Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:07:09
|
|
|
|
Brana
|
opasni su,i moj se raduje kada vidi starije seke ,bre nece valjda da nam jure matorke kada porastu..
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:08:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Hahah, nadam se da nece, nece me pitati to sigurno... mada sad ne moze da dise bez mene, za koju godinu ce biti: "Pali mama! "
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:11:52
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Hahah, nadam se da nece, nece me pitati to sigurno... mada sad ne moze da dise bez mene, za koju godinu ce biti: "Pali mama! " tako ce i biti,ali zato cemo sada da ih izgnjavimo dok su jos u fazi "mame je zakon",i zato nema gledanja za starijim sekama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:14:14
|
|
|
|
JMPM
|
E pa moram da vam kazem nesto .Moj S vec neko vreme pokazuje gde je sta na kolima (brisac,retrovizor,vrata,hauba...),a poceo je i da govori marke automobila .Trenutno je najzagrejaniji za Punta-skromno dete
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:15:39
|
|
|
|
Brana
|
JMPM zna dete sta je dobro
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:16:50
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: JMPM E pa moram da vam kazem nesto .Moj S vec neko vreme pokazuje gde je sta na kolima (brisac,retrovizor,vrata,hauba...),a poceo je i da govori marke automobila .Trenutno je najzagrejaniji za Punta-skromno dete Pravi momak
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:18:55
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: JMPM E pa moram da vam kazem nesto .Moj S vec neko vreme pokazuje gde je sta na kolima (brisac,retrovizor,vrata,hauba...),a poceo je i da govori marke automobila .Trenutno je najzagrejaniji za Punta-skromno dete Punto najjaci auto Kako je samo moj sestic bio tuzan kad smo ga prodali Bio je ljut na nas danima
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 13.5.2011 23:20:43
|
|
|
|
JMPM
|
Ooooooo,znaci ima moje dete vijuge za to vec sada !Ja se ne razumem,ali eto on ce me nauciti.Kada setamo obavezno moram da mu govorim koji je koji auto,pa zastanem i kazem-cek' sine da mama procita
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.5.2011 11:49:43
|
|
|
|
pepeljuga
|
Moje dete od pre par dana hoda i govori mama, ali ne onako mamamamama kao do sada, nego lepo mama. Kakav osecaj!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.5.2011 12:45:56
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.5.2011 17:25:00
|
|
|
|
Verus
|
Pokaze svoj nos, nas nos i oko i usta. Ume da pokaze "kucu" i "macu" u slikovnicama. A kad je mm pitao gde je pache, ona pokazala zdrebe Dobro, to jos nismo vezbali. Juce mi negovateljica u jaslicama kaze: "H je danas hodala i igrala uz muziku" A igra ta jos pre nego sto je prohodala. Umrla sam od smeha. Cupka dete, dize jednu nogu i mlati rukom.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 8:11:20
|
|
|
|
Lu
|
Vozimo bicija bez pomoćnih kotačića
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 8:11:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Roko!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 8:15:45
|
|
|
|
indy_25
|
bravo Roko
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 9:17:32
|
|
|
|
JMPM
|
Bravooooooooo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 9:38:14
|
|
|
|
Dada81
|
Pametna velika dečica ,koja pričaju ,hodaju ,udvaraju se ,igraju uz muziku ,sve bih ih cmoknula
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 9:44:01
|
|
|
|
Dada81
|
Moj već ooodavno govori ade ('ajde) ,tata to baš odavno ,dede ,baba ,eto od neki dan i mama došla na red Kada kažem dođi ,da ga uzmem diže ručice male u vis iznad glave kada mu baka kaže- ljubi baka pametnu glavu (i to već koji mesec radi) obe ručice stavi na glavu i lupka se ,dok ne dođe da ga poljubi ,naravno ,pa onda opet u krug Ima autić ,pa kada kažemo auto ,okreće se i od eprema njemu govoreći aabb..ima još toga
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 9:46:12
|
|
|
|
JMPM
|
Sad se setih sta je jos naucio pre jedno dva meseca,kad ga pitamo koliko voli mamu podigne rukice visoko iznad glave i kaze ikoooooo .Svakim danom sve vise brblja,samo nam je izvrnuto noge-gone i Nodi-doni
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 9:50:04
|
|
|
|
Dada81
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 9:53:26
|
|
|
|
JMPM
|
Moram jos nesto da dodam.Kada sretnemo nekog dok smo u setnji pa stanemo malo da se ispricamo,cim mu dosadi on kaze "Cao,cao,ajde mama" i mase rukicom da krenemo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 10:00:14
|
|
|
|
jabudic
|
malo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 10:04:28
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Moram jos nesto da dodam.Kada sretnemo nekog dok smo u setnji pa stanemo malo da se ispricamo,cim mu dosadi on kaze "Cao,cao,ajde mama" i mase rukicom da krenemo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 17:03:53
|
|
|
|
New Mom
|
Juče je otpratila babu (valjda da bude sigurna da nigde ne ide od mame) sa "baba, pa-pa", onda joj odmahala rukicom (sve se inače kod ulaznih vrata dešava) i uzela vrata i zalupila ih (da se ne vrati slučajno).
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 17:12:37
|
|
|
|
madre
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.5.2011 17:19:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Juče je otpratila babu (valjda da bude sigurna da nigde ne ide od mame) sa "baba, pa-pa", onda joj odmahala rukicom (sve se inače kod ulaznih vrata dešava) i uzela vrata i zalupila ih (da se ne vrati slučajno).
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Razbili ste živin toplomer!!!Nije neobično da se dete poigra toplomerom, koji lako puca kada padne na tvrdu podlogu. Tu obično nastane panika ako se ...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?