Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.3.2012 17:57:35
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je naucila da vozi tricikl doduse krene unazad , pa na muku vooozi unapred a kad treba da skrene sidje i to uradi manuelno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.3.2012 20:23:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo za Zverčicu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.3.2012 7:57:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Marija A to skretanje , Olga svasta s tobom , ona je prava dama nece sigurno da skrece na kolenu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.3.2012 15:44:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo ja da se opet malo hvalim. Žaba je danas uspela da stoji sama bez da se drži za bilo šta. Vežbala je i balansirala danima ne bi li se pustila i danas je uspela. Vežba i da korača, izgleda da ću ja uskoro trčati za njom okolo...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.3.2012 14:44:38
|
|
|
|
bratzz
|
Milica vec treci dan piski na nosu, ja sam van sebe mislila sam da se to nikad nece desiti. Nismo skroz skinuli pelenu ali smo se pomerili sa mrtve tacke.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.3.2012 14:47:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 8:49:27
|
|
|
|
lesica
|
Lenka peva non stop naglas. Ceo repertoar Branka Kockice i Kolibrija zna napamet i ne zatvara usta
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 9:04:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lesica Lenka peva non stop naglas. Ceo repertoar Branka Kockice i Kolibrija zna napamet i ne zatvara usta
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 9:29:55
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lesica Lenka peva non stop naglas. Ceo repertoar Branka Kockice i Kolibrija zna napamet i ne zatvara usta I Andrej Doduše, njemu je smanjen repertoar - Babroga, Miš je dobio grip, Gde je palac (na melodiju Brother Peter), a peva čak i na engleskom: Wheels on the bus i London bridge is falling down (možete misliti kakav je to engleski)
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 10:50:58
|
|
|
|
ishler
|
Gae, Bravo za zabu stvarno je za pohvalu Moja beka ovih dana pokusava da nadje nacin da ustane. Ali ono sto je za pohvalu je da po ceo dan radi spagu,to stvarno nisam videla kod male bebe,prosto me fascinira. Eto i mi da se pohvalimo
< Poruku je uredio ishler -- 15.3.2012 10:52:56 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 13:34:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hej ishler , to je i Petra radila ali ne mogu da se setim kad , negde na forum sam i sliku stavila , mnogo su smesni tad
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 16:04:45
|
|
|
|
ishler
|
Da stvarno mi je bilo neobicno koliko je razgibana,cak sam je slikala kako za vreme rucka u hranilici stavlja nogu iza glave Deca su cudo.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 16:08:40
|
|
|
|
magnetic
|
Dunja peva vec pesmice
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 16:19:07
|
|
|
|
PoisonEve
|
Ishler, bice to izgleda gimasticarka Bravo Dunja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 16:29:02
|
|
|
|
ishler
|
Sve je moguce,bas sam se nasmejala
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 19:48:41
|
|
|
|
isidora88
|
bravo za decicu mateja vec mesec dana zna sam da jede viljuskom i kasikom
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 20:48:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi znamo da pokažemo gde je nos (doduše, mamin nos ali nema veze) Već dugo se podiže na noge a sada se toliko izveštio u tome da mu je potrebna čitava sekunda da se uhvati za nešto i već je na nogama jogurt pije iz šolje (i to iz šolje za velike, eeeeeej ) i tako, svašta nešto I da, kada vidi Emu (Emma's theatre) na baby tv i kada vidi Ivonu Pantelić (dnevnik rts) sav se raspilavi i stidljivo se smeje
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 21:23:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Marko je Teodorin naslednik. Bravo za njega
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 21:33:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Moje dete skroz samo jede Vise cak ne dozvoljava ni da mu pridrzim nesto, samo mi mahne rucicom u fazonu skloni se kevo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 21:48:57
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Marko je Teodorin naslednik. Bravo za njega
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.3.2012 21:49:21
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga samo mi mahne rucicom u fazonu skloni se kevo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.3.2012 15:43:32
|
|
|
|
Figaro88
|
Andrea je naucila da kaze slovo r kada je u reci npr prst,krevet,jos uvek ne zna kada je na pocetku.I nekako ga mnogo slatko izgovara
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.3.2012 19:09:19
|
|
|
|
magnetic
|
Dunja broji do deset......jako sam ponosna
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.3.2012 22:02:40
|
|
|
|
madre
|
magnetic, nemam reci, jedno veliko bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.3.2012 7:55:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Zaboravila sam da se pohvalim , Petra reciklira papir , kad uzme kesicu secera , pojede i secer i papir
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?