prase -> RE: Pohvalimo se našom decom :) (13.5.2010 12:01:02)
|
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vasu decicu! A sada i ja da pohvalim svoje dete... Nisam ni znala koliko razume engleski jezik, dok se nismo druzili protekle nedelje kada je bio bolestan. OK, cinjenica da je Baby TV manje-vise non-stop ukljucen dok je on kod kuce, ali nije bas da bulji stalno, igra se pa ako krene neki od "omiljenih" crtaca onda se nacrta ispred TV-a i ne dise dok se ne zavrsi. I sad, ide jedan od "omiljenih", sa nekim klinjom koji se stalno pokriva nekim cebencetom po glavi i onda ponavlja "Where is Yoyo?" dok ne pocnu svi da ga traze, a onda skine to sa glave i kaze "Here is Yoyo!". Elem, pokrije se on po glavi i postavi pitanje, a Uros ustaje, ide do TV-a i pokazuje prstom na njega "Evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa". I onda se okrene prema meni i sa rasirenim rukama nesto brblja (nita ne razumem) ali verovatno u smislu: "Ma daaaaaaaaaaaaj... stavio cebe na glavu... pa nisam ni ja tako glup..." Drugi primer, isto se tako neki skrivaju iza nekih predmeta i onda idu pitanja: "Is he behind the chair?", "Is he under the table?"... Elem, Uros sedi i kada je odgovor "Ne" on odmahuje glavom levo-desno (valjda nije rekao "Ne" jer su mu bila puna usta [sm=smiley36.gif]). A kada je odgovor "Da" skace i vice "Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" (tada vec nije bitno sto su puna usta). Dakle, ne samo sto sve razume nas, nego razume i ponesto na engleskom, ali dzaba - nece da prica. Samo kad mora. "Mama, stani". "Tata, jakna". "Lajka, dodji". "Mama, daj". I nezaobilazno "Ne" par hiljada puta dnevno... Brblja on, ali brate niko ga ne razume...
|
|
|
|