|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
15.7.2012 19:31:20   
PoisonEve
Bravo Hanauser posted image
Mini vec mesec dana zna da pokaze pa-pa, skoro je naucila da tapse i sama se uspravlja da stoji na poduuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 626
15.7.2012 23:19:54   
madre
bravo, miniuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 627
26.7.2012 21:52:08   
Anck Su Nmaun
Odemo ja i T na spavanje, tj. ja legla s njom , kad mm koka kokice i Tara cula i vice Kokice, kokice...dosli da jedemo... ja sela za komp, a ona jede...gleda gleda i ode po dve cinije i napuni ih kokicama iz tatine velike cinije.
Jednu da meni jednu njoj user posted image Moj andjeo!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 628
26.7.2012 21:52:55   
PoisonEve
Dusauser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 629
9.8.2012 20:35:15   
Anoniman
Mene moje dete upravo raznežilo do suza

Čujem ga kako sedi na podu i nešto priča, ja privirim on drži sliku bebe sa UZ i priča sa bebom, nešto se smeje, pa uzeo da mazi sliku i kaže: jepa beba... A onda je poljubio user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 630
9.8.2012 20:40:26   
red3lilu

IZVORNA PORUKA: n i n a

Mene moje dete upravo raznežilo do suza

Čujem ga kako sedi na podu i nešto priča, ja privirim on drži sliku bebe sa UZ i priča sa bebom, nešto se smeje, pa uzeo da mazi sliku i kaže: jepa beba... A onda je poljubio user posted image user posted image user posted image

srce malo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
14.8.2012 12:46:56   
Snelle
Lana: Mama, evo ga mvav (mrav).
Ja: Pa, zgazi ga (u kući ga je videla inače).
Lana: Ne moguuuu, on nosi hvanitu sojoj detiti (Ne mogu, on nosi hranicu svojoj dečici).
Nemam pojma odakle joj to, ali me je oduševila user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 14.8.2012 12:52:16 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu red3lilu)
Direktna veza do poruke: 632
14.8.2012 13:04:58   
lesica
Joj mili maleni,nezni i dobri user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 633
14.8.2012 23:34:48   
madre

IZVORNA PORUKA: Snelle

Lana: Mama, evo ga mvav (mrav).
Ja: Pa, zgazi ga (u kući ga je videla inače).
Lana: Ne moguuuu, on nosi hvanitu sojoj detiti (Ne mogu, on nosi hranicu svojoj dečici).
Nemam pojma odakle joj to, ali me je oduševila user posted image

srce malouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 634
8.9.2012 19:32:44   
maja_esm
kad se sazale i na bubice. tako se moj Pavle cese pred vrtic,ja kazem 'nevaljali komarac,zar je morao da te ujede',a on ce 'pa morao je da doruckuje'

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 635
8.9.2012 22:58:45   
pepeljuga
Lana user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu maja_esm)
Direktna veza do poruke: 636
14.9.2012 15:17:56   
ishler
Moje dete od 14m non stop vec mesec dana donosi knjige i trayi da citamo.Kako otvori oci donosi knjiguuser posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 637
26.9.2012 11:42:25   
Anck Su Nmaun
Moramo da se pohvalimo da vec nekih nedelju dana Taca ide sama u wc!
Skine se piski, obrise se i obuce, zatim pusti vodu. Jedino kad kaki ja dodjem da je obrisem ...za svaki slucaj :P

Nisam je forsirala, jednostavno samo dete ode i obavi i nikog ne zove user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.9.2012 11:45:03 >

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 638
26.9.2012 13:19:27   
Snelle
Super Anck, mi još uvek ne piškimo sami, tj ponekad, kad je ne mrzi, piški sama, ali uglavnom neće.

"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 639
6.10.2012 8:00:45   
bratzz
M je pocela da peva omiljene pesmice, neod reci do reci, ali svakog dana je sve bolja, kroz pesmice je naucila i nove reci user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 640
6.10.2012 12:39:24   
Sanjica26 RR
I mi smo poceli da dopunjavamo mamu dok pevs. Krenem da pevam pesmicu I stanem Teodora me dopuni.user posted image pevusi neke pesmice samo ne mogu da skontam koja je pesma u pitanju. user posted image

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 641
6.10.2012 12:43:52   
Ana RR
Bravo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 642
17.10.2012 22:43:52   
Yula
Super tema! E sada da se ja malo hvalim user posted image

Pre neke dve nedelje, pa bas kada je napunio 16 meseci, ja mu pisem na tabli brojeve, koje inace obozava zbog pesmice matematika i ucimo da brojimo, i izgovaram ih naglas, kada sam stigla do 5 on sam kaze PETIIIII user posted image user posted image Pomislila sam da je bilo slucajno, pa krenem ponovo, kad on opet. user posted image Od tada stalno po malo broji sa mnom, samo sto nekada bas lose izgovara brojeve, mazi se, ali zna da kaze daaa (2), tiii (3), peeet, seeee(6), dese (10) user posted image I uopste, svaki dan nauci dosta reci, bas voli da ponavlja, niko ga ne forsira, sve zeli sam. A pre dve nedelje nas u savetovalistu gde idemo da se igramo, pitale one tete sto rade tamo, sta znaci to sto cesto ponavlja 'mate-mati', ja im kazem matematika, one se zacudile. I pesmice poodavno pevusi, ali zna po neku rec samo npr. ija-ija, Ti i ja od Vrapcica zove 'tija' itd.

A najbolje od svega je to da je veceras spakovao veeliku kulu od lego kockica. Ima vec dva meseca kako se igra sa njima, ali nije uspevao lepo da ih spakuje, da podesi tako da kada ih pritisne gornja lepo nalegne na donju, pa se nervirao, ali veceras uze decko kockice i spakova ih skoro sve. Na kraju mi doneo cvetice da ih ja udenem jer njih nije uspeo. user posted image

Knjige i bajke obozava jos odavno, samo retko hoce da saslusa pricu do kraja, vec hoce da okrece strane i pokazuje slicice a mi da mu pricamo sta je sta, ili da ga pitamo gde je mama Koka, a on pokaze, gde je pile itd.

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 643
17.10.2012 22:49:31   
Anoniman
yula pametan decko...user posted image
i mi znamo da brojimo, ali samo do tri, brojimo vec nekoliko meseci stipaljke, ia kada ja kazem jedan, odmah ona kaze daaa (2) tiiiii (3)

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 644
17.10.2012 22:57:23   
Yula
user posted image user posted image user posted image
Bravo! Curice su uvek cini mi se spretnije sa pricom od decaka. Ona tako mala, nema ni godinu a vec izgovara brojeve, to je super!
Lazar je puno vremena u toku dana drzao lazu u ustima i tada naravno cuti kao zaliven, sada je poceo sam da je vadi i baca i od tada mnogo vise prica. Ja sam bas srecna jer je on u toku dana dosta u kontaktu i sa francuskim jezikom i malo mi je frka bila da ce mozda imati blokadu i da ce se zbunjivati, ali dobro mu ide. user posted image

Ljubav, sreca i najveca radost:

Lazar 06.06.2011.

Stevan 20.08.2013.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 645
1.11.2012 11:02:31   
Anoniman
Ja sam se juče šokirala.
Idemo Neša i ja autobusom, i neka reklama na kojoj je 9 kremica. Izbroji on, i kaže "Ova deveta nema par". Ja kažem "Pa 9 je neparan broj, a 8 je paran". Iz zeze ga pitam kakav je broj 3, kaže on neparan. 6? Paran. Kao iz topa, bez ikakvog kalkulisanja. Ispitah ja njega tako, nasumično, sve brojeve do 20, i sve do jednog je znao, a nikad to nigde nije učio. A pre mesec dana nas je iznenadio sabiranjem, u glavi. Ali ne 4+4 je 8, nego "Ako imam 4 gormita pa mi baba kupi još 4, to je onda 8", i tako sabira do zbira 10, ostalo mu je prekomplikovano. Baš sam ponosna.

(odgovor članu Yula)
  Direktna veza do poruke: 646
1.11.2012 11:18:16   
Anoniman
Bravo user posted image Mićko sastavi samo da je nešto jedno ili ako ima dva, da je to dva...Sve preko toga je punouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 647
1.11.2012 14:10:37   
Figaro88
Andrea je naucila lepo da se obuce sama,vec neko vreme zna ali joj je majica bila problem,sad joj vise uopste ne pomazem.Kupila sam joj onu pino slagalicu sa slovima i strasno brzo uci,vec zna pola,a zna i da napise anauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 648
5.11.2012 12:17:07   
lanajelena
Lana je naucila skoro celu azbuku,bune je jos par slova(u prvi razred tek za dve godine),poneko i latinicno prepoznaje user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 649
5.11.2012 13:51:33   
Snelle
Bravo Lanice user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here