Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 7.1.2011 15:37:36
|
|
|
|
bokicans
|
Jojjjjj bože,ja posle devojcice dobijem decaka i to dvaaa,i sada nemam pojma da li ja to dobro radim.Znam samo da starijem,mogu vise da povucem i bolje se vidi nego mladjem,ali u oba slucaja glavic se nadzire!Pa valjda je dobro!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 7.1.2011 19:33:55
|
|
|
|
maja19
|
Bokice vuci ti slobodno, mora da izadje glavic i onda lepo operi..nemoj da dozvolis da se to zatvori jer posle ce biti muke..mada pedijatri sve tolerisu i kazu do tri godine moze da se ceka..Ja sad Nikoli ne mogu da povucem skroz vise sto se plasim pa ce muz da ga vodi sledece nedelje kod urologa..a to ce biti haos..
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.1.2011 22:37:54
|
|
|
|
strahinja11
|
Cao Majo, mogu da mislim kako ce misa malog boleti:((( Kad se pocinje sa povlacenjem, posto doktori pretezno nisu za tu varijantu? unapred hvala :**
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.1.2011 22:43:13
|
|
|
|
Brana
|
Od kako se rodio ja mu posle kupanja povucem kozicu i to je to milsim da nema potrebe da se vise puta povlaci jer moze da se povredi,bitno je samo da se svaki dan cisti i povlaci jer se tu sakuplja mokraca i kada se ukaki moze da se uprlja,i to je to i naravno mazem Pavlovic mast!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.1.2011 22:56:06
|
|
|
|
IVA 11
|
IZVORNA PORUKA: Brana Od kako se rodio ja mu posle kupanja povucem kozicu i to je to milsim da nema potrebe da se vise puta povlaci jer moze da se povredi,bitno je samo da se svaki dan cisti i povlaci jer se tu sakuplja mokraca i kada se ukaki moze da se uprlja,i to je to i naravno mazem Pavlovic mast! Isto!!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.1.2011 22:58:42
|
|
|
|
Nensi*
|
Meni su rekli NIKAKO Pavlovicevu mast na pisu,samo na guzu jer je masna podloga idealna za bakterije...
< Poruku je uredio nensi27 -- 10.1.2011 22:59:00 >
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.1.2011 23:00:10
|
|
|
|
IVA 11
|
Ni ja ne na pisu, nikako, nego samo na guzu, a povlacim posle kupanja i izleti caskom.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.1.2011 23:03:00
|
|
|
|
Brana
|
isto
< Poruku je uredio Brana -- 10.1.2011 23:08:31 >
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.1.2011 23:04:34
|
|
|
|
Brana
|
Ne mazem ja direktno na pisu nego okolo i naravno guzu ali sigurno kada se on krece dotakne malo i pisu ali nikako ne nanosim na samu pisu!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 11.1.2011 0:40:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja mazem samo malo jajca i guzaru Inace, pu, pu da ne cuje zlo, ali Mićku je poceo da se vidi glavic
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:00:21
|
|
|
|
jovicaa
|
a mom bebcu uopste ne moze da se navuce? mislim on je jos mali, kazu mi da je to normalno?
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:05:28
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja sam mom od pocetka povlacila kozicu i njemu lagano izadje glavic odavno, samo malo u toku kupanja povucem i eto ga.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:06:57
|
|
|
|
Pretty78
|
ni ja Davidu ne mazem pisu vec samo guzu sa pavlovicevom , tako mi rekla patronazna da ne mazem samo da dobro obrisem prepone posle kupanja da se ne upale... a sto se navlacenja tice mene jako nervir asto svaki lekar kaze drugo, jedan kaze treba jedan ne treba i tako u krug.... Davidu se tek sad vidi maloooooo glavic
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:07:18
|
|
|
|
jovicaa
|
super iva.. nadam se da je sve ok sa mojim malim hrckom... valjda ce se razraditi pisa mrzim pedijatre, cas ovako cas onako!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:07:58
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ja sam mom od pocetka povlacila kozicu i njemu lagano izadje glavic odavno, samo malo u toku kupanja povucem i eto ga. kako izadje???? ceo???????
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:14:54
|
|
|
|
IVA 11
|
E, cijeli glavic. je li to ok? Ne plasi me sad, lele
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:18:08
|
|
|
|
zoća
|
ček,sada mi ništa nije jasno Iva ceo glavić ili onako vrh ma nemam pojma ni kako da objasnm ovi dečaci su...
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:18:29
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 E, cijeli glavic. je li to ok? Ne plasi me sad, lele to je supeeeeeeeeeer!! blago vama mi nismo ni na pola puta ali ne sekiram se mnogo zbog toga....nama je tata sa Kosova tako da ce biti sec-sec
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:23:29
|
|
|
|
IVA 11
|
Jeste zenske, kad mu od one rupice povucem na dolje, caskom izleti cijeli glavic, ocistim ga i vratim u prvobitni polozaj. Pedijatrica je zadovoljna, znam da mi je od prve kontrole prije pola godine rekla da ce mu se brzo prevuci kozica, i tako i bi.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:24:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao Pretty jel bas mora
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 12.1.2011 0:27:09
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Jao Pretty jel bas mora pa mora...meni je to ok....nije mi strasno..mislim jeste mi strasno taj dan i dok ne prodje ali sam generalno za
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 21:35:59
|
|
|
|
Pretty78
|
i mi smo prevukli preko glavica
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 21:37:43
|
|
|
|
IVA 11
|
Jupiiiiii!!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 21:40:01
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Jupiiiiii!!! aliiiii ja ne bih bila jada nesto ne sumnjam cini mi se kao da je sa donje strane manje prelazi nego sa donje, ako da je tamo jos zalepljena e sad...posto ja daaaaaaaaaavno (cirka 8 godina) nisam videla kako to izgleda uzivo mozda tako i treba
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 21:42:07
|
|
|
|
IVA 11
|
Ako sam te sto razumjela.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?