Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.7.2011 14:29:15
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac vec 10ak dana se uspesno okrece sa ledja na stomak i sa stomaka na ledja, a od juce stavlja i nogicu u usta IZVORNA PORUKA: Olga RR da pohvalim zvercicu : skinula je gacice , sela na nosu , piskila i kaze : mamaaa , ja gotiii
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.7.2011 14:34:34
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Gagana, odmetnuo ti se zet ali fakat da je Una lakše za izgovor IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: marince -kako se ti zoves? -Dada (Daca) -koliko imas godina? -de (dve,tacnije 20 meseci) -Jel imas devojku? -da -Kako se zove? -Taa(tara) -Koliko je volis? -puMo Mooooliiim? Kakva Tara? E pa necemo tako Viking, i ja to kazem! Auuu, bruka! Tako mali a vec svaler
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.7.2011 14:36:21
|
|
|
|
viking
|
ma, kriva je majka, kad ti kažem IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: viking RR Gagana, odmetnuo ti se zet ali fakat da je Una lakše za izgovor IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: marince -kako se ti zoves? -Dada (Daca) -koliko imas godina? -de (dve,tacnije 20 meseci) -Jel imas devojku? -da -Kako se zove? -Taa(tara) -Koliko je volis? -puMo Mooooliiim? Kakva Tara? E pa necemo tako Viking, i ja to kazem! Auuu, bruka! Tako mali a vec svaler
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 18.7.2011 14:39:40
|
|
|
|
gagana83
|
Nego sta nego je kriva, tako ga je ona vaspitala Moracemo ozbiljno da razgovaramo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2011 19:04:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Popišuljko se danas prvi put popišnuo u nošu! Prvi put je stavili na nošu i dobili popiš iz prve!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2011 19:05:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Bravo Nina
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 23.7.2011 22:47:28
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Popišuljko se danas prvi put popišnuo u nošu! Prvi put je stavili na nošu i dobili popiš iz prve! Bravo za Ninu I kod nas je tako bilo.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.7.2011 12:26:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Naucili smo da pokazemo gde su nos i usta. Ali ne zna jos da pokaze prsticem, nego celom sakom
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.7.2011 12:38:21
|
|
|
|
Olga75
|
sad je na redu : mota svilicu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.7.2011 12:42:15
|
|
|
|
magde
|
sanjica bravoooooo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.7.2011 12:43:54
|
|
|
|
magde
|
ja moram da se pohvalim sa Nikolinavise od 10 reci na angliskom i da...... zna anglisku azbuku bez greske i makedonsku.....zna da broi do 20 i vise reci naangliskom i da precizno boi bojenke savrseno zasad
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 28.7.2011 18:31:20
|
|
|
|
marince1
|
khm,majka dusa od co'eka,nejte tako Tara ima 6 godine,hrani ga,brise mu sline,naravno da je voli puMo Gagana,to ce biti samo dok ne upozna Unu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.7.2011 22:46:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nisam se u ovoj temi pohvalila da je Teodora stala na noge. Samo sto nisam pala u nesvest pre neki dan kad sam je videla. Sad to opusteno radi i kad padne, padne na dupe. Stalno pokusava da uhvati kucicu koja je iznad njenog krevetca.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.7.2011 22:50:02
|
|
|
|
bubulence
|
za teodoricu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.7.2011 22:51:46
|
|
|
|
magde
|
sanjica.....da sam ovo cula pred da rodim Jovana ne bih poverovala zasto Nikola mi je sa 13 prohodala tako da stala na noge isto kasnije i opsto znam ovde dece nema sanse u tom dobu da stoje na noge sve do danas kad drzim Jovana onako u krilo ali ispravljen na noge i vidim da decko onako se snnazno drzi za mene i stoj ena noge kad sam ga ja pustila on jos je stao tako i drzio se ja sam se zacudilapa nek mi opet pedijatar rece Jovan ima slabe koske kao da ima neki rengen u oci hahaha.U svakom slucaju BRAVOOOO
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.7.2011 23:03:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Magde i meni se dr smejala kad je cula. Odnecu joj sliku posto ne veruje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 29.7.2011 23:07:33
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Nisam se u ovoj temi pohvalila da je Teodora stala na noge. Samo sto nisam pala u nesvest pre neki dan kad sam je videla. Sad to opusteno radi i kad padne, padne na dupe. Stalno pokusava da uhvati kucicu koja je iznad njenog krevetca. svaka čast
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2011 13:46:58
|
|
|
|
Lilly*
|
Mi smo juče samostalno stajali i stajali, lepo, stabilno Nadam se da ćemo se uskoro odvažiti i na prvi korak
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2011 13:50:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto posle celodnevnog kukanja na našu decu da neko i pohvali svoje
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2011 14:08:40
|
|
|
|
Snelle
|
Mi imamo neku knjigu sa životinjama. I od prošle nedelje Lana je okreće, naidje na kucu, kaže av-av-av, nadje macu, kaže - mau, mau, naidje na kokošku - kaže kokoko, na nosoroga kad naidje onda se nešto mršti i ispušta zvuk koji ne znam da napišem Znam da je sve to potpuno normalno za taj uzrast, ali pustite me malo da se ovde pravim ponosna mama
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2011 14:12:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle, to je za mom sinu i žirafa i koza kažu AV-AV
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2011 14:17:01
|
|
|
|
Snelle
|
Nina, dodjem ti ćepi
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 2.8.2011 17:09:01
|
|
|
|
Lilly*
|
Hej Snele, pa to jeste za pohvalu Pametnica majena
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.8.2011 13:51:09
|
|
|
|
Verus
|
Pored onog starog gde zeka pije, gde je pametna glava, pokaze na oko, nos, pupak, zube, jezik. Pokaze da ima prste na nozi i kad je pitam koliko ima prstiju na nozi pokaze rukicom pet. Jedan dan je i rekla pet dok je podigla rukicu, ali vise nije to ponovila. Primetila sam da bira reci iz oba jezika koje su joj lakse za izgovoriti. Ball (lopta), boat (camac), bad (bezobrazni), baci (kamencic ili loptu), vice "baci, baci". Kad je srecna hoda naokolo i vice "happy baby". Od skoro je rekla baba, deda njime preko skajpa pa su se bas radovali. Mene zove mama, a mm zove MA. Jos mu nije rekla tata. Zvala je i njega mama do skoro, a sad samo MA. Kad je pitam gde je tata, pokaze, ali nece da ga zove tako Razume sve na srpskom sto joj kazemo i sto je pitamo, ali bira, bas bira sta ce reci. Moja sestra od tetke govori srpski, rumunski, madjarski i francuski, i kad sa mami pricala za ovo Helenino, ona kaze da je moja sestra iz sva tri jezika (francuski je naucila tek kasnije) birala sta je lakse reci i tako, pricala mesano dok nije bila starija.
< Poruku je uredio Verus RR -- 14.8.2011 13:56:59 >
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 14.8.2011 14:02:18
|
|
|
|
oxy7
|
Verus, bogami je to mala pametnica! Imam prijatelje koji žive u Bostonu, njiha ćerka je progovorila takođe na oba jezika, ali je kad je krenula u vrtić jedno vrijeme pričala samo engleski. Srpski je sve razumjela, ali kad je nešto pitaju, odgovara na engleskom. U sljedećoj fazi je počela da razdvaja i da odgovara na jeziku na kojem joj se obraćaju, potpuno je bilingvalna. Moj sin ima 15 mjeseci, sa devet je rekao tata i to je do skoro bila jedina riječ u upotrebi. U posljednje dvije nedelje favorit mu je deda, pomalo mama i baba, viče "kaaaaaki" da obavijesti da treba čistu pelenu i to je to. Ja se stvarno ne opterećujem sa tim, ali mi je slatko da ga slušam. E da, i on pokazuje glavu, stomak, ruke, noge, ali kada je dobro raspoložen.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?