izlaska napolje pa posto ne mogu u pidzamama uzela je garderobu i pocela da je oblaci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:54:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dusica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:56:38
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Elena skida Petru kad hoce u wc, mada ona zna sama ali zove mene. Cak joj i ne trazim, ima nepune 4 god Jutros se kao igraju izlaska napolje pa posto ne mogu u pidzamama uzela je garderobu i pocela da je oblaci ❤❤❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 10:56:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Toliko da se nekad istopim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 11:00:07
|
|
|
|
Sarav
|
Starije sestre su duše treba da budeš ponosna što se vole i slažu.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.2.2018 11:51:40
|
|
|
|
veselicaa
|
Pametna decica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:33:57
|
|
|
|
dunja RR
|
I S već dugo igra šah, zna odavno da složi figure, i neke osnovne poteze, ali sada se baš zarazio, i stalno traži dad igramo šah sa njim. Još ne ide u vrtić zbog operacije koji imamo uskoro, pa se to svelo na 3-4-5 sati igranja šaha dnevno. Geni su čudo, ipak, tata mu je profesionalni šahista, da ne pričam da tata već kuje planove o treninzima, turnirima, putovanjima na turnire IZVORNA PORUKA: Azra_ Rekoh, da mi to neko kaže, mislila bih da folira. Jes, dete 2,5godine igra šah! Nije nego! :-) Ali eto... Istina, on je daleko od prave igre, ali prve poteze polako uči i to prilično lako. I sam traži da igra. Video je jednom šah kod deke i od tada ne popušta.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:38:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Inače, u kući imamo 3 šaha, od mog deda Save (koji je isto bio dobar šahista, opet geni su čudo, pa i moj tata, i on me naučio rano da igram šah), od mm jedan u kompletu sa satom, i taj komplet je mm skoro bio zaboravio u busu nekom, i našao ga posle na okretnici u Borči, možete misliti. Niko neće šah ;D Išli u SAva i on tada da pokupe taj šah, pre nekih 15-ak dana, i Sava taj šah zove šah iz Borče , i imamo jedan mali koji mu je kupia moja najbolja drugarica. I onda kada završi igranje sa deda Savinim šahom, kaže a sada, malo teta Sandrin , pa onda malo šah iz Borče. I tako u krug par sati dneeeevno. Pošizesmo!
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.3.2018 17:50:54 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:43:34
|
|
|
|
Dragce86
|
Joj,preslatki su,a sestre su posebne izmedju sebe <3
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:47:43
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo za šahiste . Volela bih da D ponudim šah. Mi nemamo i ne igramo. Ja sam malo igrala u komšiluku kao dete i tinejdžer. Mene nešto presekao stomak kad smo pre neki dan išli na neki rođendan kod D omiljene devojčice. I on mi kaže ajde polako mama, važnija je beba od rođendana
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.3.2018 17:49:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Ti divni dečaci IZVORNA PORUKA: Rosita Mene nešto presekao stomak kad smo pre neki dan išli na neki rođendan kod D omiljene devojčice. I on mi kaže ajde polako mama, važnija je beba od rođendana
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?