|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
15.11.2011 18:12:27   
Mivica
Moj plavookan je prohodao! user posted image

"Zeko, zeko, zeko...
tape meke...gude usi...lep...
zeko, zeko, lep!" :)

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 476
15.11.2011 20:52:19   
Sanjica26 RR
Mivice bravo!user posted image I mi smo prohodali. Danas me je docekala isped vratauser posted image

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 477
15.11.2011 20:55:19   
Ana RR
Bravo za dečicu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 478
15.11.2011 21:03:49   
Anoniman
Bravo deco user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 479
15.11.2011 21:03:58   
magde
aoooo SANJICA BREEE ne ne ja kazem devojcice su znaci jaci od muskarci nema sto....ovaj moj JOVAN samo stoji i nezna bas puno abre NIKi mi je bila mnogo intelegentnija

sacuvaj ne bozeeee

Direktna veza do poruke: 480
15.11.2011 21:05:58   
magde
a jel ste koristili auf kako se  kod vas kaze DUBAK jel isto???

sacuvaj ne bozeeee

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 481
15.11.2011 21:17:18   
Sanjica26 RR
Magde nismo mi to koristili iz prostog razloga sto to pedijatri ne preporucuju.

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 482
16.11.2011 8:57:55   
Anck Su Nmaun
Taca inace jako malo prica ali je pocela da ponavlja zamnom, sto je pocetak , juce je pitam Gde ces? A ona zamnom: de ces?

Inace sve razume, kazem joj donesi mi iz sobe vl.maramice, ona ode i donese,baci pelenu u kantu,jako voli da usisava (mali mamin pomocnikuser posted image ), nekad ja njoj citam pricu a nekad i ona meni (na njenom jeziku user posted image ), odusevljena je kad radimo fiskulturu user posted image

A naj sladje mi je kad posle kupanja bebe kad joj mazem guzu, umoci i ona prstc u kremu i namaze je malo i ona  user posted image

Direktna veza do poruke: 483
28.11.2011 8:17:07   
lesica
Moja Lenka mi je sinoc tokom uspavljivalja rekla da me voli user posted image Kao spava,i taman da je prebacim u krevetic,ona pocinje da brblja: "Mama,daga mama,daga (mazi me po licu)...Mama,Enka voi,voi Enka" I mama je od sinoc zvanicno postala jedna veeelika slina user posted image  user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 484
28.11.2011 8:29:38   
Anoniman
Sweet user posted image moj Mićko samo širi ruke i kaže: vojiko(ovoliko) user posted image To je najbliže izjavi ljubavi kod nas

A inače, iznenadila sam se kako poslednjih nedelju dana slaže kockice-to više nije samo kocka na kocku. Počeo je da pravi neke oblike (doduše asimetrične), slaže kockice po veličini i boji, prebacuje kocku sa jedne na drugu stranu ako mu se ne sviđa kako je napravio... Baš me je oduševio! user posted image

(odgovor članu lesica)
  Direktna veza do poruke: 485
28.11.2011 8:37:18   
lesica
Srca malena! Mnogo su slatki koliko sad znaju puno user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
6.12.2011 9:33:05   
Lilly*
Naučili smo da pokažemo (mamino) oko, drugo oko, nos i usta user posted image user posted image user posted image Ali samo kada hoćemo user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 487
6.12.2011 9:58:54   
Olga75
pametnica user posted image  user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 488
6.12.2011 10:16:45   
Anoniman
Srce pametnouser posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 489
8.12.2011 17:12:54   
bebać
Moj sin mene nasmije samo tako...nedavno je m stavio zube(prije toga većina njegovih je bila otišla), i jutros Sergeju nešto došlo neće da pere zube, i ja se ubjedjujem sa njim, rekoh 'bakterije će ti sve pojesti zube, i pojavit će se karijes'...kaže on 'jel ko što su taji bile pojele'user posted image user posted image user posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 490
8.12.2011 22:39:13   
Snelle
user posted image

L razlikuje preko 20 vrsta životinja, i dosta njih zna i da imitira user posted image Eh, da je meni sad takva memorija, mogla bih i doktorat da završim user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 8.12.2011 22:41:30 >

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 491
15.12.2011 18:31:45   
Anoniman
E ovako user posted image
Petra pokazuje oci , nos , usta i usi , kad je pitam gde leti ptica ona podigne ruke gore i gleda u nebo ( Imitira visoko) ,prica mama , tata , baka , bata , av , Aki , ses (sest), da (dva) , pec , meko ( mleko ), pej ( pije ) , ada ( cokolada ) .. To je otprilike sve user posted image Grli me .  Da kaze zes ( zec ) i zna koje su joj  plisane zivotinje tipa majmun , meda i zec user posted image
Andrej je polozio za zeleni pojas i dobar je u skoli , vise ne tuce nikog user posted image lepo se izrazava , gleda na sat i ne kasni user posted image

< Poruku je uredio ribizla -- 15.12.2011 18:32:49 >

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 492
15.12.2011 23:57:17   
jovicaa
divno ribizlauser posted image user posted image
kako si ti?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 493
16.12.2011 9:04:56   
Anoniman
Mihajlo je sinoć bio pravi mali dobrica!!! Bili u Mađarskoj i po povratku čekali čak 3 sata na granici!!! user posted image Od 19-22h...
Nismo mogli uopšte da izađemo iz auta jer je pljuštala kiša, on se tako lepo igrao u kolima, bio je već jako umoran (on inače u 21h uveliko već leži u krevetu) i strpio se da dođem kući da se spremi da spava. Srce moje, kako se izmaltretirao user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 494
16.12.2011 9:59:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jovicaa

divno ribizlauser posted image user posted image
kako si ti?

user posted image
Pisala sam ti

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 495
16.12.2011 10:05:39   
Anck Su Nmaun
Navikla je kad kine da joj brisemo nos,  sad kad kine trazi maramicu da se obrise.
A juce beba kinula a ona onako ako sva uzbudjena poce da vice i pojurila po maramicu i lepo da brise seki nos, jeste da je brisala po celom licu user posted image al... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 496
26.1.2012 23:50:54   
Mivica
Moj umetnik user posted image

user posted image

I rukopis je autentičan user posted image

"Zeko, zeko, zeko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 497
27.1.2012 1:20:10   
madre
mivice, cije je ovo delo, od borisa ili todorauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Mivica)
Direktna veza do poruke: 498
27.1.2012 12:38:53   
Lilla
Moja mrva je sinoc zaspala u 11.30 i probudila se da jede u 3 jutros. Napapao se i opet zaspao bez ljuljuskanja. Ponovo ruckao u 8 i nastavio spavati do pola 10. To je za nas odlicno user posted image  

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 499
28.1.2012 0:34:34   
Mivica
IZVORNA PORUKA: madre

mivice, cije je ovo delo, od borisa ili todorauser posted image

user posted image Joj, jesi luda, Boris je crtao Todora i napisao objašnjenje user posted image

Da je Todor crtao, ne bih se ja hvalila Ringeraji, nego Srpskoj akademiji nauka i umetnosti user posted image

"Zeko, zeko, zeko...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here