Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.6.2011 19:44:02
|
|
|
|
lanajelena
|
Srce malo slatko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.6.2011 19:11:04
|
|
|
|
jovicaa
|
pravo da vam kazem ne znam sta sam pokusala
< Poruku je uredio jovicaa -- 20.6.2011 19:12:05 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.6.2011 0:14:28
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa pravo da vam kazem ne znam sta sam pokusala
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.6.2011 12:44:30
|
|
|
|
azdajica75
|
Moje veliko dete je završilo prvi razred osnovne i danas je donela knjižicu.Pošto nemaju ocene učiteljica je napisala da je Iva divno dete,radoznalo i veselo, pozitivnog duha,uvek spremno da pomogne drugima,da je uspešno savladala čitanje i pisanje,sabiranje i oduzimanje do 100..i još štogod i eto,jako sam ponosna na moju veliku bebu ! Ja obično ne volim te patetike,suze i tako to,ali danas sam nesvesno pustila koju radosnicu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.6.2011 12:45:25
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.6.2011 12:45:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Ponosna mamica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.6.2011 12:50:23
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: azdajica75 Moje veliko dete je završilo prvi razred osnovne i danas je donela knjižicu.Pošto nemaju ocene učiteljica je napisala da je Iva divno dete,radoznalo i veselo, pozitivnog duha,uvek spremno da pomogne drugima,da je uspešno savladala čitanje i pisanje,sabiranje i oduzimanje do 100..i još štogod i eto,jako sam ponosna na moju veliku bebu ! Ja obično ne volim te patetike,suze i tako to,ali danas sam nesvesno pustila koju radosnicu!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.6.2011 12:53:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Kako je to divno
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.6.2011 12:55:36
|
|
|
|
azdajica75
|
Hvala vam žene,mame i buduće mame!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.6.2011 9:27:44
|
|
|
|
mama kukunka
|
Trazila sam adekvatnu temu da se pohvalim cerkom..ili da se pozalim na sebe..Kako ne smem nista da radim(nadam se da to nece biti tako svih 9 meseci), a mm vec danima jurca sirom Srbije zbog posla, a i mama mi je u nekim poslovima, moje sedmogodisnje zlato je upravo usisalo i prebrisalo pod na celom prizemlju (oko 1oom2)!! Ja je gledam ukljucujem i iskljucujem usisivac, dodajem sta treba..i suze jedva zadrzavam..Ne znam jesu li radosnice, jer je tako dobra, ili sam potresena, jer hoce to da radi sa svojih 7 godina..Kasnije , dzogerom sam mogla i ja da prebrisem, ali joj je to bilo super zanimljivo da radi-pa sam joj i to dala...Eto, sreca moja velika, najvise na svetu zeli da joj rodim brata ili sestru, non stop vice, ``mama nemoj ti, mama cuvaj bebu, mama, nemoj da se nerviras``..Eto...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.6.2011 9:31:02
|
|
|
|
Inica
|
medenjak mali
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.6.2011 9:33:04
|
|
|
|
azdajica75
|
Divno,naše male-velike curice,i ja imam ćerku 7,5 godina,pisala sam gore..Kako je ona samo dobra,mama da se čuva zbog bebe.A kad dobije batu ili seku videćeš kako će tek onda da pomaže i da bude ponosna!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.6.2011 9:36:30
|
|
|
|
mama kukunka
|
Da, Azdajice, bas sam gledala na tickeru , 2 nedelje je moja starija od tvoje-29.11.2003...ali mi jos nismo dobili knjizice. valjda 28......tek tad cu da cmizdrim - na polugodistu sam slikala tekst iz knjizice i objavila na fb-da ceo svet vidi!! Hvala Inice!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 22.6.2011 13:29:01
|
|
|
|
choopa choops
|
L konacno naucila da kaze "L" Ali to je ne sprecava da i dalje kaze da se zove Jaja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.6.2011 15:19:46
|
|
|
|
bokicans
|
Nađa je naučila slovo R ,i svuda ga pravilno ubacuje(nismo znali kako ce izgovarati,jer je sekla resicu pod jezikom)!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.6.2011 15:21:37
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, Nadjalina Jel' sad ide ono "Na vrh brda vrba mrda...Riba ribi grize rep"?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.6.2011 15:58:36
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: azdajica75 Moje veliko dete je završilo prvi razred osnovne i danas je donela knjižicu.Pošto nemaju ocene učiteljica je napisala da je Iva divno dete,radoznalo i veselo, pozitivnog duha,uvek spremno da pomogne drugima,da je uspešno savladala čitanje i pisanje,sabiranje i oduzimanje do 100..i još štogod i eto,jako sam ponosna na moju veliku bebu ! Ja obično ne volim te patetike,suze i tako to,ali danas sam nesvesno pustila koju radosnicu!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.6.2011 16:08:13
|
|
|
|
bebać
|
i od mene sve čestitke,kako nećeš pustiti koju suzicu,to je ponos svakog roditelja! p.s. mama kunkunka imaš divnu kćerkicu
< Poruku je uredio bebać -- 23.6.2011 16:12:24 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.6.2011 16:12:52
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jao, Nadjalina Jel' sad ide ono "Na vrh brda vrba mrda...Riba ribi grize rep"? Da,da sada me samo pita ;"Mama ,sta Radiš?Hoces sada da pResvlacis bebe?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.6.2011 13:03:03
|
|
|
|
IVA 11
|
Danas je moje srce naucilo da pije na slamcicu, i poceo je da se pusta da hoda pa padne i nastavlja opet, ali jos nije prohodao, ubrzo ce i to!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 1.7.2011 0:26:33
|
|
|
|
mikica sa
|
moj Luka je poceo da bude mali namazanko. kad nam dodju gosti,ako je djecak u pitanju samo ga gleda a djevojcicama se smije i sarmira ih
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.7.2011 16:34:20
|
|
|
|
isidora88
|
mateja je naucio sam da pije iz flasice
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.7.2011 23:15:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina ima 7 meseci i zna "taši, taši". Prvo sam mislila da slučajno lupeta, mada ju je moja mama učila do iznemoglosti, i poslednjih 4 dana baš kad joj kažeš "ajde Nina taši", ona taši! Samo, dosadimo joj ponekad pa samo 3-4 puta klepne i okrene se da se igra.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.7.2011 23:45:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Mihajlo u poslednjih nedelju dana svaki dan izgovori po 2-3 nove reči
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.7.2011 23:48:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Mihajlo u poslednjih nedelju dana svaki dan izgovori po 2-3 nove reči
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?