Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.7.2017 22:20:02
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moram da pohvalim moju T. Danas je prvi put sama otisla da kupi prasak za pecivo. Zafalilo mi je i poslali smo je. Prvo nije htela, a posle je pristala. Gledala sam je sa terase. I donela mi je prasak za pecivo. Kaze evo ti ovaj sto ti koristis. Imalo je da se bira, ali ona je izabrala bas taj koji ja uzimam.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.7.2017 22:28:27
|
|
|
|
dddaca
|
Dusa pametna, zapamtila je sta koristis . Mi mislimo kako su oni mali, ali ne, sve tako upijaju i iznenade te kad najmanje ocekujes
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.7.2017 22:44:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Sanjice, za T!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.7.2017 23:02:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Sanjice bravo za pametnicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.7.2017 23:37:30
|
|
|
|
Sarav
|
Bravo za devojčicu, tako mala a tako pažljiva
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.8.2017 9:36:36
|
|
|
|
krin 40
|
Evo da i ovde pohvalim svoje veliko dete.Samo hvalim malu decu😃 Sin"očistio" sve ispite na prvoj godini Ekonomskog fakulteta i ostao na budžetu i zaposlio se."Daro ljubi ga majka sav je na tebe"❤❤❤❤❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.8.2017 9:41:42
|
|
|
|
Sandricak
|
Krin... veliko bravo za momka... Ja hocu da pohvalim mog Makija, dete se skroz opustilo u moru, pliva Maki kao veliki, cak je skakao i spistao se sa tobogana na pedalini u duboko more....to ni ja ne smem...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.8.2017 9:47:13
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala Sandričak..bravo i za Makija😃❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.8.2017 20:55:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bravo i treba da budete ponosne!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.8.2017 21:08:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Krin,Sandricak bravo,bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.8.2017 23:50:05
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo i za veliku i za malu djecu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2017 21:03:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Opet da pohvalim moju T. Naucila je da vozi biciklu bez tockica. Rolere je naucila pre bicikle. Sve vreme je govorila kako je srecna sto je naucila.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2017 22:23:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pametnice nase
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2017 22:28:16
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo bravo sad mozete zajedno u voznju
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2017 22:32:01
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo,
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2017 22:42:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
To je i rekla. Onda kad sam usla u dvoriste vozila sam Sofiju pozadi. Cicala je od radosti. Posle sam Teodoru.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.8.2017 8:30:20
|
|
|
|
krin 40
|
Bravo Sada zajednička rekreacija❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.8.2017 8:31:39
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo deciice!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.8.2017 9:03:58
|
|
|
|
Sarav
|
Bravo za biciklu i još više za rolere! spretna devojčica❤️
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2017 9:02:34
|
|
|
|
krin 40
|
Moj veliki sin je juče primio svoju prvu platu i odmah kupio sestri duks i bratu muzičku kućicu.To me je baš dirnulo.Znam ja da sam odgajila divno dete ali uvek me dotakne njegova pažnja i briga za najblize
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2017 11:04:59
|
|
|
|
dddaca
|
To je stvarno lepo. Pravog si coveka od njega napravila. Stvarno to mislim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2017 11:15:42
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2017 11:29:47
|
|
|
|
dddaca
|
Nema na cemu Kao sto rekoh stvarno tako mislim. Bas sam se raznezila dok sam citala
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2017 13:32:50
|
|
|
|
Duškić
|
Pravi brat. Super je kad misle jedno na drugo!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.9.2017 16:27:47
|
|
|
|
krin 40
|
Jeste❤ I osećam se tako spokojnom jer šta god da mi se ne daj Bože desi znam da ima ko o njima da brine
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?