|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
18.7.2011 14:29:15   
isidora88

IZVORNA PORUKA: SareniVrabac

vec 10ak dana se uspesno okrece sa ledja na stomak i sa stomaka na ledja, a od juce stavlja i nogicu u ustauser posted image

IZVORNA PORUKA: Olga RR

da pohvalim zvercicu :
skinula je gacice , sela na nosu , piskila i kaze : mamaaa , ja gotiii user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 376
18.7.2011 14:34:34   
gagana83
IZVORNA PORUKA: viking RR

Gagana, odmetnuo ti se zet user posted image user posted image user posted image  ali fakat da je Una lakše za izgovor user posted image

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: marince

-kako se ti zoves?
-Dada (Daca)
-koliko imas godina?
-de (dve,tacnije 20 meseci)
-Jel imas devojku?
-da
-Kako se zove?
-Taa(tara)
-Koliko je volis?
-puMo user posted image

Mooooliiim?
Kakva Tara?
E pa necemo tako user posted image

Viking, i ja to kazem!

Auuu, bruka! Tako mali a vec svaler user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 377
18.7.2011 14:36:21   
viking
ma, kriva je majka, kad ti kažem user posted image

IZVORNA PORUKA: viking RR

Gagana, odmetnuo ti se zet user posted image user posted image user posted image  ali fakat da je Una lakše za izgovor user posted image

IZVORNA PORUKA: marince

-kako se ti zoves?
-Dada (Daca)
-koliko imas godina?
-de (dve,tacnije 20 meseci)
-Jel imas devojku?
-da
-Kako se zove?
-Taa(tara)
-Koliko je volis?
-puMo user posted image

Mooooliiim?
Kakva Tara?
E pa necemo tako user posted image

Viking, i ja to kazem!

Auuu, bruka! Tako mali a vec svaler user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 378
18.7.2011 14:39:40   
gagana83
Nego sta nego je kriva, tako ga je ona vaspitalauser posted image
Moracemo ozbiljno da razgovaramouser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 379
23.7.2011 19:04:27   
Anoniman
Popišuljko se danas prvi put popišnuo u nošu! Prvi put je stavili na nošu i dobili popiš iz prve! user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 380
23.7.2011 19:05:45   
Ana RR
Bravo Nina user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 381
23.7.2011 22:47:28   
gagana83
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Popišuljko se danas prvi put popišnuo u nošu! Prvi put je stavili na nošu i dobili popiš iz prve! user posted image

Bravo za Ninu user posted image
I kod nas je tako bilo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
28.7.2011 12:26:35   
Sanjica26 RR
Naucili smo da pokazemo gde su nos i usta.user posted image Ali ne zna jos da pokaze prsticem, nego celom sakomuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 383
28.7.2011 12:38:21   
Olga75
user posted image
sad je na redu : mota svilicu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 384
28.7.2011 12:42:15   
magde
sanjica bravoooooo

Direktna veza do poruke: 385
28.7.2011 12:43:54   
magde
ja moram da se pohvalim sa Nikolinavise od 10 reci na angliskom i da...... zna anglisku azbuku bez greske i makedonsku.....zna da broi do 20 i vise reci naangliskom i da precizno boi  bojenke savrseno zasad

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 386
28.7.2011 18:31:20   
marince1
khm,majka dusa od co'eka,nejte tako user posted image

Tara ima 6 godine,hrani ga,brise mu sline,naravno da je voli puMo user posted image

Gagana,to ce biti samo dok ne upozna Unu user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 387
29.7.2011 22:46:29   
Sanjica26 RR
Nisam se u ovoj temi pohvalila da je Teodora stala na noge.user posted image Samo sto nisam pala u nesvest pre neki dan kad sam je videla. Sad to opusteno radi i kad padne, padne na dupe. Stalno pokusava da uhvati kucicu koja je iznad njenog krevetca.user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 388
29.7.2011 22:50:02   
bubulence
user posted image user posted image za teodoricu

Direktna veza do poruke: 389
29.7.2011 22:51:46   
magde
sanjica.....da sam ovo cula pred da rodim Jovana ne bih poverovala zasto Nikola mi je sa 13 prohodala tako da stala na noge isto kasnije i opsto znam ovde dece nema sanse u tom dobu da stoje na noge sve do danas kad drzim Jovana onako u krilo ali ispravljen na noge i vidim da decko onako se snnazno drzi za mene i stoj ena noge kad sam ga ja pustila on jos je stao tako i drzio se ja sam se zacudilapa nek mi opet pedijatar rece Jovan ima slabe koske kao da ima neki rengen u oci hahaha.U svakom slucaju BRAVOOOO

Direktna veza do poruke: 390
29.7.2011 23:03:50   
Sanjica26 RR
Magde i meni se dr smejala kad je cula. Odnecu joj sliku posto ne verujeuser posted image

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 391
29.7.2011 23:07:33   
Jele

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Nisam se u ovoj temi pohvalila da je Teodora stala na noge.user posted image Samo sto nisam pala u nesvest pre neki dan kad sam je videla. Sad to opusteno radi i kad padne, padne na dupe. Stalno pokusava da uhvati kucicu koja je iznad njenog krevetca.user posted image

svaka čast user posted image

Direktna veza do poruke: 392
2.8.2011 13:46:58   
Lilly*
Mi smo juče samostalno stajali i stajali, lepo, stabilno user posted image Nadam se da ćemo se uskoro odvažiti i na prvi korak user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 393
2.8.2011 13:50:22   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Eto posle celodnevnog kukanja na našu decu da neko i pohvali svoje user posted image

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 394
2.8.2011 14:08:40   
Snelle
Mi imamo neku knjigu sa životinjama. I od prošle nedelje Lana je okreće, naidje na kucu, kaže av-av-av, nadje macu, kaže - mau, mau, naidje na kokošku - kaže kokoko, na nosoroga kad naidje onda se nešto mršti i ispušta zvuk koji ne znam da napišem user posted image  Znam da je sve to potpuno normalno za taj uzrast, ali pustite me malo da se ovde pravim ponosna mama user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 395
2.8.2011 14:12:20   
Anoniman
Snelle, to je za user posted image user posted image user posted image mom sinu i žirafa i koza kažu AV-AV user posted image

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 396
2.8.2011 14:17:01   
Snelle
Nina, dodjem ti ćepi user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 397
2.8.2011 17:09:01   
Lilly*
Hej Snele, pa to jeste za pohvalu  user posted image Pametnica majena user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 398
14.8.2011 13:51:09   
Verus
Pored onog starog gde zeka pije, gde je pametna glava, pokaze na oko, nos, pupak, zube, jezik.  Pokaze da ima prste na nozi i kad je pitam koliko ima prstiju na nozi pokaze rukicom pet.  Jedan dan je i rekla pet dok je podigla rukicu, ali vise nije to ponovila. 

Primetila sam da bira reci iz oba jezika koje su joj lakse za izgovoriti.   Ball (lopta), boat (camac), bad (bezobrazni), baci (kamencic ili loptu), vice "baci, baci". Kad je srecna hoda naokolo i vice "happy baby".  Od skoro je rekla baba, deda njime preko skajpa pa su se bas radovali.  Mene zove mama, a mm zove MA.  Jos mu nije rekla tata.  Zvala je i njega mama do skoro, a sad samo MA.  Kad je pitam gde je tata, pokaze, ali nece da ga zove takouser posted image  

Razume sve na srpskom sto joj kazemo i sto je pitamo, ali bira, bas bira sta ce reci. 

Moja sestra od tetke govori srpski, rumunski, madjarski i francuski, i kad sa mami pricala za ovo  Helenino, ona kaze da je moja sestra iz sva tri jezika (francuski je naucila tek kasnije) birala sta je lakse reci i tako, pricala mesano dok nije bila starija.

< Poruku je uredio Verus RR -- 14.8.2011 13:56:59 >

(odgovor članu Lilly*)
Direktna veza do poruke: 399
14.8.2011 14:02:18   
oxy7
Verus, bogami je to mala pametnica!
Imam prijatelje koji žive u Bostonu, njiha ćerka je progovorila takođe na oba jezika, ali je kad je krenula u vrtić jedno vrijeme pričala samo engleski. Srpski je sve razumjela, ali kad je nešto pitaju, odgovara na engleskom. U sljedećoj fazi je počela da razdvaja i da odgovara na jeziku na kojem joj se obraćaju, potpuno je bilingvalna.

Moj sin ima 15 mjeseci, sa devet je rekao tata i to je do skoro bila jedina riječ u upotrebi. U posljednje dvije nedelje favorit mu je deda, pomalo mama i baba, viče "kaaaaaki" da obavijesti da treba čistu pelenu i to je to. Ja se stvarno ne opterećujem sa tim, ali mi je slatko da ga slušam. E da, i on pokazuje glavu, stomak, ruke, noge, ali kada je dobro raspoložen.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?
Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here