Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.11.2011 19:07:40
|
|
|
|
lanajelena
|
bravo za Mihajla,mi imamo samo en,da stoj
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.11.2011 12:10:11
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: aster Moj anđeo je pre 4-5 dana sam odrecitovao refren pesme jednog dana rešio moj tata. Edog dana lesio moj tata za odedan da mi kupi bata. Zna da kaže l, lj, ali ostaje r. A kad kažem da ga volim, nadoveže se i kaže - naviše na svetu . Jako velik fond reči ima i baš sam ponosna na njega. ( Bila bih i da nije tako, naravno ) ja sam zaprepascena svaka cast Hvala . Miš mali obožava pesmice, mogao bi non stop da ih sluša. Ima i muzičke želje. Sopotan je slon lepotan, zeka zekan, tata kupi auto, nema seta... Sad nam je hit bubamarac Rano je progovorio i sad sve ponavlja i konta.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.11.2011 12:34:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Neša je naučio sam da se obuče, ponosna sam do neba! Odavno se sam skida kompletno, i već nekoliko dana obuče ili trenerku, ili majicu kratkih rukava sam, i patike. Jutros (spavao je samnom a mm u Nešinoj sobi, pošto je Neša šmrljav) se budi i kaže idem da budim tatu.Kažem, ok, i nastavim da spavam (to je bilo u 5 i 15 ). U pola 6 dolazi u trenerici, majici dugih rukava i zepama. Ja ustajem a mm spava, pitam ga je l' on obukao Nešu, kaže nije, Neša viče sam sam se obukao Doduše,onda sam videla da je sa pidžamom skinuo i gaće i potkošulju, pa ih nije obukao, i da je zaboravio na čarape, ali za početak je dobro
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.11.2011 13:19:18
|
|
|
|
gagana83
|
Dusa mala
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 5.11.2011 14:23:50
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Mihajlo je upravo (pre 5 minuta) počeo da "broji": edaaaa, daaaa, peeet, osaaaaam...... pa onda tiiii, dejet, cetiiii..... Najviše ipak imamo petica i osmica Kod nas je ovako: "Lana, hajde da brojimo" i ona kaže samo: "Seeest" i uvek je "sest" . A pre neki dan se zezne pa krene: "Seeest, sedan, pe"
< Poruku je uredio Snelle -- 5.11.2011 14:25:25 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.11.2011 11:04:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Petra konacno sama uzme flasicu i pije vodu , ne donosi vise meni da joj ja dam Kad vidi sebe u ogledalu kaze beba
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.11.2011 11:05:42
|
|
|
|
lesica
|
Srce moje lepo! Jedva cekam da vas vidimo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 7.11.2011 11:06:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Jos malo , i ja vas
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.11.2011 19:53:51
|
|
|
|
zoća
|
moje dete je jedina u razredu dobila pet iz matematike
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.11.2011 22:40:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.11.2011 22:59:53
|
|
|
|
magde
|
moja Niki je pocela sa sabiranje brojeva neka vrsta laka matematika inace zna celu MK zabuku i englesu isto zna puno reci na angliskom kako i zivotne naucili smo i muzicke note odavno vec sad ucimo na angliskom da broi boje zna od pre 6 meseci brzo ih naucila a 5 dobila za fantastiicno bojenje u vrtic........i kaze MAMA DAJ NAUCIME DA IGRAM KOLO a zeli balet a u ovaj nas grad nema to a u SK da se raspitam od kad mogu da je nosim ima tako lepe pokrete
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 9:10:59
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je prvi put od rodjenja celu noc prespavala u svom krevetu ne znam da li je za neko hvaljenje ali mi smo se svi naspavali
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 9:15:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To roditelji naaj bolje znakju kako je to velika stvar kad mogu lepo da se naspavaju ajd i mi da se hvalimo.. Hanica strasno voli da guce i da se smeje sa samo 1,5 mesec ... mi se salimo da vise prica od seke
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 12:24:25
|
|
|
|
Olga75
|
jos jednom da se pohvalim , danas mi je takav dan zvercica je nacrtala mamu i tatu , prave figure ljudi , znaci glava ( krug ) telo ( kod mame trougao a kod tate elipsa ) i noge , jeste da nemamo ruke ali imamo oci
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 12:29:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 13:14:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jeste da nemamo ruke ali imamo oci bravo za zvercicu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 13:15:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo zverčice Neša i dalje crta samo leteće ribe
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 13:17:02
|
|
|
|
Olga75
|
i kod nas je do sada bilo samo zvrlj - zvrlj i spirala kad mi je donela na uvid totalno sam se iznenadila
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 13:20:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ( kod mame trougao a kod tate elipsa ) Trougao pretpostavljam da je haljina, a elipsa mi nije baš jasna Lana je pre neki dan, samoinicijativno, rekla sarma. Joj, al će sveki da bude srećna I zaboravih da kažem, olovka i papir su nam postali najbolji prijatelji. Po ceo dan bi samo da crta, žvrlja, a garderoba joj je.... Opet, što kaže mm: "Ćuti, dobro je dok ne počne da crta po zidovima"
< Poruku je uredio Snelle -- 12.11.2011 13:22:11 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 13:21:09
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da je elipsa tatin stomak
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 13:23:17
|
|
|
|
Snelle
|
I ja sam pomislila to za elipsu, ali rekoh da ne ispadne da sam baš neuviđajna
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 14:22:29
|
|
|
|
gagana83
|
Ja hocu da pohvalim moje dete. Ovih dana smo stalno visili kod lekara i ona je bas lepo saradjivala. Cim sednemo na stolicu za pregled ona podize bluzu, zine lepo kad treba grlo da se pregleda, dozvoljava da joj doktorka pogleda usi, cak je bila dobra i kad joj je sestra vadila krv. Samo je malo kmeknula i gotovo. Sa pedijatrom uvek lepo saradjuje ali me iznenadila sto je kod ocnog lekara bila bas dobra. Bez problema je stavila glavu na onaj aparat, jedino se bunila kad joj je doktorka stavljala kapi u oko. To je moja dobra i pametna devojcica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 14:36:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Snelle I zaboravih da kažem, olovka i papir su nam postali najbolji prijatelji. Po ceo dan bi samo da crta, žvrlja, a garderoba joj je.... Opet, što kaže mm: "Ćuti, dobro je dok ne počne da crta po zidovima" I mi volimo da crtamo Nama je stradao juce zid...bas ga je doooobro okrecila
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 12.11.2011 14:39:24
|
|
|
|
Olga75
|
a da , sto se tice zidova , kod nas su svi zidovi "fadani " , znaci sve sto moze da dohvati rucicom ili sa stolice je u prekrasnom muralu Gagana , Una je jedno srce hrabro
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.11.2011 15:02:16
|
|
|
|
aster
|
Naučili smo da prepoznajemo boje Zna koja je crvena, plava, zelena, žuta, ljubičasta i narandžasta.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?