Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:11:59
|
|
|
|
Pretty78
|
cini mi se kao da je sa donje strane manje prelazi nego sa gornje, kao da je tamo jos zalepljena razumes sada kad sam ispravila sve fucking greske? a ovde ti nema sta biti nejasno : " e sad...posto ja daaaaaaaaaavno (cirka 8 godina) nisam videla kako to izgleda uzivo mozda tako i treba " nisam videla , pa nisam
< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 22:15:00 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:14:37
|
|
|
|
IVA 11
|
Ne, ne, tu se zavrsava glavko , pa je malo teze povuci tuda, to ti je to! Eto, nema da brigas, brigas!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:15:33
|
|
|
|
maja19
|
Nama su rekli kad smo sad izasli iz bolnice nema povlacenja i nema podizanja na gore...sta i kad reci ce nam doktor u savetovalistu..
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:16:34
|
|
|
|
Pretty78
|
znaci to je ok?? e sad posto vidim da se ti , za razliku od mene , razumes u TE stvari...jel normalno kad mu prevucem kozicu da se ona rupica rasiri
< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.1.2011 22:18:15 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:19:38
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja se razumijem samo u muzev, ali njemu nije neophodno prevlacenje!!! Ne znam bas za rupicu.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:21:18
|
|
|
|
maja19
|
Iva bas sam se slatko nasmejala
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:21:35
|
|
|
|
Pretty78
|
ma mislila sam na kozicu da se razumes, naopako nesto drugo sta ti to sad znaci neznam bas
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:24:17
|
|
|
|
IVA 11
|
Salim se Pritikaaaa! Ona rupica na pisu se siri kad ga povlacis, i kad ga prevuces skroz glavic je napolje, a ona rupica gdje piski ona se siri kad treba da piski. Kako objasnih ovo !
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:24:19
|
|
|
|
simke
|
Pretty,mila, ne kapiram zašto mu uopšte prevlačiš kožicu,kad već znaš da će Hasan seckati
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:25:44
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Jeste blesave Pretty sve je to kako treba, tako treba. I ta rupica je ok.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:26:20
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Ja se razumijem samo u muzev, ali njemu nije neophodno prevlacenje!!! Ne znam bas za rupicu. Joj,ismejah se,a i ja u mukama.Dobra si Ivo,
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:26:39
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: simke Pretty,mila, ne kapiram zašto mu uopšte prevlačiš kožicu,kad već znaš da će Hasan seckati Hasan seckati pa zato sto se potajno nadam da ce to biti kad on poraste i sam odluci da zeli tako
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:27:51
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Jeste blesave Pretty sve je to kako treba, tako treba. I ta rupica je ok. fala sestro fala
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:28:23
|
|
|
|
simke
|
Aaaaaaa(smajli koji se lupi po glavi),ja ko da sam plavuša danas,slabo kontam
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:28:42
|
|
|
|
IVA 11
|
Po ovome sto si opisala rekla bih da je to to i da si uspjesno prevukla!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:28:53
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: Podrum Š. Jeste blesave Pretty sve je to kako treba, tako treba. I ta rupica je ok. fala sestro fala MM-ova škola
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:29:48
|
|
|
|
Dada81
|
Inače,ja tek jednu stranu do pola prevukla,možda sam trebala tada kada je krenulo nastaviti još.Ali tada je i to dugo trajalo,David se unervozio..Joj,da mi je i to rešiti..Iako svi dr(sem jednog) kažu ok je,kao da ih baš briga,ne znam.. Samo da ga ne diraju. Pretty,mislim da si ti to dobro
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:30:08
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Po ovome sto si opisala rekla bih da je to to i da si uspjesno prevukla! ale aleeeee bravo ja iako nisam videla to 8 godina moja misija je uspesno resenaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:31:33
|
|
|
|
IVA 11
|
Haha, ti mene vazda oraspolozis, supeeeeer!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:33:25
|
|
|
|
Brana
|
joj Ivo! Ma bitno je samo da glavic izadje kada se povuce i da se ocisti,bar ja tako radim,a i pomislim sta su znale nase babe u selu ranije za to povlacenje pa evo nasi ocevi na napravili bez problema!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:36:05
|
|
|
|
IVA 11
|
Zenske
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:38:32
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Brana joj Ivo! Ma bitno je samo da glavic izadje kada se povuce i da se ocisti,bar ja tako radim,a i pomislim sta su znale nase babe u selu ranije za to povlacenje pa evo nasi ocevi na napravili bez problema! U ovo i ja polažem nade,jer ovom mom neće,pa neće,jedva i tad,to malo, posle pola sata u kadici..
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 21.1.2011 22:48:01
|
|
|
|
Brana
|
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 0:17:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja se sve bojim da Matiju ne "dovate" malo nozem i za ovo, kada bude isao na operaciju testisa (od 6og do 9og mjeseca). Nekako sam umislila da ce mu i to dirat. Ne znam ni sama. Ja povlacim po malo i trudim se. Ne bih voljela da ga zaboli ni sad, a opet ne bi ni da ga sjecnu...Aaaaaaa muskarci samo pravite probleme!!!!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 22.1.2011 11:27:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja pri svakom kupanju pokusavam da mu prevucem,cini mi se da se rasirila rupica,ali jaaaaaaako malo.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?