Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.4.2021 21:27:45
|
|
|
|
flamingos
|
Dddaca,neka zabušava,može joj se.Mama će da rasčisti i namesti.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.4.2021 22:29:13
|
|
|
|
dddaca
|
Da, za to mame izgleda i sluze
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.4.2021 22:59:00
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Muskarci, ali su jako vredni. Jeste. Mladji se kao slepa i provlaci uz batu, ali stariji uvek sam, a nikada mu nisam rekla da namesti. Pa ga sramota kad ga pohvalim. A voli i baki da pomaže u pravljenju sukane pite.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 16:58:04
|
|
|
|
mati
|
Mladji M se igra nešto, ja gledam TV i pita me "da bi da uvek bude zima ili da uvek bude leto?". Kažem leto, volim da je toplo. " Pa znaš i ja bi voleo leto, tada je sunce a ljudima je potrebno sunce za život, i biljkama" Svidja mi se kako razmišlja. Inače, tek sada vidim to je neka igrica, ili-ili, ali svakako mi se svidja obrazlozenje njegovo.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:23:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje dete vecita beba. Nikad neces odrasti Mali Vesljace 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:44:08
|
|
|
|
dddaca
|
Mati, iznenadjuju nas iz dana u dan. Nismo ni svesne koliko nauce u vrticu, iz crtaca, igrica. Samo treba kontrolisati sta gledaju i igraju, jer sve upijaju
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:53:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnogo toga nauce gledajuci tv. Mismo n isvesni sta sve znaju. Iva voli srtani Serman i Pibadi se valjda zove. Po meni malo glup, ali gomilu cinjenica je zapamtila o struji, iz istorije, cak prepozna likove na slikama. Pre neki dan mezove da me pita Da li je ovo Linkoln... Jeste, otkud znas? Pa bio kod Sermana. O zivotinjama gooomilu zna iz Brace Kret. A Nacionalna Geografija zasluzna za fiziku i hemiju, i one emisije Kako se pravi? i Kako radi? 😊 Posto je bio Dan vode nedavno tata joj ispricao kako se preciscava voda u bazenima vodovoda. Pokazao joj neke snimke pa je posle pricala u skoli. Ja ne znam a ona zna 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 18:58:07
|
|
|
|
mati
|
Daco, skoro, kad smo bili u izolaciji, učili vazduh iz sveta, i ja mu kažem moraš da čitaš imaćete test. I čitam mu da piše u svesci on priča pre mene. Kaže "meni je to dosadno, već sam učio u vrtiću". Za starijeg sam znala da ne pipa ništa i da upija na času, ali me iznenadilo što ovaj mali pamti još iz vrtića.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 19:06:49
|
|
|
|
dddaca
|
Pamte, pamte. Mi jos ne idemo u skolu, ali dosta nauci i iz crtaca. Ovo sto Ivanka kaze. Gledajuci Bracu Kret, majmuna Dzordza i ne znam sta sve jos. Svaki dan me necim iznenadi.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.4.2021 19:10:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
evo tema o crtacima. KLIK
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.4.2021 17:35:42
|
|
|
|
mati
|
" Bravo M, sve pohvale za trud i rad" i 🐝 Oni sada imaju opisne ali to je petica. Test iz matematike. 💜
< Poruku je uredio mati -- 5.4.2021 17:36:06 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 14:21:02
|
|
|
|
flamingos
|
Da pohvalim Anđelu.23/23 iz prirode i društva.Pametnica moja.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 14:22:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Andjela! Ivka 5 i BRAVO! iz matematike! 😊
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.4.2021 14:24:11 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 14:25:06
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Ivanka.Bravo Ivka.Pametnice naše.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:08:43
|
|
|
|
jess021
|
Bravo za skolarce!.. Nisam dugo hvalila decu, pa sad malo. Obe su naucile da voze rolere, i to bas onako brzo brzo. L je naucila i sama da pliva, M jos malo nedostaje da se opusti. M ume da napise svoje i sestrino ime i sve brojeve do 9. Inace, ima 4.5 godine
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:16:01
|
|
|
|
Milena18
|
Bravo za svu dečicu Jess, one su baš spretne! Sećam se kad si pisala da voze bicikl bez pomoćnih točkića obe. I moja zna dosta slova, ali od brojeva samo 1. Druge prepoznaje, ali ne zna da napiše, mada je ni ne podstičemo nešto, mala je još.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:19:31
|
|
|
|
flamingos
|
Jess,Milena-hvala.Bravo i za vašu zlatnu i pametnu dečicu.Da su živi i zdravi.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 15:32:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: jess021 Bravo za skolarce!.. Nisam dugo hvalila decu, pa sad malo. Obe su naucile da voze rolere, i to bas onako brzo brzo. L je naucila i sama da pliva, M jos malo nedostaje da se opusti. M ume da napise svoje i sestrino ime i sve brojeve do 9. Inace, ima 4.5 godine Odlicno. Za sve odlicno.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2021 23:59:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ulazi Ivka kod mene u sobu veceras, ja u sred casa, i kaze "zaboravila sam da ti kazem da sam dobila 5 na testu iz srpskog" ❤️❤️❤️ Castio je tata Kinder jajetom (ima ih u šteku uvek) ❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2021 8:41:54
|
|
|
|
flamingos
|
Divno.Bravo za Ivku.❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2021 8:45:22
|
|
|
|
dddaca
|
Bravo! Super su vam decica. I mi uvek imamo u steku po neko kinder jaje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.4.2021 19:36:43
|
|
|
|
mati
|
Nije mozda za ovu temu ali je najpribliznije, ne znam da li postoji adekvatnija. Vraćamo se stariji M i ja iz grada nešto caskamo i on kaže " nisi ti kao te majke ti si dobra majka" Bilo je vezano za kažnjavanje dece i to kako kažnjavaju njegove drugare, o pružanju i mogućnostima. Bas mi je bilo toplo oko srca sto je to rekao. Pricamo mi stalno jedni drugima da se volimo, ali ovo je nekako došlo nenadano. 💜
< Poruku je uredio mati -- 9.4.2021 19:37:21 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.4.2021 22:43:54
|
|
|
|
Didy
|
Mati, meni kad moji kažu - Ti si najgora mama na svetu, onda znam da smo na dobrom putu. 😉
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.4.2021 9:37:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moram da pohvalim svoje dete. Petkom imaju muzicko. Juce uciteljica ocenjivala taktiranje nekih pesama. Unapred im rekla koje pesme da vezbaju i ona vezbala i lepo naucila (iako ja to nista ne kapiram 😊) Dolazi juce iz skole i kaze "Mene je pitala drugu pesmu ali dobila sam 5." Ladno otvorila knjigu i taktirala bez prethodne vezbe. I tek kad je zavrsila rekla uciteljici da im nije zadala i tu pesmicu. Drugoj grupi jeste.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.4.2021 10:08:25
|
|
|
|
flamingos
|
Bravo Ivanka za tvoju pametnicu.Svaka čast Ivka.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?