Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2011 15:39:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lilly stvarno , da se rasplaces od srece ...skuvao mami kafu..e dusa pametna i jos zabavlja seku ma imas malo blago Indy , pametnice jedne, tako moja Taca kad se vidi na kompu na slikama ili klipove tako se obraduje sebi
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2011 15:40:46
|
|
|
|
vukosava
|
moja je skontala da moze da se dere. kad smo je vodili zadnji put na vakcinisanje, kad smo dosli kuci drala se iz petnih zila bas dugo. i sad svaki dan voli da pocne nesto da brblja pa kad pusti glas :) kaze aaaaaaaa iz petnih zila (ne place nego onako kao prica al bas glasno)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2011 18:00:24
|
|
|
|
Lilly*
|
Opet ja ovde Moje veliko dete danas nešto odlučilo da bude dobro, neće valjati Dok sam bila u sobi sa bebom, on je pospremio dnevni boravak (posklanjao svoje igračke u bebina kolica, ali haj' sad ) i napravio mi limunadu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2011 19:50:37
|
|
|
|
Ana RR
|
maleno..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2011 20:32:55
|
|
|
|
Lu
|
Lilly, po ko zna koji put, tvoje dijete je divno Ko kaže da su djevočice osjećajnije laže
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2011 21:05:33
|
|
|
|
indy_25
|
I moj sin je isto takav i mislim da su djecaci vise osjecajniji sto se tice majke. Vec sam pisala kad mi je muz bio u Las vegasu pa sam se malo opustila i nisam bas nesto spremala po kuci i jedno jedan dan sam ostavila prljavio sudje u kuhinju. Kad ujutro me moj Denija budi i kaze mama hajde u kuhinju da vidis nesto ja tamo otisla kad sve sredjeno nije bas ko zenska ruka al je on sve sudje oprao i sve pospremio dok je mama spavala do 11 a on ustaje uvijek rano. Rekla sam mu da to vise nikad ne radi jer se poze posjeci na noz ili da mu pukne casa. I puno sam ga ljubila taj dan i rekla mu da je najbolje dijete na svijetu. On isto cuva Saru i zabavlja je hrani je kad ja nestodrugo moram da radim. Ma bas mi je zlato on a Sara ce cini mi se da bude kontra od njega. Lilly bravo tvom deckicu kako slusa mamu A koliko ima godina ?
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.4.2011 21:07:05
|
|
|
|
indy_25
|
5 godina sad vidjeh na tickeru svaka mu cast moraces da ga nagradis kad je takav
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 4:14:23
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 I moj sin je isto takav i mislim da su djecaci vise osjecajniji sto se tice majke. Vec sam pisala kad mi je muz bio u Las vegasu pa sam se malo opustila i nisam bas nesto spremala po kuci i jedno jedan dan sam ostavila prljavio sudje u kuhinju. Kad ujutro me moj Denija budi i kaze mama hajde u kuhinju da vidis nesto ja tamo otisla kad sve sredjeno nije bas ko zenska ruka al je on sve sudje oprao i sve pospremio dok je mama spavala do 11 a on ustaje uvijek rano. Rekla sam mu da to vise nikad ne radi jer se poze posjeci na noz ili da mu pukne casa. I puno sam ga ljubila taj dan i rekla mu da je najbolje dijete na svijetu. On isto cuva Saru i zabavlja je hrani je kad ja nestodrugo moram da radim. Ma bas mi je zlato on a Sara ce cini mi se da bude kontra od njega. Lilly bravo tvom deckicu kako slusa mamu A koliko ima godina ? ma samo nek pere, nista mu nece faliti da ima i tu vestinu. samo reci da ne pere case i nozeve i uzivaj
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 11:27:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj Miško je počeo da bere cveće i da ga poklanja svima redom Mnogo mi je to slatko!!!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 11:58:12
|
|
|
|
Olga75
|
Nina , becka skola , sta reci srce malo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 14:57:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Nina , becka skola , sta reci srce malo , a ne znam samo na koga mu je to - tata mu se baš nije pretrgao sa romantikom
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 15:04:16
|
|
|
|
Verus
|
-sad sama stoji ( i kezi se od srece ) -kaze: josh djus, avgos (argos=pas), ces (cezar=macka), ajde, mama, deda, dada (tata valjda), daj, i nesto sto zvuci kao dodji. Veoma povezuje kada da ih kaze i upre prstom. Isto kaze bye bye (za pa pa), i ponekad kaze haj (za cao). Dosta dobro
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 15:08:51
|
|
|
|
Iwana87
|
Bravo verus za lepoticu malu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 15:14:29
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 22:05:07
|
|
|
|
indy_25
|
Bravo bubamarice moja Sara samo zna osnovne rijeci
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 22:29:53
|
|
|
|
lanajelena
|
Nisam ovde pisala izmedju ostalog vec duze vreme sam silazi sa kreveta a pre neko vece se sam i popeo kako ne znam ( nije nam visok kad se razmesti krevet )
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 22:31:11
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Nisam ovde pisala izmedju ostalog vec duze vreme sam silazi sa kreveta a pre neko vece se sam i popeo kako ne znam ( nije nam visok kad se razmesti krevet )
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 22:35:58
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR -sad sama stoji ( i kezi se od srece ) -kaze: josh djus, avgos (argos=pas), ces (cezar=macka), ajde, mama, deda, dada (tata valjda), daj, i nesto sto zvuci kao dodji. Veoma povezuje kada da ih kaze i upre prstom. Isto kaze bye bye (za pa pa), i ponekad kaze haj (za cao). Dosta dobro Srećica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 22:40:23
|
|
|
|
indy_25
|
Bravo Dusane
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 26.4.2011 22:49:20
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR -sad sama stoji ( i kezi se od srece ) -kaze: josh djus, avgos (argos=pas), ces (cezar=macka), ajde, mama, deda, dada (tata valjda), daj, i nesto sto zvuci kao dodji. Veoma povezuje kada da ih kaze i upre prstom. Isto kaze bye bye (za pa pa), i ponekad kaze haj (za cao). Dosta dobro divno!! jedva cekam prve reci mog malog pileta
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2011 17:33:02
|
|
|
|
jelenadunja
|
D vec uveliko govori mama i baba,a danas je izgovorila ,,deda,, i ,,tata,,, joj kako je samo slatko zvucalo
01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2011 21:52:21
|
|
|
|
lanajelena
|
Lana i ja smo danas dobile prvi poljubac u obraz od Dusana
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.4.2011 22:17:30
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Lana i ja smo danas dobile prvi poljubac u obraz od Dusana Raznežila sam se
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.5.2011 8:40:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Prvi put smo pikili i kakali u nosi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mama je jaako srecna
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 3.5.2011 9:11:01
|
|
|
|
lesica
|
za veliku vojcicu!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?