|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
7.1.2011 15:37:36   
bokicans
Jojjjjj bože,ja posle devojcice dobijem decaka i to dvaaa,i sada nemam pojma da li ja to dobro radim.Znam samo da starijem,mogu vise da povucem i bolje se vidi nego mladjem,ali u oba slucaja glavic se nadzire!Pa valjda je dobro!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 526
7.1.2011 19:33:55   
maja19
Bokice vuci ti slobodno, mora da izadje glavic i onda lepo operi..nemoj da dozvolis da se to zatvori jer posle ce biti muke..mada pedijatri sve tolerisu i kazu do tri godine moze da se ceka..Ja sad Nikoli ne mogu da povucem skroz vise sto se plasim pa ce muz da ga vodi sledece nedelje kod urologa..a to ce biti haos..

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 527
10.1.2011 22:37:54   
strahinja11
Cao Majo,

mogu da mislim kako ce misa malog boleti:(((

Kad se pocinje sa povlacenjem, posto doktori pretezno nisu za tu varijantu?

unapred hvala :**

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 528
10.1.2011 22:43:13   
Brana
Od kako se rodio ja mu posle kupanja povucem kozicu i to je to milsim da nema potrebe da se vise puta povlaci jer moze da se povredi,bitno je samo da se svaki dan cisti i povlaci jer se tu sakuplja mokraca i kada se ukaki moze da se uprlja,i to je to i naravno mazem Pavlovic mast!

(odgovor članu strahinja11)
Direktna veza do poruke: 529
10.1.2011 22:56:06   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: Brana

Od kako se rodio ja mu posle kupanja povucem kozicu i to je to milsim da nema potrebe da se vise puta povlaci jer moze da se povredi,bitno je samo da se svaki dan cisti i povlaci jer se tu sakuplja mokraca i kada se ukaki moze da se uprlja,i to je to i naravno mazem Pavlovic mast!

Isto!!!

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 530
10.1.2011 22:58:42   
Nensi*
Meni su rekli NIKAKO Pavlovicevu mast na pisu,samo na guzu jer je masna podloga idealna za bakterije...

< Poruku je uredio nensi27 -- 10.1.2011 22:59:00 >

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 531
10.1.2011 23:00:10   
IVA 11
Ni ja ne na pisu, nikako, nego samo na guzu, a povlacim posle kupanja i izleti caskom. 

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 532
10.1.2011 23:03:00   
Brana
  isto user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 10.1.2011 23:08:31 >

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 533
10.1.2011 23:04:34   
Brana
Ne mazem ja direktno na pisu nego okolo i naravno guzu ali sigurno kada se on krece dotakne malo i pisu ali nikako ne nanosim na samu pisu!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 534
11.1.2011 0:40:53   
choopa choops
Ja mazem samo malo jajca i guzaru user posted image

Inace, pu, pu da ne cuje zlo, ali Mićku je poceo da se vidi glavic user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 535
12.1.2011 0:00:21   
jovicaa
a mom bebcu uopste ne moze da se navuce? mislim on je jos mali, kazu mi da je to normalno?

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 536
12.1.2011 0:05:28   
IVA 11
Ja sam mom od pocetka povlacila kozicu i njemu lagano izadje glavic odavno, samo malo u toku kupanja povucem i eto ga.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 537
12.1.2011 0:06:57   
Pretty78
ni ja Davidu ne mazem pisu vec samo guzu sa pavlovicevom , tako mi rekla patronazna da ne mazem samo da dobro obrisem prepone posle kupanja da se ne upale...

a sto se navlacenja tice mene jako nervir asto svaki lekar kaze drugo, jedan kaze treba jedan ne treba i tako u krug....

Davidu se tek sad vidi maloooooo glavic

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 538
12.1.2011 0:07:18   
jovicaa
super iva.. nadam se da je sve ok sa mojim malim hrckom... valjda ce se razraditi pisauser posted image
mrzim pedijatre, cas ovako cas onako!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 539
12.1.2011 0:07:58   
Pretty78
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ja sam mom od pocetka povlacila kozicu i njemu lagano izadje glavic odavno, samo malo u toku kupanja povucem i eto ga.  user posted image user posted image user posted image

kako izadje???? ceo??????? user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 540
12.1.2011 0:14:54   
IVA 11
E, cijeli glavic. je li to ok? Ne plasi me sad, lele user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 541
12.1.2011 0:18:08   
zoća
ček,sada mi ništa nije jasno Iva ceo glavić ili onako vrh ma nemam pojma ni kako da objasnm ovi dečaci su...

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 542
12.1.2011 0:18:29   
Pretty78

E, cijeli glavic. je li to ok? Ne plasi me sad, lele user posted image

to je supeeeeeeeeeer!! blago vama mi nismo ni na pola puta
ali ne sekiram se mnogo zbog toga....nama je tata sa Kosova tako da ce biti sec-sec user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 543
12.1.2011 0:23:29   
IVA 11
Jeste zenske, kad mu od one rupice povucem na dolje, caskom izleti cijeli glavic, ocistim ga i vratim u prvobitni polozaj. user posted image Pedijatrica je zadovoljna, znam da mi je od prve kontrole prije pola godine rekla da ce mu se brzo prevuci kozica, i tako i bi. user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 544
12.1.2011 0:24:23   
dijana1*
Jao Pretty jel bas mora user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 545
12.1.2011 0:27:09   
Pretty78
IZVORNA PORUKA: dijana1

Jao Pretty jel bas mora user posted image

pa mora...meni je to ok....nije mi strasno..mislim jeste mi strasno taj dan i dok ne prodje user posted image user posted image user posted image ali sam generalno za

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 546
21.1.2011 21:35:59   
Pretty78
i mi smo prevukli preko glavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 547
21.1.2011 21:37:43   
IVA 11
Jupiiiiii!!! user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 548
21.1.2011 21:40:01   
Pretty78

Jupiiiiii!!! user posted image

aliiiii ja ne bih bila jada nesto ne sumnjam user posted image user posted image user posted image user posted image
cini mi se kao da je sa donje strane manje prelazi nego sa donje, ako da je tamo jos zalepljena
e sad...posto ja daaaaaaaaaavno (cirka 8 godina) nisam videla kako to izgleda uzivo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mozda tako i treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 549
21.1.2011 21:42:07   
IVA 11
Ako sam te sto razumjela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here