dunja RR
|
Von, moja drugarica je isto prošla, ali je našla rešenje, da sam znala, napisala bih ti ranije, ali dobro, prošlo je kod vas, to je bitno. Ona je kada sin piški uzela jednu veću čašu vode, napunila do nekle i on bi potopio pišu unutra i piškio i nije ga bolelo, ali mislim da to može npr u lavoru, kadi. S je Dr previkla dok je bio u anesteziji za vreme operacije kile, i od tada je ok, ali trudimo se da vodimo računa. S nije bolelo ništa posle, prilikom piškenja. Kod sina ove moje drugarice je bila ista priča, orevukli su mu tokom operacije kile, ali se njemu opet slepilo jer nisu nešto vodili računa posle, ne znam kako je sada, mazali su neko vreme kremu, kada se slepilo po rugi put. IZVORNA PORUKA: vonavoj Da se javim u ovoj temi,evo 7 dana posle povlacenja pise. Znaci sa pune 2g smo otisli kod urologa,koji je prevukao pisu za bukvalno 30s..ocistio,i to je to..plakao je..njemi je sve bilo slepljeno,jer ni mm ni ja mu nismo povlacili od rodjenja kako treba.bolje receno nikako..niko nam nije pokazao.Usledela su 5 dana pakla..on je urlao kad trrba da piski,trpeo po 12h...plakao i kenkao,nije se odvajao id mene..da sam se pokajala sto sam ga vodila...Medjutim sad je sve ok,potpuno je zaboravio,proslo ga..sad sam kaze pi,da ide da piski..da nije krenuo u jaslice,skinula bi mu pelene.Mazali smo acidi borici,tj.ispirali i gentamicin..mislim da mu je to najvise pomoglo .Sad se koza prevlaci vrlo lako...za sad jos ne da bas da ga diramo,ali procice i to.Moj zakljucak,uraditi to sto pre,dok se to ne slepi skroz,ne poraste..dok sy mali...ide lakse to sve.ja nisam mogla da ga zadrzim kad krene da piski i da ga boli,kao bik je bio.