Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.10.2017 13:42:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bravo za nju!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.10.2017 14:21:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Ljiso
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.10.2017 19:56:50
|
|
|
|
medamisko
|
Bravo za devojcicu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2017 16:45:35
|
|
|
|
krin 40
|
Moj prvenac je "očistio" prvu godinu na Ekonomskom fakultetu i malopre su mu javili da je dobio posao u JAT u..Eto..za njega nemam dovoljno reči hvale.❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2017 19:51:26
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bravo za njega, Krin! Dobar si posao odradila :)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2017 20:17:06
|
|
|
|
dddaca
|
Svaka cast
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2017 20:56:05
|
|
|
|
Sarav
|
Krin, čestitam još jednom! Odličan posao si odradila sa njim i treba da se dičiš uvek i svuda.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.10.2017 21:20:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Svaka cast Krin. I treba da budes ponosna na njega.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 13:10:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja moram da pohvalim mog sina. Dobio je danas 5+ iz matematike. Ne mislim da je to toliko bitno, ali kontrolni je bio iznenadni, nismo toliko vezbali matematiku, muz nije kuci vec deset dana, a mi se fokusirali na prirodu, engleski... Jako je srećan, naročito sto je bio tuzan zbog poslednje ocene iz srpskog.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 14:36:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Stefi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 21:09:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo Stefane! I mi smo svi ponosni na njega. Ja se radujem kao da je moje dete dobilo. Iz srpskog nista strasno. Bice bolje.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 21:21:58
|
|
|
|
Sarav
|
Ne uči se ništa preko noći. Bravo za S, to je velika stvar!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 21:49:11
|
|
|
|
dddaca
|
5 pa jos +. Svaka cast
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 21:52:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Daa, ovde mnogi znaju kako mucimo muku sa skolom. Tako da mi je ovo samo jos jedan dokaz da on moze kad hoce
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 22:08:22
|
|
|
|
degu
|
Krin wow, svaka cast Ivana znaci da mu matematika ide, da je kapira i dobro ce mu doci za podsticaj. Verovatno je i voli iako ne bi priznao svaka cast
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 22:22:58
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Zivele sve male pametnice i mudrice, samo napred, svaka cast za nasu pametnu decicu 😊
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 23:25:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bravo! Ja imam da pohvalim E i P sto se tice ucenja pesmica, P pevusi, E recituje...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.10.2017 23:31:37
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moje dete se prvi put svadjalo malocas.Nije za pohvalu,ali.. Koji je to fond reci. :D
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2017 13:54:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V ne prica ali kad nesto jako zeli uzme me za ruku i vodi. Jutros me.odveo do frizidera da mu dam da jede 😀 Pre.neki dan seki ostalo Lino pahuljice u mleku na stolu. On se popeo na stolicu uzeo.kasiku i nastavio sam da rucka 😅😅 Inace T je uciteljica Engleskog pohvalila kao naj bolju u razredu. Jako je interesuje i uvek za svasta pita kako se kaze na engleskom.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2017 22:20:02
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Bravo za Stefana!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.10.2017 22:24:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Ljišo, Ivana, Krin, Anck bravo za sve njih
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 15:38:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Crtež mog deteta
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 15:39:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Браво!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 15:41:11
|
|
|
|
veselicaa
|
Ana mnogo lepo crta,ovo je bas napredno za njegov uzrast
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2017 16:18:11
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam cvrsto za hvaljenje dece na sva usta, kad zasluze, i nasamo i pred drugima. Moja mama je imala teoriju "ne hvalim, sta ima ja da hvalim svoju decu, neka hvale drugi", a to je jedna od najvecih gresaka. Gledam da se cuvam te greske. Pre neko vece pricam D kako ce bata, kad se rodi i dodje kuci, da mu pokloni jedan veliki poklon koji on zeli. A on mi kaze "mama, ne treba nista, meni je dovoljna njegova ljubav"
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?