Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 18:12:27
|
|
|
|
Mivica
|
Moj plavookan je prohodao!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 20:52:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mivice bravo! I mi smo prohodali. Danas me je docekala isped vrata
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 20:55:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo za dečicu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 21:03:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo deco
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 21:03:58
|
|
|
|
magde
|
aoooo SANJICA BREEE ne ne ja kazem devojcice su znaci jaci od muskarci nema sto....ovaj moj JOVAN samo stoji i nezna bas puno abre NIKi mi je bila mnogo intelegentnija
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 21:05:58
|
|
|
|
magde
|
a jel ste koristili auf kako se kod vas kaze DUBAK jel isto???
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 21:17:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Magde nismo mi to koristili iz prostog razloga sto to pedijatri ne preporucuju.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.11.2011 8:57:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Taca inace jako malo prica ali je pocela da ponavlja zamnom, sto je pocetak , juce je pitam Gde ces? A ona zamnom: de ces? Inace sve razume, kazem joj donesi mi iz sobe vl.maramice, ona ode i donese,baci pelenu u kantu,jako voli da usisava (mali mamin pomocnik ), nekad ja njoj citam pricu a nekad i ona meni (na njenom jeziku ), odusevljena je kad radimo fiskulturu A naj sladje mi je kad posle kupanja bebe kad joj mazem guzu, umoci i ona prstc u kremu i namaze je malo i ona
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.11.2011 8:17:07
|
|
|
|
lesica
|
Moja Lenka mi je sinoc tokom uspavljivalja rekla da me voli Kao spava,i taman da je prebacim u krevetic,ona pocinje da brblja: "Mama,daga mama,daga (mazi me po licu)...Mama,Enka voi,voi Enka" I mama je od sinoc zvanicno postala jedna veeelika slina
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.11.2011 8:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sweet moj Mićko samo širi ruke i kaže: vojiko(ovoliko) To je najbliže izjavi ljubavi kod nas A inače, iznenadila sam se kako poslednjih nedelju dana slaže kockice-to više nije samo kocka na kocku. Počeo je da pravi neke oblike (doduše asimetrične), slaže kockice po veličini i boji, prebacuje kocku sa jedne na drugu stranu ako mu se ne sviđa kako je napravio... Baš me je oduševio!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.11.2011 8:37:18
|
|
|
|
lesica
|
Srca malena! Mnogo su slatki koliko sad znaju puno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.12.2011 9:33:05
|
|
|
|
Lilly*
|
Naučili smo da pokažemo (mamino) oko, drugo oko, nos i usta Ali samo kada hoćemo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.12.2011 9:58:54
|
|
|
|
Olga75
|
pametnica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 6.12.2011 10:16:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Srce pametno
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.12.2011 17:12:54
|
|
|
|
bebać
|
Moj sin mene nasmije samo tako...nedavno je m stavio zube(prije toga većina njegovih je bila otišla), i jutros Sergeju nešto došlo neće da pere zube, i ja se ubjedjujem sa njim, rekoh 'bakterije će ti sve pojesti zube, i pojavit će se karijes'...kaže on 'jel ko što su taji bile pojele'
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.12.2011 22:39:13
|
|
|
|
Snelle
|
L razlikuje preko 20 vrsta životinja, i dosta njih zna i da imitira Eh, da je meni sad takva memorija, mogla bih i doktorat da završim
< Poruku je uredio Snelle -- 8.12.2011 22:41:30 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2011 18:31:45
|
|
|
|
Anoniman
|
E ovako Petra pokazuje oci , nos , usta i usi , kad je pitam gde leti ptica ona podigne ruke gore i gleda u nebo ( Imitira visoko) ,prica mama , tata , baka , bata , av , Aki , ses (sest), da (dva) , pec , meko ( mleko ), pej ( pije ) , ada ( cokolada ) .. To je otprilike sve Grli me . Da kaze zes ( zec ) i zna koje su joj plisane zivotinje tipa majmun , meda i zec Andrej je polozio za zeleni pojas i dobar je u skoli , vise ne tuce nikog lepo se izrazava , gleda na sat i ne kasni
< Poruku je uredio ribizla -- 15.12.2011 18:32:49 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2011 23:57:17
|
|
|
|
jovicaa
|
divno ribizla kako si ti?
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.12.2011 9:04:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Mihajlo je sinoć bio pravi mali dobrica!!! Bili u Mađarskoj i po povratku čekali čak 3 sata na granici!!! Od 19-22h... Nismo mogli uopšte da izađemo iz auta jer je pljuštala kiša, on se tako lepo igrao u kolima, bio je već jako umoran (on inače u 21h uveliko već leži u krevetu) i strpio se da dođem kući da se spremi da spava. Srce moje, kako se izmaltretirao
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.12.2011 9:59:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa divno ribizla kako si ti? Pisala sam ti
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.12.2011 10:05:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Navikla je kad kine da joj brisemo nos, sad kad kine trazi maramicu da se obrise. A juce beba kinula a ona onako ako sva uzbudjena poce da vice i pojurila po maramicu i lepo da brise seki nos, jeste da je brisala po celom licu al...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.1.2012 23:50:54
|
|
|
|
Mivica
|
Moj umetnik I rukopis je autentičan
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2012 1:20:10
|
|
|
|
madre
|
mivice, cije je ovo delo, od borisa ili todora
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2012 12:38:53
|
|
|
|
Lilla
|
Moja mrva je sinoc zaspala u 11.30 i probudila se da jede u 3 jutros. Napapao se i opet zaspao bez ljuljuskanja. Ponovo ruckao u 8 i nastavio spavati do pola 10. To je za nas odlicno
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.1.2012 0:34:34
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: madre mivice, cije je ovo delo, od borisa ili todora Joj, jesi luda, Boris je crtao Todora i napisao objašnjenje Da je Todor crtao, ne bih se ja hvalila Ringeraji, nego Srpskoj akademiji nauka i umetnosti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?