Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 16:21:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Rosi Anči, super je, bravo!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 16:21:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ana Rosi, med mali... i ja sam to E pitala, ona je rekla da beba njoj ne moze da kupi jer nece znati. Ali dace joj neku igracku od nasih zaliha ili bombonice .
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 16:23:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, bas je divnoca
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 20:45:19
|
|
|
|
vocicana
|
Rosita, koliko je to lepo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 20:46:34
|
|
|
|
veselicaa
|
Decko pametni
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 21:45:45
|
|
|
|
isidora88
|
Rosi divno M je rekao kad je A trebao da se rodi da on ne moze da mj kupi poklon jer u stomaku nema prodavnice i kako beba moze da ima pare, tako da smo odustali od te ideje
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.11.2017 7:08:01
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Pre neko vece pricam D kako ce bata, kad se rodi i dodje kuci, da mu pokloni jedan veliki poklon koji on zeli. A on mi kaze "mama, ne treba nista, meni je dovoljna njegova ljubav" za naseg soul mate a meni D kaze pre nki dan: Najvise volim sebe (pozitivno sam se iznenadila iskreno na ovu recenicu), pa seku, pa tatu pa tebe (nemam pojma da li ce ovako biti ako se ispostavi da je slucajno decak )
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.11.2017 14:57:45
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj A konacno nesto prica a da to lico tj zvuci na reci.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.12.2017 21:31:08
|
|
|
|
emicaa
|
moja T veceras kaze da joj se zatvorio nosic,uzela je sama sprej i spricnula sebi i onda ga ocistila i smjesu za palacinke sama je pripremila,ja sam joj samo dodavala brasno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.12.2017 21:40:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo, divni su slatkiši mali
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 16:54:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj sin je sinoć oprao suđe
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 16:58:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moj sin je sinoć oprao suđe Jaoo, divnoca :*
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 17:01:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 17:12:21
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo za lepotanka
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 17:50:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moj sin je sinoć oprao suđe JA CEKAM TAJ TRENUTAK
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 18:26:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Rekao je da će prati svaki drugi dan
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 18:28:19
|
|
|
|
isidora88
|
Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 18:40:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Marko. Moja T se obraduje kad joj kazem ajde da peres sudove. Nesto joj malo dam. Imamo sudo masinu, pa ni ja ne perem.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 19:05:51
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bravo za Marka!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 20:01:59
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bravo.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.1.2018 21:25:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moj sin je sinoć oprao suđe Divnooo, a onda moram i ja da se pohvalim. Moj sin je slagao sudove iz sudomasine
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.1.2018 10:51:58
|
|
|
|
lesica
|
Opaaaaa, koje vrednoće i divnoće Zlatna dečica Ja moram da se pohvalim - moja šćer je juče dobila prvu peticu, iako još nemaju ocene. Međutim, eto. Ona sva važna, ja sva ponosna!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.1.2018 11:10:51
|
|
|
|
emicaa
|
divna djecica pametna moja prva radost je naucila napisati svoje ime
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.1.2018 12:40:19
|
|
|
|
veselicaa
|
Les nego sta nego petica,tek ces da se ponosis 😊😊 Dora pametnica 😍😍
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.1.2018 13:47:23
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Bravo Mame su verujem i te kako ponosne!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?