Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.3.2018 11:00:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso, nije uvek tako. Desi se i njima da ne srede sobu. Nema tu mudrosti. Meni je bas bilo smesno sto su namestile krevete. Dogovorile smo se da krevet mora da bude namesten. Devojcice su bla, bla. Jednom T ulazi u kucu posle sluzbe. Pre toga ne namestamo krevet. Ne stizemo. Posto im je soba na udaru cim otvorimo ulazna vrata. T se zaprepastila kako grozno izgleda.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.3.2018 14:06:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Mene je Savke juče oduševio svojom razumnošću. Bili smo na svadbi (Savina sestra od strica se udavala), a on je operisan pre 5 dana. S obzirom da nikakvih problema nije bilo posle op, odlučili smo da ga povedemo na svadbu. U protivnom bi išao samo mm. Mislila sam najpre da ostanemo malo, međutim na kraju smo ostali do 23h uveče jer je bio jako dobar. Sve je ispoštovao, nije trčao, veselio se, igrao u našem naručju, lepo je sedeo i jeo, u okviru restorana je bila i igraonica, tu je on neko vreme bio sam (smenjivali smo se mm i ja u igraonici). On je sedeo za stočićem i slagao kockice. U jednom trenutku divna ljubazna devojka koja tu radi je ušla, i počela da ga nagovara da se popne na tobogan, da uđe u lavirint, i jedno 5 minuta j epokušavala. Ja sam ćutala. Onda joj je on u jednom trenutku rekao, ali teeetoooo ne mogu zbog rane i ja joj onda objsnih za operaciju). Srce moje, jako je odgovoran psole operacije, baš me iznenadio. Da ne pričam da nije zaplakao niti se požalio da ga boli nijednom za ovih 5 dana. A na kraju svadbe su nam svima podelili medenjake sa inicijalima mladenaca, i Savke je uzeo naša 3 medenjaka, i kaže on meni, mama ova tri medenjaka (pokazao na jednoj ruci 3) + 2 kod babe (Mire pord nas i pokaza 2 prsta na drugoj ruci), jednako je 5
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.3.2018 14:09:47
|
|
|
|
Rosita
|
Dunja, predivan je, bravo za njega! Ne moze biti drugaciji, znajuci tebe
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.3.2018 14:18:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Rosi A setila sam se tebe na svadbi, jel mi veruješ, apropo priče Sa detetom na svadbi
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.3.2018 14:32:04
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za Savu! Bas je odgovoran Dunja, gde je slika haljine?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.3.2018 15:03:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo, čim prebacim fotke, nikako da se nakanim. Ima ih punoo, pa dok sve sortiram, mada mene ima na najmanje.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2018 7:35:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dunja divno veliki decak
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2018 8:52:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Savke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2018 9:12:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Divan, pametan decko!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2018 11:35:54
|
|
|
|
vocicana
|
Moj lepi dobri Sava kako je pametan i dobar! Svaka cast Dunja! Ja sam slike videla😛, divna si bila, svo troje ste divni bili
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2018 14:28:27
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja bravo za lepotanka,bas je dobar,hoce deca da slusaju samo treba znati objasniti im
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.3.2018 17:56:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Savke Rodice ti mama seku. Moje dete je dosla iz skole srecna jer joj je uciteljica pred svima rekla da je nabolji citac u odeljenju. Cita kao odrasla. Sastave takodje za uzrast pise odlicno. Ima bogat recnik. To je meni uciteljica rekla na razgovoru.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 26.3.2018 18:16:14 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.3.2018 21:15:38
|
|
|
|
lesica
|
Moja šćer Bez konkurencije u svojoj kategoriji - osnovne škole, mlađi uzrast od 1. do 4. razreda - individualni rad, crtež.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.3.2018 22:39:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jos jednom bravo za molog umetnikaaa
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.3.2018 22:40:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Lenka prelepo je naslikala!
< Poruku je uredio Ana RR -- 29.3.2018 22:41:05 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.3.2018 22:55:54
|
|
|
|
jess021
|
Bravo bravo!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.3.2018 6:32:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
svaka cast, bas bez konkurencije
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.3.2018 9:06:31
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za dečicu! Lesice, baš je talentovana.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.3.2018 9:08:02
|
|
|
|
Dragce86
|
Sjajno
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.3.2018 9:23:37
|
|
|
|
Rosita
|
Bravo, bravo! Operisana sam od talenta za likovno i divim se!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.3.2018 9:26:37
|
|
|
|
milicicak
|
Bravo za decicu Lenka je stvarno umetnica!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.3.2018 20:42:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Lenka crta prelepo,Less bravo za nju
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 8:51:35
|
|
|
|
vocicana
|
Lenkic, ti si zlato jedno pretalentovano!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 14:10:59
|
|
|
|
emicaa
|
Lesi cestitam,ja ne bih znala ovako uraditi Moj srecko je danas nasao Dori kapi za alergiju i igra se sa njima.Ja mu kazem da ostavi jer to nije igracka,on ih fino vratio u kutiju i uspremio u laticu gdje budu.Ovo naravno nije nista posebno,ali za njega koji je kao panj kad mu kazem da nesto ostavi je ovo odlicno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 18:30:15
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, zahvaljujem! Toliko sam ponosna na nju. Emi, pa poraslo ti dete! I treba da se pohvališ srećkom, zaista je sve lepo uradio, kao veliki
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?