Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:11:59
|
|
|
|
Pretty78
|
cini mi se kao da je sa donje strane manje prelazi nego sa gornje, kao da je tamo jos zalepljena razumes sada kad sam ispravila sve fucking greske? a ovde ti nema sta biti nejasno : " e sad...posto ja daaaaaaaaaavno (cirka 8 godina) nisam videla kako to izgleda uzivo mozda tako i treba " nisam videla , pa nisam
< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 22:15:00 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:14:37
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne, ne, tu se zavrsava glavko , pa je malo teze povuci tuda, to ti je to! Eto, nema da brigas, brigas!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:15:33
|
|
|
|
maja19
|
Nama su rekli kad smo sad izasli iz bolnice nema povlacenja i nema podizanja na gore...sta i kad reci ce nam doktor u savetovalistu..
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:16:34
|
|
|
|
Pretty78
|
znaci to je ok?? e sad posto vidim da se ti , za razliku od mene , razumes u TE stvari...jel normalno kad mu prevucem kozicu da se ona rupica rasiri
< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 22:18:15 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:19:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja se razumijem samo u muzev, ali njemu nije neophodno prevlacenje!!! Ne znam bas za rupicu.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:21:18
|
|
|
|
maja19
|
Iva bas sam se slatko nasmejala
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:21:35
|
|
|
|
Pretty78
|
ma mislila sam na kozicu da se razumes, naopako nesto drugo sta ti to sad znaci neznam bas
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:24:17
|
|
|
|
IVA 11
|
Salim se Pritikaaaa! Ona rupica na pisu se siri kad ga povlacis, i kad ga prevuces skroz glavic je napolje, a ona rupica gdje piski ona se siri kad treba da piski. Kako objasnih ovo !
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:24:19
|
|
|
|
simke
|
Pretty,mila, ne kapiram zašto mu uopšte prevlačiš kožicu,kad već znaš da će Hasan seckati
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:25:44
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Jeste blesave Pretty sve je to kako treba, tako treba. I ta rupica je ok.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:26:20
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ja se razumijem samo u muzev, ali njemu nije neophodno prevlacenje!!! Ne znam bas za rupicu. Joj,ismejah se,a i ja u mukama.Dobra si Ivo,
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:26:39
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: simke Pretty,mila, ne kapiram zašto mu uopšte prevlačiš kožicu,kad već znaš da će Hasan seckati Hasan seckati pa zato sto se potajno nadam da ce to biti kad on poraste i sam odluci da zeli tako
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:27:51
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Jeste blesave Pretty sve je to kako treba, tako treba. I ta rupica je ok. fala sestro fala
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:28:23
|
|
|
|
simke
|
Aaaaaaa(smajli koji se lupi po glavi),ja ko da sam plavuša danas,slabo kontam
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:28:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Po ovome sto si opisala rekla bih da je to to i da si uspjesno prevukla!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:28:53
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Jeste blesave Pretty sve je to kako treba, tako treba. I ta rupica je ok. fala sestro fala MM-ova škola
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:29:48
|
|
|
|
Dada81
|
Inače,ja tek jednu stranu do pola prevukla,možda sam trebala tada kada je krenulo nastaviti još.Ali tada je i to dugo trajalo,David se unervozio..Joj,da mi je i to rešiti..Iako svi dr(sem jednog) kažu ok je,kao da ih baš briga,ne znam.. Samo da ga ne diraju. Pretty,mislim da si ti to dobro
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:30:08
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Po ovome sto si opisala rekla bih da je to to i da si uspjesno prevukla! ale aleeeee bravo ja iako nisam videla to 8 godina moja misija je uspesno resenaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:31:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Haha, ti mene vazda oraspolozis, supeeeeer!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:33:25
|
|
|
|
Brana
|
joj Ivo! Ma bitno je samo da glavic izadje kada se povuce i da se ocisti,bar ja tako radim,a i pomislim sta su znale nase babe u selu ranije za to povlacenje pa evo nasi ocevi na napravili bez problema!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:36:05
|
|
|
|
IVA 11
|
Zenske
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:38:32
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Brana joj Ivo! Ma bitno je samo da glavic izadje kada se povuce i da se ocisti,bar ja tako radim,a i pomislim sta su znale nase babe u selu ranije za to povlacenje pa evo nasi ocevi na napravili bez problema! U ovo i ja polažem nade,jer ovom mom neće,pa neće,jedva i tad,to malo, posle pola sata u kadici..
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:48:01
|
|
|
|
Brana
|
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 0:17:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja se sve bojim da Matiju ne "dovate" malo nozem i za ovo, kada bude isao na operaciju testisa (od 6og do 9og mjeseca). Nekako sam umislila da ce mu i to dirat. Ne znam ni sama. Ja povlacim po malo i trudim se. Ne bih voljela da ga zaboli ni sad, a opet ne bi ni da ga sjecnu...Aaaaaaa muskarci samo pravite probleme!!!!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 11:27:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pri svakom kupanju pokusavam da mu prevucem,cini mi se da se rasirila rupica,ali jaaaaaaako malo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?