Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2017 8:43:17
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Jeste mali, najmlađi u kraju koji vozi bajs bez pomoćnih točkića. Ivana, za macu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2017 9:56:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo za velike i male drugare.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2017 11:38:12
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana bravo za macu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2017 11:43:31
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo za decicu malu i veliku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2017 11:47:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo mala drugarice
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2017 12:13:19
|
|
|
|
suzi kju
|
Juhuuuu bravo za mackicu Ja da se pohvalim danje A prespavala noć a E se dva puta samo budila a tada je mm ustajao, ja se naspavala.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2017 12:17:33
|
|
|
|
vocicana
|
Ivana divna jeee!!! MOj sin krene, pusti mio ruku i krene da urlice. Sta je to sada nemam pojma. Juce smo ga pustili, ali od nesigurnosti pusti ruke, pa kada jurne, sto pre samo u zagrljaj, da ne padne , razmazenko jedan!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.7.2017 23:54:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moja Tara veceras videla da je mama u frci pa sama spremila veceru za nju i seku ❤❤
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2017 7:42:12
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Moja Tara veceras videla da je mama u frci pa sama spremila veceru za nju i seku ❤❤ Joj
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2017 9:17:41
|
|
|
|
krin 40
|
Bravo za dečicu i veliku i malu😃❤
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2017 9:17:43
|
|
|
|
vocicana
|
Koliko je to lepo.😘👰
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2017 9:41:32
|
|
|
|
emicaa
|
Anck bravo za Taru
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2017 12:57:51
|
|
|
|
Milena18
|
Anck, bravo za veliku devojčicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2017 14:10:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma ona je dusa, spremila sendvice njoj i seki, ugrejala mleko postavila lepo na sto sve. Dusa moja
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2017 15:43:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Bravo pa devojcice su to
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.7.2017 13:33:55
|
|
|
|
veselicaa
|
Preksinoc S.uspavala bebu.sedela sa njom za kompom pustala joj pesmice a ja pored prala cucle i neke sudove.Samo o tome sad prica i hoce opet da je uspava,mnogo je ponosna na sebe
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.7.2017 14:51:53
|
|
|
|
vocicana
|
Veselice,treba i da bude. Bravo za sestrice!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.7.2017 16:03:30
|
|
|
|
dddaca
|
Ooo, to je bas slatko, a i tebi znaci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.7.2017 16:57:28
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: vocicana RR Veselice,treba i da bude. Bravo za sestrice! Voci ona je zlato malo,mnogo je pazljiva,obozava je.Inace je dobrica sta vidis spolja takva je i iznutra
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.7.2017 17:55:55
|
|
|
|
vocicana
|
Volela bi da vas sve upoznam.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.7.2017 19:05:58
|
|
|
|
krin 40
|
Pohvala za moju ćerku i njenu samostalnost rano stečenu.Mi umiremo za njoma g-djica na moju kilometarsku emotivnu majčinsku poruku,iz Turske pošalje samo srce i kiss i ćaoo(ko vas šiša)
< Poruku je uredio krin 40 -- 25.7.2017 19:07:43 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.7.2017 14:23:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Da,da i moja kaze trebala jos da sedi u gostima,a nama nedostajala kao da je ko zna gde otisla
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.7.2017 16:49:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Veselice, znam kako je. Stefan je toliko bio ponosan kad ju je par puta uspavala :) Krin, super je ona
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.7.2017 21:19:50
|
|
|
|
Duškić
|
Moj malac pokusava da hoda. Dva, tri koraka i buuup. Citam negde puzijade, on je sad za puzijadu kao brzi gonzales.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.7.2017 21:25:04
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo bebice! Moj se ne pusta, a zurku napravicu kada prohoda.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?