Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.6.2011 14:07:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa tako i Taca njoj je i jelka c'ece stalno nesto cupka Znaci nasa deca imaju zajednicku prvu rec jupii, vidim slagace se
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 13:58:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Miša juče savladao obuvanje sam samcat!!!! (Imali goste do kasno, a sve vreme mi u glavi- ovo je za pohvalu )
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 14:00:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 17:30:15
|
|
|
|
indy_25
|
IZVORNA PORUKA: n i n a Miša juče savladao obuvanje sam samcat!!!! (Imali goste do kasno, a sve vreme mi u glavi- ovo je za pohvalu ) Bravo ovo i jeste za pohvalu sa godinu i po. Ja se stvarno divim ovakvoj djeci kao i malom od AndreeK. Moja sarah je isto izuzetno pametna bas sve razumije ali nije nadprosijecno pametna onako srednje jedino je lijena pa to ti je
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:19:08
|
|
|
|
Lu
|
Ma bravo Nina Moj je savladao sa tri godine i još uvijek ponekad kaze de mi ti mama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:36:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo nina Neša ume samo pomoću kašike za obuvanje, da obuje patike i zakači čičak, i to poprilično nespretno O pertlama još ni ne divanimo, ne znam ni kad bih to trebala da pokušam
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:39:07
|
|
|
|
indy_25
|
Moj sin je je imao obucu s pertlama i poceo ih je nositi mozda u 5 godini uglavnom je imao cicak a pertle ni ja ne vezem ni on ni mm. Mi ih ubacimo sa strane nikad ih ne vezemo Eto rijesenja Nedjo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:43:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobra fora indy, on ima starke, mogla bih da ga učim da ugura sa strane
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:46:01
|
|
|
|
Olga75
|
moja zna da obuje papuce naopako
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:46:59
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Dobra fora indy, on ima starke, mogla bih da ga učim da ugura sa strane Zar mu tako neće biti mnogo labavo? I nestabilno?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:48:16
|
|
|
|
indy_25
|
Pa nije to se sad tako nosi moderno je nece biti labavo ako mu nisu velike tene ili starke.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:48:18
|
|
|
|
Lu
|
A mi imamo starke koje imaju ziper sa unutrašnje strane a naprijed su uvije zavezane
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 18:50:23
|
|
|
|
bratzz
|
Nece, ja obucu tako nosim godinama.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 19:07:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Nedja RR Dobra fora indy, on ima starke, mogla bih da ga učim da ugura sa strane Zar mu tako neće biti mnogo labavo? I nestabilno? Ja sam ranije nosila tako što uvežem čvoriće na pertlama tako da ne mogu da se olabave...mada, nije mi problem ni da mu vezujem mašnu, ne znam šta izvodim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 20:00:28
|
|
|
|
Anoniman
|
A jeste li probale sa onom pričicom o zekinim ušima i pertlama? Ono kao "jedno uvo, drugo uvo, sastavimo uši, omotamo uši, pa onda provuci, pa za uvo zeku povuci"?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 22:59:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao žene, pa hvala na Iskreno, nisam ni znala da je ovo rano za takve stvari... Miša prosto obožava da ide napolje (živimo u stanu-razumljivo ) i još zimus je počeo da mi dovlači cipele da ga obujem da idemo napolje. E, kad sam ja valjda stoti put rekla: nećemo miko ići sad, kasnije...; on valjda odluči da se obuje sam Mesecima je pokušavao da se nazuje, i neki dan provali foru - natakne cipelu na pola stopala sedeći, pa se uspravi i gura nogu dok ne upadne i peta Doduše čičak landara nakrivo, ali on se čovek obuo, i šeta po kući i aplaudira sam sebi kako je pametan I da uvek pogodi koja cipela na koju nogu To je i za mene fenomen Sad meni donese moje patike da se obujem pa da idemo napolje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 23:15:44
|
|
|
|
mmms
|
Ova pricica je super!!! IZVORNA PORUKA: BubaMira A jeste li probale sa onom pričicom o zekinim ušima i pertlama? Ono kao "jedno uvo, drugo uvo, sastavimo uši, omotamo uši, pa onda provuci, pa za uvo zeku povuci"?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 10.6.2011 23:22:20
|
|
|
|
madre
|
jaoj, nina, ja bogdana obuvam 5 minuta kad negde krenemo tako su im nekako krute one cipelice. bravo za misu
< Poruku je uredio madre -- 10.6.2011 23:23:09 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.6.2011 0:51:01
|
|
|
|
AndreaK
|
Zasto mi se uvek cini da moje dete ne moze sto druga deca mogu, ali i obrnuto... Bravo za Misu , moj samo ume da se izuje....i to redovno radi, sada je pomalo svejedno, ali smo zimi stalno jurili za njim da mu obujemo pacne... Moram i da ga pohvalim.... danas,dok me je cekao da se spremim, on je u susednoj sobi uzeo neku igrackicu, i gledajuci u kocke poceo da broji... stigao je do 9 ali je izostavio 6... i mama ga podsetila na br 10 Inace kad mu trazimo da broji on nece...eventualno samo ponavlja za nama... nisam imala pojma da ih zna napamet, bas sam presrecna!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 11.6.2011 0:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Zasto mi se uvek cini da moje dete ne moze sto druga deca mogu, ali i obrnuto... Isto tako i ja Bravo i za Andreja, eto on je samo tri meseca stariji od Miše a Mićko je tek počeo da nas doziva sa mama i tata- teško da će do septembra znati i da izgovori imena brojeva, a kamoli da broji
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.6.2011 13:32:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Dusan se sam inhalira(koliko je samo smesan) ozbiljno to shvata,drzi masku u jednoj ruci pa kad se umori prebaci u drugu ruku,s vremena na vreme proveri da li jos uvek izlazi a kad mi iskljucimo daje nam u ruku masku i silazi sa fotelje a dok se inhalira ne mrda uopste drzi otvorena usta i jako je ozbiljan iako se mi oko njega valjamo od smeha Sad malo da se pohvalim i Lanom L:mama napisala sam ti jednu ljubav-želju (nikad cula za takvo nesto) Ja:i sta si napisala L:da te volim najvise
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.6.2011 13:45:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo danas usavrsili okretanje sa stomaka na ledja. Sad se okrece kao tocak.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.6.2011 11:11:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Još noviteta- naučio Mićko da kad priđe utičnici naglo privuče prstić sebi i kaže "pec" Mm i ja smo se juče valjali od smeha. A to pec je samo za sebe komedija - pošto od prednjih zuba ima samo jedinice (pa nazad četvorke) ono "C" kaže nekako "TS" , ali to tako naglasi! Urnebes
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.6.2011 19:16:29
|
|
|
|
gagana83
|
Moje dete igra igricu memorije...i pogadja Danas odemo kod moje zaove na kafu, sprat iznad. Usle mi u sobu i Una odmah pocela od nje da trazi da joj pusti "memi", ja pitam sta je to i zaova mi kaze da je to igrica memorije Pepa prase. I 'ladno dete pogadja. Ne uvek, ali ako 2 iste slicice budu brzo jedna nakon druge ona pogodi. Ja sam ostala zatecena. Jos mi zaova kaze kako ona to odavno radi!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 17.6.2011 19:43:49
|
|
|
|
Inica
|
Moja cerkica ce da napuni sad 4 godine, zna da broji do 30, a jos sa 3,5 je naucila da sabira do 10.. Na prstice. Inace je opterecena brojanjem, pogotovo kad broji zalogaje :) I da, jos odavno zna da broji na engleskom do 10 ..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?