|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
21.1.2011 22:11:59   
Pretty78
cini mi se kao da je sa donje strane manje prelazi nego sa gornje, kao da je tamo jos zalepljena razumes sada kad sam ispravila sve fucking greske?

a ovde ti nema sta biti nejasno : " e sad...posto ja daaaaaaaaaavno (cirka 8 godina) nisam videla kako to izgleda uzivo mozda tako i treba "

nisam videla , pa nisam user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 22:15:00 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 551
21.1.2011 22:14:37   
IVA 11
Ne, ne, tu se zavrsava glavko user posted image , pa je malo teze povuci tuda, to ti je to! Eto, nema da brigas, brigas! user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 552
21.1.2011 22:15:33   
maja19
Nama su rekli kad smo sad izasli iz bolnice nema povlacenja i nema podizanja na gore...sta i kad reci ce nam doktor u savetovalistu..

(odgovor članu bokicans)
Direktna veza do poruke: 553
21.1.2011 22:16:34   
Pretty78
znaci to je ok??
e sad posto vidim da se ti , za razliku od mene user posted image user posted image user posted image , razumes u TE stvari...jel normalno kad mu prevucem kozicu da se ona rupica rasiri user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 22:18:15 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 554
21.1.2011 22:19:38   
IVA 11
Ja se razumijem samo u muzev, ali njemu nije neophodno prevlacenje!!! user posted image
Ne znam bas za rupicu. user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 555
21.1.2011 22:21:18   
maja19
Iva bas sam se slatko nasmejalauser posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 556
21.1.2011 22:21:35   
Pretty78
ma mislila sam na kozicu da se razumes, naopako nesto drugo

sta ti to sad znaci neznam basuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 557
21.1.2011 22:24:17   
IVA 11
Salim se Pritikaaaa! user posted image Ona rupica na pisu se siri kad ga povlacis, i kad ga prevuces skroz glavic je napolje, a ona rupica gdje piski ona se siri kad treba da piski. Kako objasnih ovo ! user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 558
21.1.2011 22:24:19   
simke
Pretty,mila, ne kapiram zašto mu uopšte prevlačiš kožicu,kad već znaš da će Hasan seckatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 559
21.1.2011 22:25:44   
Podrum Š.
Jeste blesave user posted image
Pretty sve je to kako treba, tako treba. I ta rupica je ok.

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 560
21.1.2011 22:26:20   
Dada81

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Ja se razumijem samo u muzev, ali njemu nije neophodno prevlacenje!!! user posted image
Ne znam bas za rupicu. user posted image

Joj,ismejah se,a i ja u mukama.Dobra si Ivo,user posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 561
21.1.2011 22:26:39   
Pretty78
IZVORNA PORUKA: simke

Pretty,mila, ne kapiram zašto mu uopšte prevlačiš kožicu,kad već znaš da će Hasan seckatiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hasan seckatiuser posted image user posted image user posted image
pa zato sto se potajno nadam da ce to biti kad on poraste i sam odluci da zeli tako

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 562
21.1.2011 22:27:51   
Pretty78
IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

fala sestro fala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Podrum Š.)
Direktna veza do poruke: 563
21.1.2011 22:28:23   
simke
Aaaaaaa(smajli koji se lupi po glavi),ja ko da sam plavuša danas,slabo kontamuser posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 564
21.1.2011 22:28:42   
IVA 11
Po ovome sto si opisala rekla bih da je to to i da si uspjesno prevukla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 565
21.1.2011 22:28:53   
Podrum Š.
IZVORNA PORUKA: Pretty78

IZVORNA PORUKA: Podrum Š.

fala sestro fala user posted image user posted image user posted image user posted image

MM-ova škola user posted image

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 566
21.1.2011 22:29:48   
Dada81
Inače,ja tek jednu stranu do pola prevukla,možda sam trebala tada kada je krenulo nastaviti još.Ali tada je i to dugo trajalo,David se unervozio..Joj,da mi je i to rešiti..Iako svi dr(sem jednog) kažu ok je,kao da ih baš briga,ne znam.. Samo da ga ne diraju.
Pretty,mislim da si ti to dobrouser posted image user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 567
21.1.2011 22:30:08   
Pretty78
IZVORNA PORUKA: IVA 11

Po ovome sto si opisala rekla bih da je to to i da si uspjesno prevukla! user posted image user posted image user posted image

ale aleeeee bravo ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iako nisam videla to 8 godina moja misija je uspesno resenaaaaaaaaa

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 568
21.1.2011 22:31:33   
IVA 11
Haha, ti mene vazda oraspolozis, supeeeeer! user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 569
21.1.2011 22:33:25   
Brana
joj Ivo!user posted image user posted image
Ma bitno je samo da glavic izadje kada se povuce i da se ocisti,bar ja tako radim,a i pomislim sta su znale nase babe u selu ranije za to povlacenje pa evo nasi ocevi na napravili bez problema!user posted image

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 570
21.1.2011 22:36:05   
IVA 11
Zenske user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 571
21.1.2011 22:38:32   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Brana

joj Ivo!user posted image user posted image
Ma bitno je samo da glavic izadje kada se povuce i da se ocisti,bar ja tako radim,a i pomislim sta su znale nase babe u selu ranije za to povlacenje pa evo nasi ocevi na napravili bez problema!user posted image

U ovo i ja polažem nade,jer ovom mom neće,pa neće,jedva i tad,to malo, posle pola sata u kadici..
user posted image

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 572
21.1.2011 22:48:01   
Brana
user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 573
22.1.2011 0:17:53   
choopa choops
Ja se sve bojim da Matiju ne "dovate" malo nozem i za ovo, kada bude isao na operaciju testisa (od 6og do 9og mjeseca). user posted image Nekako sam umislila da ce mu i to dirat. Ne znam ni sama. Ja povlacim po malo i trudim se. Ne bih voljela da ga zaboli ni sad, a opet ne bi ni da ga sjecnu...Aaaaaaa muskarci samo pravite probleme!!!!user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 574
22.1.2011 11:27:13   
Anoniman
Ja pri svakom kupanju pokusavam da mu prevucem,cini mi se da se rasirila rupica,ali jaaaaaaako malo.

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here