Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.4.2021 21:27:45
|
|
|
|
flamingos
|
Dddaca,neka zabušava,može joj se.Mama će da rasčisti i namesti.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.4.2021 22:29:13
|
|
|
|
dddaca
|
Da, za to mame izgleda i sluze
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.4.2021 22:59:00
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Muskarci, ali su jako vredni. Jeste. Mladji se kao slepa i provlaci uz batu, ali stariji uvek sam, a nikada mu nisam rekla da namesti. Pa ga sramota kad ga pohvalim. A voli i baki da pomaže u pravljenju sukane pite.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 16:58:04
|
|
|
|
mati
|
Mladji M se igra nešto, ja gledam TV i pita me "da bi da uvek bude zima ili da uvek bude leto?". Kažem leto, volim da je toplo. " Pa znaš i ja bi voleo leto, tada je sunce a ljudima je potrebno sunce za život, i biljkama" Svidja mi se kako razmišlja. Inače, tek sada vidim to je neka igrica, ili-ili, ali svakako mi se svidja obrazlozenje njegovo.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:23:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje dete vecita beba. Nikad neces odrasti Mali Vesljace 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:44:08
|
|
|
|
dddaca
|
Mati, iznenadjuju nas iz dana u dan. Nismo ni svesne koliko nauce u vrticu, iz crtaca, igrica. Samo treba kontrolisati sta gledaju i igraju, jer sve upijaju
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:53:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnogo toga nauce gledajuci tv. Mismo n isvesni sta sve znaju. Iva voli srtani Serman i Pibadi se valjda zove. Po meni malo glup, ali gomilu cinjenica je zapamtila o struji, iz istorije, cak prepozna likove na slikama. Pre neki dan mezove da me pita Da li je ovo Linkoln... Jeste, otkud znas? Pa bio kod Sermana. O zivotinjama gooomilu zna iz Brace Kret. A Nacionalna Geografija zasluzna za fiziku i hemiju, i one emisije Kako se pravi? i Kako radi? 😊 Posto je bio Dan vode nedavno tata joj ispricao kako se preciscava voda u bazenima vodovoda. Pokazao joj neke snimke pa je posle pricala u skoli. Ja ne znam a ona zna 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:58:07
|
|
|
|
mati
|
Daco, skoro, kad smo bili u izolaciji, učili vazduh iz sveta, i ja mu kažem moraš da čitaš imaćete test. I čitam mu da piše u svesci on priča pre mene. Kaže "meni je to dosadno, već sam učio u vrtiću". Za starijeg sam znala da ne pipa ništa i da upija na času, ali me iznenadilo što ovaj mali pamti još iz vrtića.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 19:06:49
|
|
|
|
dddaca
|
Pamte, pamte. Mi jos ne idemo u skolu, ali dosta nauci i iz crtaca. Ovo sto Ivanka kaze. Gledajuci Bracu Kret, majmuna Dzordza i ne znam sta sve jos. Svaki dan me necim iznenadi.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 19:10:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
evo tema o crtacima. KLIK
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.4.2021 17:35:42
|
|
|
|
mati
|
" Bravo M, sve pohvale za trud i rad" i 🐝 Oni sada imaju opisne ali to je petica. Test iz matematike. 💜
< Poruku je uredio mati -- 5.4.2021 17:36:06 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 14:21:02
|
|
|
|
flamingos
|
Da pohvalim Anđelu.23/23 iz prirode i društva.Pametnica moja.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 14:22:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Andjela! Ivka 5 i BRAVO! iz matematike! 😊
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.4.2021 14:24:11 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 14:25:06
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivanka.Bravo Ivka.Pametnice naše.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:08:43
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za skolarce!.. Nisam dugo hvalila decu, pa sad malo. Obe su naucile da voze rolere, i to bas onako brzo brzo. L je naucila i sama da pliva, M jos malo nedostaje da se opusti. M ume da napise svoje i sestrino ime i sve brojeve do 9. Inace, ima 4.5 godine
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:16:01
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za svu dečicu Jess, one su baš spretne! Sećam se kad si pisala da voze bicikl bez pomoćnih točkića obe. I moja zna dosta slova, ali od brojeva samo 1. Druge prepoznaje, ali ne zna da napiše, mada je ni ne podstičemo nešto, mala je još.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:19:31
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,Milena-hvala.Bravo i za vašu zlatnu i pametnu dečicu.Da su živi i zdravi.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:32:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bravo za skolarce!.. Nisam dugo hvalila decu, pa sad malo. Obe su naucile da voze rolere, i to bas onako brzo brzo. L je naucila i sama da pliva, M jos malo nedostaje da se opusti. M ume da napise svoje i sestrino ime i sve brojeve do 9. Inace, ima 4.5 godine Odlicno. Za sve odlicno.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 23:59:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ulazi Ivka kod mene u sobu veceras, ja u sred casa, i kaze "zaboravila sam da ti kazem da sam dobila 5 na testu iz srpskog" ❤️❤️❤️ Castio je tata Kinder jajetom (ima ih u šteku uvek) ❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2021 8:41:54
|
|
|
|
flamingos
|
Divno.Bravo za Ivku.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2021 8:45:22
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo! Super su vam decica. I mi uvek imamo u steku po neko kinder jaje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.4.2021 19:36:43
|
|
|
|
mati
|
Nije mozda za ovu temu ali je najpribliznije, ne znam da li postoji adekvatnija. Vraćamo se stariji M i ja iz grada nešto caskamo i on kaže " nisi ti kao te majke ti si dobra majka" Bilo je vezano za kažnjavanje dece i to kako kažnjavaju njegove drugare, o pružanju i mogućnostima. Bas mi je bilo toplo oko srca sto je to rekao. Pricamo mi stalno jedni drugima da se volimo, ali ovo je nekako došlo nenadano. 💜
< Poruku je uredio mati -- 9.4.2021 19:37:21 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.4.2021 22:43:54
|
|
|
|
Didy
|
Mati, meni kad moji kažu - Ti si najgora mama na svetu, onda znam da smo na dobrom putu. 😉
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.4.2021 9:37:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moram da pohvalim svoje dete. Petkom imaju muzicko. Juce uciteljica ocenjivala taktiranje nekih pesama. Unapred im rekla koje pesme da vezbaju i ona vezbala i lepo naucila (iako ja to nista ne kapiram 😊) Dolazi juce iz skole i kaze "Mene je pitala drugu pesmu ali dobila sam 5." Ladno otvorila knjigu i taktirala bez prethodne vezbe. I tek kad je zavrsila rekla uciteljici da im nije zadala i tu pesmicu. Drugoj grupi jeste.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.4.2021 10:08:25
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Ivanka za tvoju pametnicu.Svaka čast Ivka.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?