Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.4.2021 15:52:27
|
|
|
|
dddaca
|
Talentovano dete. Bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.4.2021 17:58:16
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za Ivu 👍
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2021 23:55:15
|
|
|
|
Didy
|
Moj sin koji je 6. razred je juče osvojio 3. mesto na okružnom takmičenju iz matematike i ide na republičko. Sav je srećan i ponosan.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 1:15:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Didy! Ponos roditelja! 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 7:22:02
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za velikog i pametnog decaka!! Moja deca naucila azbuku, iskreno, kad i kako nemam pojma.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 8:19:30
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo Didy! Jess kolika su ti deca? Da nisu naucili uz onu pesmicu Azbuka?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 8:46:57
|
|
|
|
flamingos
|
Sjajno Didy,čestitam.Bravo za pametnog dečaka.Jes,bravo i za tvoje pametne devojčice.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 9:26:42
|
|
|
|
Milena18
|
Didy, Jess, bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 11:54:25
|
|
|
|
jess021
|
Daco, 4.5 i 5. 5 godina. Ne, bas pravu azbuku, od a-š
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 12:58:16
|
|
|
|
Tiziana
|
Bravo Didy. Moj je i prosle i ove dogurao do okruznog, ali tu se prica zavrsava. Pomalo sto je lenj i mrzi ga malo da zapne i provezba, a malo sto zadaci nimalo nisu laki. Zaista svaka cas_t!! Bravo! IZVORNA PORUKA: Didy Moj sin koji je 6. razred je juče osvojio 3. mesto na okružnom takmičenju iz matematike i ide na republičko. Sav je srećan i ponosan.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 14:25:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy Moj sin koji je 6. razred je juče osvojio 3. mesto na okružnom takmičenju iz matematike i ide na republičko. Sav je srećan i ponosan. To jeste za ponos. Bravo.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 14:27:47
|
|
|
|
dddaca
|
jess i to je za pohvalu. Bravo. Moja je naucila uz pesmicu Azbuka. Desi se da promasi neko slovo, ali ne forsiram je. Ima vremena kad ce morati i to da nauci.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 19:43:55
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: dddaca jess i to je za pohvalu. Bravo. Moja je naucila uz pesmicu Azbuka. Desi se da promasi neko slovo, ali ne forsiram je. Ima vremena kad ce morati i to da nauci. Bravo i za vas.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2021 22:58:17
|
|
|
|
Didy
|
Hvala svima! 💛 On je jako skroman, nikome nije ni rekao, pa moram malo ja da ga hvalim. IZVORNA PORUKA: TizianaBravo Didy. Moj je i prosle i ove dogurao do okruznog, ali tu se prica zavrsava. Pomalo sto je lenj i mrzi ga malo da zapne i provezba, a malo sto zadaci nimalo nisu laki. Zaista svaka cas_t!! Bravo! Tiziana, i dolazak do okružnog je za svaku pohvalu! Moj sin je do sad stizao do okružnog svake godine, sad je prvi osvojio na okružnom i izborio plasman za republičko. Sutra su mi oboje dece na takmičenju iz klavira. Sofiji je ovo prvi put i sva je nervozna, ne može da spava. Jess, bravo za tvoje devojčice! Volim kad deca nešto sama nauče. Nisam za forsiranje, ali nisam ni za sputavanje ako sami žele.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 17:33:41
|
|
|
|
flamingos
|
Završila je Anđela četvrti razred sa svim peticama.Ništa uobičajeno,obzirom da je sva ova četiri razreda imala sve petice.Ali,želim da je pohvalim.Ponosni smo na nju.Dobra moja devojčica.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 17:39:20
|
|
|
|
flamingos
|
Evo i mene.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 17:46:21
|
|
|
|
Sanidej
|
Bravo za obe! I ja cu da pohvalim svoju devojcicu za sve petice i druge skolske uspehe 🙂
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 17:55:12
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Sanidej.Bravo i za tvoju devojčicu i samo tako neka nadtavi.Evo još jedne fotografije.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 18:50:50
|
|
|
|
dddaca
|
Flam, pa vas dve kao drugarice Bravo za uspeh!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 21:31:00
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Daco,divna si.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 22:24:59
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos, divne ste 😍❤️ Bravo za Andjelu, zaista je divna devojcica Sanidej, i za tvoju devojcicu veliko bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.6.2021 22:26:36
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,mama Jo.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?