Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 8:09:17
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 8:41:40
|
|
|
|
Olga75
|
ekolog maaali
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 8:43:22
|
|
|
|
lesica
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 8:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ekološki osvašćeno dete!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 8:48:30
|
|
|
|
Maya21
|
nasa Petrica ekolog
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 9:23:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR I da, kada vidi Emu (Emma's theatre) na baby tv...... sav se raspilavi i stidljivo se smeje Ema je izgleda svoj deci smesna, i Taca kad je bila beba obozavala je Emu, odmah smesak, i sad Hana isto to radi !
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 13:11:16
|
|
|
|
nenja22
|
ovako gura bikcic moj, navalio p.s. jesam ubedjena da sam vidjala temu sa klipovima decice, ali sad ne mogu da nadjem nikako, pa ako treba, neko moze ovo prebaciti...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 13:18:15
|
|
|
|
IVA 11
|
Luka vozi tricikl, ali samo unazad. Moj veliki momak. Ali zato je trapav kad trci, 100 puta padne.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 14:06:00
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 ovako gura bikcic moj, navalio p.s. jesam ubedjena da sam vidjala temu sa klipovima decice, ali sad ne mogu da nadjem nikako, pa ako treba, neko moze ovo prebaciti... mi "izludesmo" vise od andrijaninog guranja kolica, na ulici a i po kuci... pored kolica (svojih) i onih u radnji gura sve sto je vece i teze od nje, cak i stolice koje nemaju tockice
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 14:34:15
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 ovako gura bikcic moj, navalio p.s. jesam ubedjena da sam vidjala temu sa klipovima decice, ali sad ne mogu da nadjem nikako, pa ako treba, neko moze ovo prebaciti... Joj kako je kod vas lepo.........divno za guranje kolica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 7:56:41
|
|
|
|
Mama 78
|
Moram da se pohvalim,znam ja da je za Vas sa velikom decicom to masala nista,ali ja sam bas juce bila radosna zbog tog.Moja J, uspela da se okrene sa stomaka na ledja ,bas se pomucila.Neznam kad su Vasa deca to uradila,ali znam da moja K. to nije uspela do punih 3 mes.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 8:04:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za J! Mi smo kasnije, dosta kasnije.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 9:25:58
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bravo Da i mi smo kasnije, tek u 5. mesecu, teeeska guza
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 11:09:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa ja se nisam pohvalila da mi već neko vreme puzimo a počeo je da stoji pre nego što je propuzao
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 11:10:10
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bravo Mareee
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 13:04:23
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 ovako gura bikcic moj, navalio p.s. jesam ubedjena da sam vidjala temu sa klipovima decice, ali sad ne mogu da nadjem nikako, pa ako treba, neko moze ovo prebaciti... Preeeesladak je Nenjo!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 13:41:56
|
|
|
|
Olga75
|
bravo Marko joj , Ana al' je on brzo porastao
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 16:00:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Olga, baš brzo. Nisam se ni okrenula kako treba a on više nije beba
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.4.2012 17:23:38
|
|
|
|
branki*
|
samo nek rastu bravo za marka,brzo ce on i da prohoda!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.4.2012 21:33:43
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.4.2012 21:39:39
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.4.2012 21:46:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije Tesla ali ja sam jako zadovoljna
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2012 15:25:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Tamara danas ima nastup sa plesnom grupom FLY na decijem sajmu :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.4.2012 19:30:08
|
|
|
|
Daca88
|
Alen ima 21 mesec,dosta prica,koristi oko 50 reci,dosta razgovetno prica,sklapa kratke recenice,peva kratke pesmice,zna imena cele rodbine,zna nazive svih predmeta u kuci,po ukusu prepoznaje dosta hrane koju jede i naziva je imenom,ume sam da se okupa uz moju malu pomoc,zna kako funkcionisu kucanski aparati,al retko mu dozvolim da ih sam dira,ide na wc solju,ume da se skine ali nezna da se obuce. Jedino cime nisam ponosna i sto nikako ne uspevam da promenim je to sto nece ni da pokusa sam da jede,meni dozvoljava da ga nahranim samo kad me uceni Tomasom i jos jede potpuno pasiranu hranu...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.4.2012 12:42:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moram da pohvalim moju curicu da sama ide u wc da baci prljavu pelenu bez da je neko kaze. I celu pesmicu " Kad si srecan" zna da odglumi osim sto ne zna da pucketa prstima. Samo digne ruke
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?