Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 15:06:13
|
|
|
|
Bebilina
|
Nije mi objavio prethodnu poruku: Mod vecamo sa mm-om koju sumu da joj prilozimo Zasluzila je svaku paru, zaista je divno dete. Bravo za Danila Ivanka premedena je, ideja joj je super Ajde i sina da pohvalim: danas se sam hodajuci popeo uz stepenice. Stepenice ko za njega, manji ugao od nasih i ladno dete nogu pred nogu ode do vrha. Inace hoda sam vec odavno, sad evo savladava propratne vestine
< Poruku je uredio Bebilina -- 17.7.2013 15:09:19 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 15:40:46
|
|
|
|
majared
|
Milance poceo da nas prati pogledom, lepo okrece glavu kada se pomeramo levo, desno.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 18:25:01
|
|
|
|
marince1
|
mi puzimo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 18:29:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bravo Marinche
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 18:56:06
|
|
|
|
sneza24
|
Marinče
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 19:05:42
|
|
|
|
lesica
|
Marinče, bravo za šmizlu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 20:25:26
|
|
|
|
Moiraina
|
Ajde i ja da se pohvalim Malopre Đ jede sladoled iz činijice i gleda crtaće, ja u kuhinji. I vidim dolazi on sa vlažnom maramicom i baca je u đubre i kaže: Mama, ja sam prosuo sladoled. Kažem mu, hajde pokaži mi gde si prosuo. Pokazuje mi na sto, a na stolu nema ništa, samo malko se vidi razmazano (da mi nije pokazao ne bih ni provalila) i kaže mi: Evo tu! Ja sam prosuo, ali sam sve obrisao. Neće mama da se ljuti . A on lepo uzeo vlažnu maramicu, sve obrisao i došao da mi prijavi šta je uradio (dobio je još sladoleda )
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 20:34:02
|
|
|
|
Janncica
|
Dusa mala...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.7.2013 0:42:21
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Donela mi tepalice da joj napravim za sneg, "vidi mama, pada sneeeeg" joj slatko me nasmeja!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.9.2013 23:28:55
|
|
|
|
Bebilina
|
Moja je cera preskocila citav jedan Oxford novo citanja i prebacili su je za dva vise
< Poruku je uredio Bebilina -- 6.9.2013 23:29:27 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 18:55:11
|
|
|
|
Olga75
|
moje dete je konacno napisalo mama i tata i kaze jos da naucim da napisem majka i Marija i mocicu da napisem drvo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 19:12:04
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR moje dete je konacno napisalo mama i tata i kaze jos da naucim da napisem majka i Marija i mocicu da napisem drvo za zvercicu Al "drvo" kad se ne preturih
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 19:25:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo zverčice
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 19:42:30
|
|
|
|
big mum
|
Danima tražim ovu temu Evo da se malo i ja pohvalim svojom ćerom Prije par dana bila je kod zubara da popravi zub i njie se ni mrdnula
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 20:52:52
|
|
|
|
Janncica
|
S naucio gde je pametna glava. Sve zasluge nosi velika seka koja ga je do iznemoglosti (m)ucila...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 20:55:51
|
|
|
|
adulence
|
Mi se nismo pohvalili,Iva mase i salje poljupce...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 21:02:48
|
|
|
|
Maslacak15
|
Mi mali, puzimo vojnicki od proslog vikenda . A matori je jutros trazio palacinke i svaki dan nas uveseljava svojim srpsko-nemackim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 21:03:19
|
|
|
|
nina26
|
Bravo drugari moja jos to ne zna, tj udara se sama po glavi kada ona hoce, pa ja kao uletim, pametnaaaaaaaa glava, jeste da salje poljubac nece, a bogami ni da mase ali, je zato pocela vec neko vreme da stoji, ne bas sama, ali vidim brzo ce ona to
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 21:06:32
|
|
|
|
lesica
|
Bravo drugari, veliki i mali
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 21:17:56
|
|
|
|
adulence
|
Rastu nam deca...men je mnigo smesna iva kad ustane u krevecu i onda nas doziva da je vidimo..
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 21:25:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moja cera nista novo nije radila dugo dugo i sad je odjednom pocela svasta. Da ne pisem sad sve ali uglavnom nam je komunikacija na zavidnom nivou zahvaljujuci znakovnom jeziku, mase, baca pet odavno, radi tasi tasi i td. Fizicki nije izgleda nesto jaka ali evo sad smo u pokusajima puzenja pa se nadam da ce uskoro da pocne da puzi, igra uz muziku (drma se pogotovo uz Rijaninu pesmu rikoset kad cuje na radiju hahaha) Spretna je s rukama i hoce vec sama da jede, nekad samo gnjeca hranu a nekad lepo stavlja u usta valjda zavisi da li joj se svidja tekstura ili ne.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.10.2013 23:34:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Juhu drugari, kakve pametnice i vrednice ovde imamo
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.10.2013 23:37:35 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2013 12:00:14
|
|
|
|
lesica
|
Moram da se pohvalim- ima neko vreme kako je L počela sama da briše guzu nakon obavljene nužde, i to je bila sama počela da insistira jer tako rade u vrtiću ( ja onako šokirana jer je zaboga još mala), onda se lepo obuče ili skloni adapter ili sama prospe nošu, kako kad, pere ručice, sve po ps-u. Baš je odjednom porasla...
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.11.2013 8:25:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tara je pocela sama da pise svoje ime ( 3,5 god) Znaci sama, ja je nisam ucila, nije ni vaspitacica. Jutros bas pitam da niste mozda poceli da radite slova? Kaze ona:"Kakva crna slova ovde neki tek jedva znaju da pricaju". Ali, kaze, videla sam da je zainteresovana i da je pitala i ona joj pokazala u knigama. I da je mnooogo naprednija od ostalih drugara , kaze na spram njih mogla bi u prvi razred Eto... kako se sve brzo menja , a progovorila tek sa 2 god. Lesice , moja T je odavno htela sama da brise guzu, ali naravno to nikad nije dobro obrisano, pa je ipak ja obrisem posle
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.11.2013 9:44:56
|
|
|
|
Biserce
|
Moj sin pre 9 dana prestao da piski u gacice, sam trazi da kaki i piski...konacno!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?