Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 18:40:19
|
|
|
|
Maslacak15
|
Lesice super je stvarno . I ona je sigurno happy .
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 18:43:26
|
|
|
|
lesica
|
Maslačak, hvala. Da, jeste srećna, ali je nekako više pfff pa da, ja slikam, i očekivala sam. Od nas je čini mi se jedino srećnija i ponosnija učiteljica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 18:44:14
|
|
|
|
veselicaa
|
Emice pa on je super
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 18:47:10
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Less, ja vec rekoh da je prava umetnica Emice, bravisimo za srecka. I maca je u poslednje vreme pocela tako da slusa. Kazem joj da nesto ostavi na sto, ona ostavi.. Kad dodjem po nju u vrtic, ako su u prijemnoj sobi (kad su u njihovoj vaspitacica ih donese obucene i obuvene), ona sama uzima svoje patike, seda na klupicu, izuva patofne i obuva se. I onda odnese patofne na mesto. Prvi put sam joj rekla da ih lepo slozi jednu pored druge, posle ih sama namesta ako nisu lepo slozene. Jos i cicak na njima zalepi Donese mi svoje patofne - carape da joj obujem kad dodjemo kuci, kapu stavlja u fioku gde stoji, jaknu drzi i ceka pored ormara... A ja sam svemu tome oduševljena
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 18:50:12
|
|
|
|
lesica
|
Samo da te čujem da se još jednom požališ na macu Maca
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 18:53:15
|
|
|
|
veselicaa
|
Ivana sve to zna,pa maca je pametnica Secas se kada sam ti rekla da ti je dete napredno,jel se secas Ljubi mi macu medenu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 19:09:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ahahhaahahhahaahahhaa, napredna bas da, zna da odnese kuhinjske krpe na mesto, vrati posuđe i escajg kad ga uzme i donese u dnevnu sobu(ja samo kažem vrati to gde si nasla ). Zna i da sredi igracke sa poda i stavi na mesto. Razume koje je dnevna soba, kuhinja, spavaća soba i tamo nosi nesto kad joj kažem...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 20:30:10
|
|
|
|
jess021
|
Emice, Ivana porasla vam deca, vidite kako su dobri! Ja moram da pohvalim L. Sama ide u pekaru. Lepo ceka red i onda kaze mojim jednu pejecu, faja Naravno, ja stojim ispred. Sad joj je to hit, juce smo kupili 3 perece
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 20:46:53
|
|
|
|
emicaa
|
Jess zlato milo,vec je zamisljam Ivana divna mi je snajkica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 21:31:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Emice, Ivana porasla vam deca, vidite kako su dobri! Ja moram da pohvalim L. Sama ide u pekaru. Lepo ceka red i onda kaze mojim jednu pejecu, faja Naravno, ja stojim ispred. Sad joj je to hit, juce smo kupili 3 perece Jao Jess, slatkica malena. Divna je. Mene su na deda mrazu tvoje devojcice ocarale.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 21:36:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pejeca, faja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 21:37:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bravo Jess tako se to radi hahah...divna je. Ivana nemoj da nam kudis devojcicu slucajno hihi... Slatka mala smizla sve zna
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 21:39:30
|
|
|
|
mama Jo
|
za pametnice Lenkice 😍
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.3.2018 21:41:06
|
|
|
|
lesica
|
Jess, kako drugačije kad je Lenka u pitanju Ljišo, pusti Ivanu, ćutek će dobiti od mene na kraju, samo ako još jednom bude kudila macu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.4.2018 11:23:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
😂😂😂😂😂 ma meni zbog doktora i njenog nepricanja. Jutros, "mamaaaaa, slj blj.........." i tako non stop. Muz vice "jos nisi ni propricala, a vec ne zatvaras usta"
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.4.2018 11:27:00
|
|
|
|
veselicaa
|
Jess pametnica mala
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 11:53:45
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam u cudu, moje dete zna da cita i pise. Srice odavno ali sad vec tecno cita. A samostalno pisanje je skorasnja vestina, bas sam se iznenadila kad je napisala zivotinje bez moje pomoci. Ok, progutala je d u jagodicas_ta ali ja sam prezadovoljna I da, zna sve Avengers-e, na to je mm narocito ponosan
< Poruku je uredio milicicak -- 29.4.2018 11:57:08 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 12:32:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
vauuuu bravo! A za avendzerse hehe sigurno je tata ponosan Ajd kad sam vec ovde heheh... Moja D pise jednacine hahah 7+2=9 al zato nema pojma da cita ehheh..Ja kazem tati lako cemo mi ono sto nam ide ali ono sto nam ne ide..Bice teskooooooo....Zato bih ja volela da nauci da cita i pre skole al nju samo zanima da napise mama tata Dunja i bata i to je to heheh...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 13:48:11
|
|
|
|
mama Jo
|
za pametnu decicu... Ljisho, sad uglavnom govore da je bolje da dete krene u skolu a da ne zna da cita i pise... ne znam ja ni sama, ja sam isto znala kad sam posla, naucila pored starijeg brata, i nije mi nikada bilo dosadno 😊
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 13:53:48
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa to sto govore za to se ne bih slozila. Mnogo je lakse kad je dete vec upoznato sa svim tim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 13:56:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Kao i oko svega, stotina teorija... Ali mislim da i u lripremnom predskolskom deca uce sliva, brojeve, zar ne?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 13:57:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da uce al ne ice da pisu i citaju..to je vise samostalno
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 15:47:16
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi vezbamo svaki dan, naucila je slova i da pise svoje ime
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 16:09:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Pa to sto govore za to se ne bih slozila. Mnogo je lakse kad je dete vec upoznato sa svim tim Slazem se. Posebno kod nas je slucaj da se uci po kompleksnoj metodi. Majke su se zalile da njihova deca ne mogu da postignu taj tempo. Tako da sam ja za to da se deca upoznaju sa slovima. Mili, i moja T je u tom periodu znala da cita i da pise. Spremna je posla u skolu. Nije joj je uopste bilo dosadno kao sto sam mislila jer vec zna. Jedino sto sad odskace u odeljenju po citanju. Samo ona super cita u odeljenju. A nismo forsirali ni pisanje ni citanje. Ona je bila zainteresovana. Latinicu je sad savladala. Ne znam da li ce Sofi interesovati, ali mislim da cu sa njom da radim da ne bude zatecena ovim tempom koji je sada.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.4.2018 16:20:04
|
|
|
|
MimaKos
|
Mi smo sada ukljucili i vezbaljkice za pisanje slova, samonspajaju crte i uce asocijacije, ali je ne forsiram puno da je ne odbijem.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?