Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.8.2011 14:19:09
|
|
|
|
Verus
|
oxy, ona do skoro nije nista osim mama...pre toga je govorila par stvari, a kako je krenula u stariju grupu u vrticu skroz je "unazadila". Tad mi je pedijatar rekla da ne brinem, jer deca koja uce 2 jezika istovremeno nauce malo kasnije. Mi smo bas striktno samo srpski u kuci, i onda sam skontala da cu je pustiti, neka uci svojim tempom sta i kako zeli. Pa kad je pocela da vice hepi, i ball, ja je nisam ispravljala na "srecna" i "lopta" nego sam i ja ponovila ono sto ona kaze i tako. Sad vidim da sve vise govori i ponavlja. Puno dece koju znam, naravno bolje znaju engleski, i cesto rade bas to sto si pisala: odgovore na engleskom ako im se obratis na srpskom, ili vec koji im je maternji jezik. Ali opusteno, ucicemo je oba jezika i verujem da ce savladati vremenom...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.8.2011 8:32:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama se polako razvezuje jezik-od juče znamo da kažemo riba, foka, moje; pevamo :meeeddoooo budooo , i pokazujemo da imamo jednu godinu I to sve u jednom danu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.8.2011 9:39:30
|
|
|
|
Lu
|
Znači počelo je brbljanje Nina, bravo Sad ćeš svaki dan da budeš u ovoj temi
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.8.2011 9:42:58
|
|
|
|
Anoniman
|
raspisala sam se ja u onoj temi Raspričala se deca, ali pošto je bilo i pevanja i pokazivanja, reko' da ne omašim temu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.8.2011 9:43:43
|
|
|
|
Lu
|
Da i ja pohvalim svog sinčića, inače se svako veče molimo zajedno a on je sam izmislio molitvu o tome koliko voli Boga
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.8.2011 9:58:25
|
|
|
|
JMPM
|
Dusice male pametne! Moj decak je odaaaaavno postao prava alapacica . Sve ponavlja, sve hoce da kaze, mene i mm zove imenom najcesce . Od kada ima 18 meseci kada ga pitamo koliko ima godina, pokaze palac i kaze "Ipo"(godinu ipo). Hihihihihiii... Pre koji dan je imao biser. Rekao mi je - "Mama, pujao godinu", ja ga pitam "Sta si isprljao?". On opet kaze "Godinu" i pokazuje palac umazan od cokolade Juce je bio vragolast i hteo da ubaci auto u tatin tanjir sa supom. Mm mu kaze S dosta je, nemoj vise, to nije lepo. On i dalje nastavlja sa sve osmehom koji pleni. Mm opet kaze dosta je, brojim do tri. I pocne Jedan, a S nastavlja Dvaaaaa ... Seticu se jos slatkih bisercica.
< Poruku je uredio JMPM -- 26.8.2011 10:05:23 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.8.2011 10:02:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Lu, Miša je još mali da sklepa molitvu ali kad odemo u crkvu stalno me vuče za rukav da ga podižem da celiva ikonu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.8.2011 11:11:58
|
|
|
|
jovicaa
|
aleksandar je ovih dana poceo da usavrsava svoje vokabularne mogucnosti poceo je konacno da govori mama i to i dalje samo kad je besan, ali sada vice mamamama ne ne, i ponekad kada ga stavim u stolicu za hranjenje kaze am, am. puzi kao pravi kica, ne mozemo da ga stignemo, moze da se digne uz svaku stranicu u kuci i hoda uz ivicu, po malo se voda i to je to otprilike..
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.8.2011 21:38:01
|
|
|
|
bebać
|
Ja ne znam koji bi izdvojila primjer, kad su Sergejevi biseri upitanju. Jako je inteligentan i pametan, valjda to ide uz nemirnu djecu Prije neki dan smo bili kod prijatelja, i on se igrao sa njihovo dvoje djece u dvorištu(kuća kraj ceste, i to prometne ceste) i ljudi imaju kapiju koju zaključavaju. Mi smo sjedili, a oni se igrali, kad Sergej dotrča nama i kaže da su njih dvoje izašli na ulicu, a da on nije htio. Prvo smo skočili za djecom(koja su izašla i stala pokraj ceste, i mašu autima, kapiju je neko ipak zaboravio zaključat), a posle prvog šoka bila sam ponosna na njega što je pametan i zna rezonovat šta je uredu a šta nije. Šta se smije a šta ne smije, Tako se isto dogovorimo, ja mu upalim crtani i sidjem do marketa(odmah u prizemlju zgrade, sa druge strane) na 7min, a on me čeka, baš kako sam ga ostavila. Mamina velika pametnica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2011 12:07:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Vise nema dude
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2011 12:19:14
|
|
|
|
Anoniman
|
a ja živim za taj dan
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2011 15:45:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Marko juče kmeči, kmeči, čini mi se iz dosade. Pustim ja VH1, upravo počinje Linkin park i Rolling in the deep. Moj Mare se istog momenta umirio, naslonio na mene, gleda u tv i uživa. Do kraja pesme je zaspao moj mali roker A već dva puta se zaplače kad čuje Madonu, nešto mu ne štima
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2011 16:36:17
|
|
|
|
jovicaa
|
prosirili smo vokabular na da i ne, ali svesno, tacno zna sta je da, a sta ne. cak je poceo da se ubedjuje sa mnom. daj i da zna, ali cesto i za daj govori da. i poceo je bas da komunicira, mama, tata, baba, da, ne, daj, brm, i jos neke na njegovom jeziku, ali komunicira pravo, ja sam sokirana, pretpostavljam da je ovo sve normalno, ali nisam znala da tako rano mogu da tacno znaju sta koja rec znaci.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2011 16:46:57
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: n i n a a ja živim za taj dan I ja, imamo ih i za podelu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2011 18:33:38
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je naucila da pravilno drzi olovku
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2011 18:35:09
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zvercica je naucila da pravilno drzi olovku Sad nek pise poeziju.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.9.2011 18:37:40
|
|
|
|
Olga75
|
sinoc je spakovala dve olovke Zlatokosu i pesme Dragana Lukica u svoj rancici kaze nam : idem u koju ( skolu ) da zajadim pajice kao tata tako da ce verovatno posle crtanja cvetova poceti da se bavi poezijom , u stvari ako ce da radi kao tata tesko meni
< Poruku je uredio Olga RR -- 27.9.2011 18:38:15 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 8.10.2011 18:26:07
|
|
|
|
Lilly*
|
Evo šta mi je MIhajlo napravio kao iznenađenje Ispod svake sličice je srce, zlato moje milo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.10.2011 11:38:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Lili Akijev poslednji crtez je bio na temu stednje i sta zele da kupe kad ustede dovoljno novca , nacrtao je bazen , pesak i najnoviji pasat-to je napisao da se zna da nije neki drugi ne znam ko ima taj auto ali je on opsednut Beba je pocela da brblja , pokazuje prstom na likove u knjigicama i kao prica nesto bapljanapa kebabna i slicno
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2011 18:23:45
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je naucila da radi kolut napred
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2011 18:25:42
|
|
|
|
Verus
|
bravo zvercice
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2011 18:26:34
|
|
|
|
Verus
|
divno lilly!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2011 19:16:35
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR zvercica je naucila da radi kolut napred Hoće li nam biti gimnastičarka
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2011 19:24:55
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva se pustila nekoliko korak preko sobeda dohvati zeku! Zvanično je prohodala! Vrrrrrlo nestabilno naravno
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.10.2011 19:28:49
|
|
|
|
Olga75
|
ma cirkusantkinja bravo Iva za prve korake
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?