Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 11:43:44
|
|
|
|
krixtina
|
7Meseci vucaram,a jos uvek nista,ma jedva ga uhvatim,pinceta bi trebala za njega,al kad on dograbi svoju pisu kad ga presvlacim i kad je u kadici tad vuucee a ni da trepne ocima.lakse sa curicma,nema brige oko pise
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 11:46:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Haha, jednom sam rekla za mog sina da non-stop se cacka i cupa dolje, miliji mu je od svake zvecke!!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 12:01:39
|
|
|
|
krixtina
|
odmah ga zgrabi cim otvorim pelenu,a face takve pravi tada...samo mu se smejem
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 14:20:15
|
|
|
|
bojana86
|
pozdrav mame..... moj sin ima 15 mjeseci,pisu sam prevlacice do granice do koje je moglo..... sa 13mjeseci smo otisli djecijem hirurgu da ga pregleda,koji nam je rekao da mu on treba prevuci pisu odmah i bas se zacudio kako se nije inficiralo,jer se nakupilo neceg bijelog oko glavica... covjek je to uradio za bukvalno 20sec,poslije smo mu kuci u vodi navlacili i bolilo ga je i tada i kada je piskio,al samo prva dva dana,i sada je sve ok!!! Kod nas je pravilo da se do godinu dana ili dvije to odradi,jer sto je kasnije sve je teze. pozzzzzzz iz banja luke
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 6.2.2011 22:52:00
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
joj sta li mene ceka.......samo sam se ovog navlacenja plasila.....kaze mm u zezanju to ces ti,ti to umes da radis
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 8.2.2011 19:44:14
|
|
|
|
krixtina
|
joj st sam se prepala,odlepila kozicu na desnoj strani pise,ja se uplasila sta se desilo'kd pogledah pola glavica viri ipak dobro vucaram
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 8.2.2011 20:25:18
|
|
|
|
jovicaa
|
da li treba navlaciti bebi od 2 meseca mi aleksandru stalno pokusavamo, i vidi se mali pomak, rasirila se rupica i cistimo sodom bikarbonom po preporuci patronozne
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 8.2.2011 20:50:46
|
|
|
|
krixtina
|
povuces dole pa ocistis,i to je to,sad vec lako pricam kad nam je krenulo,a dosad cesala glavu i pitala se dal dobro radim
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 8.2.2011 21:47:38
|
|
|
|
Vika
|
I ja po malo vučem, ništa na silu i očistim sterilnom gazicom posle kupanja ako ima nečeg. Dok sam bila trudna ovo pitanje me je izluđivalo i tako sam , posle čitanja po RR, jedne noći skočila iz sna i dreknula "Piša" i nastavila da spavam,a MM se preseko i sutradan mi vadio mast dok mu nisam objasnila da je u pitanju "pišica"
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 8.2.2011 22:43:40
|
|
|
|
krixtina
|
Vika ala si me nasmejala
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 8.2.2011 22:44:33
|
|
|
|
Vika
|
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 8.2.2011 23:31:11
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: bojana86 pozdrav mame..... moj sin ima 15 mjeseci,pisu sam prevlacice do granice do koje je moglo..... sa 13mjeseci smo otisli djecijem hirurgu da ga pregleda,koji nam je rekao da mu on treba prevuci pisu odmah i bas se zacudio kako se nije inficiralo,jer se nakupilo neceg bijelog oko glavica... covjek je to uradio za bukvalno 20sec,poslije smo mu kuci u vodi navlacili i bolilo ga je i tada i kada je piskio,al samo prva dva dana,i sada je sve ok!!! Kod nas je pravilo da se do godinu dana ili dvije to odradi,jer sto je kasnije sve je teze. pozzzzzzz iz banja luke Bojana a gde ste ovo radili, privatno ili drzavno ? I zbog cega ste isli hirurgu, jel to obavezna kontrola ili vas je pedijatar uputio? Nadam se da ce drugo biti devojcica, ovo je bas stresno
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 9.2.2011 9:18:58
|
|
|
|
SareniVrabac
|
joj, ovo mi je mozda najvece opterecenje.... sve mislim da necu znati kako treba.... rekla sam mm da ce on voditi racuna o tome, posto zna kako se rukuje s tim
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 9.2.2011 9:36:30
|
|
|
|
Lu
|
Dijana, obično pedijatar na kontrolnom pregledu uputi dijete kirurgu ako treba tj. ako vidi da je zalijepljena kožica, bolje je da se odlijepi na vrijeme.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.2.2011 13:50:44
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sam starijem prevukla sinoc ,!Malo po malo svako vece i eto ga i to baš lagano!!! Mladjem bas tesko ide,ali sa obzirom koliko je malo moglo da se otvori i njemu je sada super!Polako....pa cemo i tu doci do cilja!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.2.2011 13:52:00
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac joj, ovo mi je mozda najvece opterecenje.... sve mislim da necu znati kako treba.... rekla sam mm da ce on voditi racuna o tome, posto zna kako se rukuje s tim Čitaš mi misli. I ja se pitam šta se radi s tim malim mišem??? Ima da me mm nauči, to me baš zabrinjava.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.2.2011 13:56:11
|
|
|
|
bojana86
|
isli na paprikovac,znaci drzavna ustanova..... pa pedijatrica nas uputila jer se njemu ni lijevi testis u potpunosti nije spustio - nedonosce je,a usput i pisu da pregledaju... pa nam doktor rekao da smo taman na vrijeme dosli,da bi mu se to upalilo kasnije,nije toliko strasno.sada se bez problema navuce!!! mozda to nije slucaj kod svih,mozda su neke mame hrabrije pa od pocetka to rade,meni su konkretno govorili da navucem samo malo - onoliko koliko moze..... i ja se nadam drugoj curici,muski su bas komplikovani
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.2.2011 14:03:17
|
|
|
|
bokicans
|
Joj bas su komplikovani i meni je prvo devojcica,pa sada dva decaka ,jojjj...ali sva sreca ide nam ok.Morena nemoj da brineš,muzu prepusti posao!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.2.2011 14:06:50
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Joj bas su komplikovani i meni je prvo devojcica,pa sada dva decaka ,jojjj...ali sva sreca ide nam ok.Morena nemoj da brineš,muzu prepusti posao! To i planiram!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.2.2011 14:28:50
|
|
|
|
bojana86
|
Mi kada smo to zavrsili kod doktora,trebalo se svako vece u tolpoj vodi navlaciti i poslije namazati cloranfenikolom (mast za oci),i tako 7 dana,e to je muz radio,ja nisam imala srca ni snage gledati kako mu se crvenilo i koliko ga je boleljo,al evo sada je sve ok.... sve to bude i prodje,ne treba se sekirati !!!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 16.2.2011 15:01:49
|
|
|
|
anajid
|
Danas smo bili kod pedijatra.Andriji se jos nije prevukla kozica u potpunosti,pa nam je rekao da ako ne prevucemo do 18 meseci,da dodjemo pa ce nam dati neku kremu da mazemo,pa da predje. Ih sto je to sve komplikovano.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 16.2.2011 16:28:34
|
|
|
|
marija32
|
I meni je nega pise nocna mora. Moj mali ima fiziolosku fimozu(kaze jedna dr), i koliko god da prevlacim ne ide, a onda odem kod drugog pedijatra i ona mu za sec prevuce da mu se lepo vidi glavic, ali mu okolo kozica natekne i zacrveni se, pa dok to zalecim, sve iznova . Da covek poludi!!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 18.2.2011 23:45:31
|
|
|
|
gemeli
|
meni nista nije jasno,moze li mi neko pomoci?????????? meni je ovo prvo dijete i nisam se jos srijecala sa ovim stvarima,naime moj sin ima 4 mjeseca i receno mi je da mu nista ne diram i nisam i sta se desava- danas podjem do drugarice koja ima isto sina od 4 mj i pokaze mi kako mu skroz navlaci kozicu preko glavica i ja ostanem bez teksta,kad sam se vratila kuci ja to probam da uradim mom sinu i kroz nekoliko sati vidim da mu je kozica malo napukla i crvena(kao rasjecena) jesam li uprskala stvar?????????????????????????
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 28.2.2011 22:03:16
|
|
|
|
Zena a Mahatma
|
Bio je pre dva meseca sjajan prilog u NIN časopisu. Doca tvrdi da piša ne treba da se dira, pogotovo ne povlači kožica. E sad ovo što si ti jednom uradila verovatno nije greška, ali će najbolje znati neki doktor - urolog.
Kao mala sam verovala da ću promeniti svet. Možda je to smešno, ali ja i dalje duboko verujem da smo svi pomalo Mahatma. Zato kad odmaram od posla radim na svom sajtu, pokrenutog da pomogne ljudima sa životnim problemima.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 5.3.2011 23:37:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Mi smo, ja mislim, uspjeli. "Gospon" je izasao. Vozd je stigao
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?