Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2012 13:13:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo za malu šmizlicu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2012 16:33:17
|
|
|
|
mihi
|
Miloš naučio Macu mezimicu napamet, nisam ga terala da uči, nekoliko puta sam mu je pročitala u razmaku od 2 nedelje, kad je sam počeo da recituje bilo je grešeaka ja ga ispravljala i sad je zna celu napamet
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2012 18:09:00
|
|
|
|
branki*
|
svoju macu mezimicu grdila je mala anka-je l tu? ma,dete talentovano za poeziju!bravo za milosa
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2012 21:18:32
|
|
|
|
lesica
|
Khm,khm-ponosna mama predstavlja svoju cerku koja od reci do reci zna KLIK Moram da je snimim sutra pod hitno,dok ne skonta sta radim.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2012 22:27:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za malu veliku decu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.4.2012 13:45:04
|
|
|
|
ishler
|
Evo i mi da se pohvalimo znamo da poljubimo mamu,da dodamo igracku kada mama trazi,i da kazemo pa,pa. A odavno pijemo iz case,znamo gde je mamin,nos,usta,i da upalimo i ugasimo svetlo.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.4.2012 14:10:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Napokon naucila da kaze kako se zove i koliko ima godina, De i da pokaze prsticima
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.4.2012 23:35:33
|
|
|
|
pepeljuga
|
I V napokon govori da ima DE godine za nas je to strasan dogadjaj jer ne zna da kaze nista osim mama, tata, baba, deda i Pepa A da, od juce i tetku zove teta (sa cudnim akcentom)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.4.2012 9:46:00
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: ishler Evo i mi da se pohvalimo znamo da poljubimo mamu Joj
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.4.2012 10:18:34
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga I V napokon govori da ima DE godine za nas je to strasan dogadjaj jer ne zna da kaze nista osim mama, tata, baba, deda i Pepa A da, od juce i tetku zove teta (sa cudnim akcentom) Pepa Vanja peva "bebi sef, bebi sef..." pesmicu sa baby tv i kaze "baj baj si juuu". Srpski jos ne zna.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.4.2012 13:38:19
|
|
|
|
zeljo
|
Mi odavno znamo, gde su nam usta, usi, brada, a nos izgleda ima samo mama, jer jedino na mom licu hoce da pokaze nos Inace, zna da se zove Pet(r)a , a kad brojim do 5 ona za mnom ponavlja pet sad ucimo da duvamo svecice za rodjendan, a znamo da pokazemo i da imamo jednu godinicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.4.2012 16:21:27
|
|
|
|
*Alexx*
|
Meni je moje dete pre neki dan reklo (nakon nekih gluposti koje je radio, pa sam se ja naljutila na njega) "mama baš si lepa"
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.4.2012 16:23:24
|
|
|
|
Snelle
|
Uh, ja bih se istopila kad bi mi dete tako nešto reklo, pa iako znam da se šlihta jer je bilo nevaljalo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.5.2012 11:41:30
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea je naucila da se oblaci sama,oko majice joj jos uvek treba mala pomaoc,obuva se sama,i naucila je da sloze one pino pazle.Alex i meni to Andrea redovno govori kada se umiljava,i da me voli niko cetu,i da sam ja njena ljubav
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2012 9:17:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Petra hoce sama da jede , pocela je puno da prica , ponavlja sve sto joj se kaze u stvari sve hoce sama , i da pere zube i da se obuce i da se kupa , samo se otimamo pocela je da me ljubi onako da puca Andrej je odlucio da bude odlican , i to mi je veoma ozbiljno saopstio Hoce da bude taxista , video je zivu lovu eto , jos bih ih hvalila al necete mi verovati
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2012 16:16:54
|
|
|
|
jovicaa
|
posalji nam petru na jedno dva dana, da prevaspita ovog naseg majmuncica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2012 17:01:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Tek je krenula , do skoro je bila potpuno iskljucena Ali cim uvezba slobodno je vodi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2012 18:21:20
|
|
|
|
snješka
|
Selena već odavno broji do deset, a zna i sve boje. A Viktor svašta zna, ali neće dijete da priča, osim par riječi, taman da ga ubiješ.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.5.2012 19:14:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Meni je moje dete pre neki dan reklo (nakon nekih gluposti koje je radio, pa sam se ja naljutila na njega) "mama baš si lepa" Juce kad sam se spremala ,i oblacim belu tuniku onako leprsavu, a Tara dosla , pomazila me i kaze jaaaaaaooo jepaaaaa
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 14.5.2012 19:19:06 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2012 15:43:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Mare je juče napravio 4 samostalna koraka pustio mi ruku i krenuo ka usisivaču
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2012 15:54:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Wooow bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2012 15:56:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rekoh Pozdravlja ga drugarica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2012 21:01:21
|
|
|
|
Figaro88
|
Naucili smo da namigujemo samo jednim okom
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.5.2012 21:08:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Rekoh Pozdravlja ga drugarica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.5.2012 18:13:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Naš prvi crtež:
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?