Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.11.2012 15:11:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bravo bravooooo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.12.2012 21:50:09
|
|
|
|
Maya21
|
Moje veliko dete polozilo za zuti pojas u karateu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.12.2012 21:51:46
|
|
|
|
sneza24
|
Bravo!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.12.2012 21:53:18
|
|
|
|
madre
|
bravo, matej, samo tako nastavi voliiiim karate
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.12.2012 13:46:59
|
|
|
|
bajkica
|
moje dete zna da kad prospe nesto ode u kuhinju i donese krpu da to i obrise sa 14 meseci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.12.2012 19:32:18
|
|
|
|
mareboy91
|
moj brat od ujka je car, stariji sam od njega 20 godina / rodjen 2011, inace cim jede plazmu odmah mi da, direkt u usta
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.3.2013 8:24:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hana (18 mes) Svaki put kad joj nesto dam kaze:" Hvala " PRe neki dan je pevala samnom pesmicu Visibaba mala A uz seku je naucila da zajedno pospreme igracke , knjigice, kockice za sobom
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.3.2013 8:51:48
|
|
|
|
sneza24
|
Pre jedno mesec dana pošo svekar u radnju i David mu tražio da mu kupi sok od jabuke. Kupio on njemu onaj mali na cevčicu, ja sam mu izvadila cevčicu iz onog najlona i on je sam stavio u tetrapak i mislim sad će on da pije. Međutim uzeo on 4 čaše i svuda sipao po malo i dao meni, babi, dedi i sebi jedu čašu.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.4.2013 10:19:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hanica mi je naucila brojati do 8 , nekako sama, nisam joj toliko cesto ponavljala jer sam smatrala mala je, medjutim pre neki dan , ja vidim ona broji rebra od radijatora od kud to sad... pametnica mamina! A zna brdo reci vec, prestala sam i da ih brojim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.4.2013 10:25:28
|
|
|
|
Modessty
|
Pre neki dan udjemo u Rodu da kupimo čokoladu, hleb i sok. Danilo kaže hoće sam. I ja ga pustim. Uzelo dete korpu, otišlo do reda gde su čokoladice i stavio dve juhu čokoladice (crnu i belu), onda pravac do rafa gde su sokići i viče: "mamaaaa dohvati mi bući lava". Ja mu dam, on u korpu i pravac do hleba, stao i gleda i gleda: "mama a koji hlebić da kupimo?!" Ja uzmem i stavim hleb u korpu i on pravac na kasu. Stao u red i čeka. Sam izvadio sve iz korpe i stavio na kasu i onda mi traži "pajice", sam će da plati. Dao parice i pruža rukicu, a samo mu okice i ruka vire preko pulta,.:"Teto a kusuj?"
< Poruku je uredio Modessty -- 22.4.2013 10:26:06 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.4.2013 10:35:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo za velikog dečka pametnica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.4.2013 10:43:23
|
|
|
|
Modessty
|
mnogo brzo rastu i menjaju se!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.4.2013 17:13:15
|
|
|
|
minnica
|
Mi već više od nedelju dana ne koristimo flašicu. To nam je poslednje ostalo od bebećih rekvizita. Sad je skroz velika.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2013 23:19:08
|
|
|
|
sneza24
|
Lana nučila Taši taši. Po ceo dan tapše i čeka da joj pevam. A danas mi je bila smešna, sisa ona i odjednom pusti nasmeje se i počne da tapše a nije se najela.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2013 12:38:03
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Bravo za svu decicu... Mi od juce uz klasicno mahanje kazemo i ;SAOOO(TO JOJ DODJE KAO CAO) Smesna je skroz sinoc po gradu narod prolazi a ona nemoze da stigne svima da mase i da se javi....a pre 6 dana napunila je 14 meseci...A i ''Ajo'' smo poceli pre 5-6 dana cim vidi tel krece da vice.... ajo,ajo...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 4.5.2013 9:56:13
|
|
|
|
Figaro88
|
Dusa mala.najsladji su dok su tako mali Andrea je naucila par pesmica na engleskom,sad joj je to glavna zanimacija.Meni je neverovatno kako brzo pamte i upijaju sve kao sundjeri
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 1:21:01
|
|
|
|
Bebilina
|
Stigao nam je izvestajod skole za prvu skolsku godinu i cera po svim stavkama "prevazilazi ocekivanja"
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 4:46:34
|
|
|
|
Modessty
|
Bebilina! Treba da je častite Moj sin danas sam ručao supu i nakon toga pire krompir sa mesom!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 5:59:37
|
|
|
|
dijana1*
|
Bravo Danilo Kod nas se ova scena vidja ali jaaaaako jako retko obicno mama trci po dvoristu i kuci i hrani dete
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 10:28:17
|
|
|
|
lesica
|
Mod, pa Danilo je mudrica slatki, bravo za velikog dečkonju. Bebilina, pa ti stvarno imaš sjajno dete. A moja šćer celo jutro peva TROLolololololol KLIK od reči do reči ( tj od ohohohoh do ahahahahaha)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 10:41:08
|
|
|
|
Peace*
|
Mod
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 13:01:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Donela mi tepalice da joj napravim za sneg, "vidi mama, pada sneeeeg"
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 17.7.2013 13:03:55 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 13:14:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihi, srce malo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 13:15:57
|
|
|
|
lesica
|
Pa kad dete voli sneg <3 Medenica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.7.2013 13:40:30
|
|
|
|
Trcosava
|
ahahahah genije!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?