Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.5.2012 18:14:28
|
|
|
|
madre
|
super
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.5.2012 16:38:01
|
|
|
|
ishler
|
Bravo za zabu Moja beka ne odustaje od ustajanja preko muske spage,kazu na kontroli nikada to nisu videli dete da se toliko rasteze,i hoda na rukama,kao most.Gimnastika nam ne gine,moram da spremam pare
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.5.2012 22:57:41
|
|
|
|
sneza24
|
David naucio da vozi tricikl. Mislila sam da se to nikad nece desiti ali danas me je iznenadio.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2012 16:47:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Žaba napravila tri samostalna koraka!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2012 16:53:50
|
|
|
|
Figaro88
|
Bravo za zabu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.6.2012 22:44:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Bravo za tri velika koraka
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.6.2012 10:38:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dete odlicno
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.6.2012 10:54:40
|
|
|
|
Lilla
|
Ne znam koliko je pametno, ali ja stvarno moram da se pohvalim mojim djetetom. Toliko sam se plasila kako ce podnijetu buku, muziku, guzvu na festi, mislila sam da necu mocu da sjednem na miru kad ono... Dijete prespavalo u auto sjedistu skoro cijelu festu Muzika tresti, djeca galame, matori pjevaju, lumpuju a on spava. Mm i ja u cudu! E negdje pred kraj se probudio da jede, jeo i kao stafeta obisao pola sale od ruke do ruke (sve familija od mm-a i prijatelji), naigrao se i opet zaspao. Kuci ga samo presvukla i ubacila u krevetac i opet nastavio. Stvarno sam iznenadjena a i odusevljena sto je moje dijete svo na mene, ljubiii ga majka
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.6.2012 22:04:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Moje dete hoda bez držanja pređe ceo stan, malo zastane ako izgubi ravnotežu pa nastavi svakim korakom je sve sigurniji.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2012 9:30:51
|
|
|
|
bratzz
|
Bravo Marko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2012 9:34:27
|
|
|
|
Snelle
|
Bravo, bravo!!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2012 11:23:49
|
|
|
|
ishler
|
Bravo Marko I mi da se pohvalimo da umemo svuda da se popnemo(na krevet,stepenice,itd)uz pomoc raznih stvari iako nismo prohodali
< Poruku je uredio ishler -- 19.6.2012 11:25:16 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2012 11:27:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo tako smo i mi počeli, prvo penjanje pa sve ostalo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.6.2012 16:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
bravo za naseg drugara!!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.6.2012 22:14:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam najhrabrijeg sina na svetu I Petra je naucila da vozi tricikl
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.6.2012 15:46:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za Akija hrabrišu! I za Mareta i Petru! I mi da se pridružimo, prohodali smo! Danas se Žaba pustila i šparta po stanu i po dvorištu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.6.2012 15:57:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Poceli smo da kakimo u nosu i da piskimo. Sama je trazila danas da kaki.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.6.2012 16:24:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za Teodoru!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.6.2012 17:20:18
|
|
|
|
Anoniman
|
GG , ljubi nam drugaricu Samantu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.6.2012 18:12:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, samo da je vidiš, opvih dana je prava Samanta, musava, štrokava i samo u peleni se vucara po dvorištu. Poslala sam mami slike i odmah me zvala da mi kaže da će mi neko zvati socijalnu službu ako je vide takvu.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.6.2012 18:17:53
|
|
|
|
lesica
|
Pilici medenici bravo!!! Lepe vesti danas!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.6.2012 9:50:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Savladali smo i voznju Triciklom Par puta se nesto kao vozakala al joj je bilo tesko da namesti pedalu za kretanje, sad smo i to usavrsili
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.6.2012 20:06:58
|
|
|
|
madre
|
bravo, tarice
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.6.2012 20:08:39
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bravo Tara
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.6.2012 13:35:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hana naucila da koraca , naravno uz nasu pomoc dusa mala mamina!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?