Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 10.12.2010 13:05:26
|
|
|
|
Iwana87
|
ma ni ne smem ja to,samo povucem malo dr ce da uradi ostalo
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:25:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Veceras sam prevukla kozicu posle kupanja i videla glavic ali je bilo tamne boje skoro pa crno, on se vrteo pa nisam bas mogla lepo i da vidim ali tamno je definitivno. Sta da radim da li da ga vodim sutra kod pedijatra ili je to normalno, jel se desilo tako nesto nekome?
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:32:20
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Veceras sam prevukla kozicu posle kupanja i videla glavic ali je bilo tamne boje skoro pa crno, on se vrteo pa nisam bas mogla lepo i da vidim ali tamno je definitivno. Sta da radim da li da ga vodim sutra kod pedijatra ili je to normalno, jel se desilo tako nesto nekome? Mico,stvarno ne znam,jer ja mom malom glavic jos nisam ni videla. Mnogo mu je usko gore da bi se prevuklo,sutra cu bas da vidim sa pedijatrom,ne znam da li je to normalno tako?
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:34:06
|
|
|
|
dijana1*
|
ne znam sta da radim pa to se nikada nije radilo deci sto moraju da izmisljaju takve gluposte
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:35:33
|
|
|
|
anajid
|
Joj cure moje,samo ste me sad podsetile na moju muku! Andriji se JOS ne prevlaci koza,ma kakvi,rupica je svega 5-6 mm.Vise ne znam da li treba da vucem ,ne treba da vucem,da li je dobro,nije dobro,Dijana ne znam odgovor na tvoje pitanje,valda ce se neko javiti.Uf,zli mi je!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:35:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam pojma...Nemam iskustva. Mene je strah da ce morati da mu secnu malo. A nemam pojma koje boje treba biti.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid Joj cure moje,samo ste me sad podsetile na moju muku! Andriji se JOS ne prevlaci koza,ma kakvi,rupica je svega 5-6 mm.Vise ne znam da li treba da vucem ,ne treba da vucem,da li je dobro,nije dobro,Dijana ne znam odgovor na tvoje pitanje,valda ce se neko javiti.Uf,zli mi je! Znaci nisam jedina.Pa sta ti kaze pedijatar?
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:42:54
|
|
|
|
anajid
|
Sad kad sam bila,dao mi neku mast da jednom dnevno mazem na tu rupicu i potezem kao da se prosiri.Kupim mast i kad sam dosla kuci,vidim u uputstvu zabranjeno za decu ispod godinu dana.Ja odlucim da ne koristim tu mast.Sad vise ne znam sta da radim,majke mi.Trebala bih mozda da se posavetujem sa drugim pedijatrom,ali me jako strah da ce mu to na silu navuci kao sto je neko od cura pisao da je njenom decaku.Uf nisam pametna.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:45:08
|
|
|
|
JMPM
|
Zene moje niste jedine,imate mladju sedu a mom sincicu se JOS uvek ne moze prevuci .Bojim se to da radim,kada mu pokusavam prevuci,pocne da pucka i onda zakrvavi truncicu !I nikada je nisam uspela skroz ma ne skroz nego ni trunku jednu (nekih 3-4 mm max) Da,jednom nam je pedijatar prevukao skoro zkroz i malko je zakrvavila,on je dreknuo i kao sve je ok.SVak sledeci put je pregledala i rekla sve ok...tako da tu meni nista nije jasno...
< Poruku je uredio JMPM -- 19.12.2010 21:46:03 >
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:45:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj mukice nase male Mateji je baaaas usko,preterano da mi proslo.I mene je mnogo strah,videcu ja sutra sa pedijatrom pa cu ti javiti ako zelis sta mi je rekla,mozda ti posluzi.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:46:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Meni je pedijatrica rekla da mu prevlacim do godinu dana pa ako ne bude moglo da se prevuce da ce mu rezati. Rekla sam joj da od toga nema nista i na svoju odgovornost cu preuzeti rizik. Bog je stvorio pisu tako kako je stvorio i nema potrebe da se ista secka. Za godinu dana ce izmisliti da se i kod devojcica mora nesto prevlaciti i seci
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:49:10
|
|
|
|
anajid
|
Ok Cind,svako iskustvo i savet dobro dodje.Joj koliko panike oko jedne pise.Nego ja lepo nama predlazem da nam sledeca beba bude devojcica,pa da se sklonimo iz ove teme!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:50:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Slazem se, ,ovo je mucenje.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:51:07
|
|
|
|
dijana1*
|
cindarella molim te pitaj za mene a ja cu probati da mu ujutro pogledam jos jednom pa ako mi opet bude sumljivo vodicu ga doktoru. Bolje spreciti nego leciti. A ne ide mi se samo zato sto mi je pedijatrica poslednji put rekla da sam dosadna. Dete mi bilo bolesno ona rekla na latinskom sta mu je a ja joj rekla da prevede na nas jezik i ona naravno popiz....la
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:52:30
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Slazem se, ,ovo je mucenje. takodje ali zato oko kokare posle problemi i cuvanje
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:53:49
|
|
|
|
anajid
|
Ma ne dam ni ja na silu da se prevlaci,bolje da postepeno sami pokusavaamo,malo po malo.Prevuce valjda do vojske!!!! Ako ne,neka nadje neku curu da to sredi,kakav pedijatar!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:56:59
|
|
|
|
dijana1*
|
Tara vidim te Pa gde si ti bre
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 21:59:02
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: anajid Ako ne,neka nadje neku curu da to sredi,kakav pedijatar!
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 19.12.2010 22:00:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid Ma ne dam ni ja na silu da se prevlaci,bolje da postepeno sami pokusavaamo,malo po malo.Prevuce valjda do vojske!!!! Ako ne,neka nadje neku curu da to sredi,kakav pedijatar! Dijana,pitacu-ali nista ne obecavam jer ova je teeeeeeska ostrokondja pisala sam da imam losa iskustva sa njom,ne garantujem da ce mi objasniti,jer ne objasni meni za neke stvari.Ali obecavam da cu se raspitati i kod ostalih mamica koje imaju decake.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 20.12.2010 12:05:30
|
|
|
|
mejvis
|
Mi smo mu prevukli sa 3 meseca. Jednom sam malo jače povukla i uspelo, a on nije plakao niti mu je krvarilo. Pedijatar se baš iznenadio kada smo bili na kontroli kako tako rano. Jednom se desilo da par dana nismo povlačili i onda je baš teško išlo, jedva smo uspeli i od tada obavezno svako veče povlačimo pišu! Izgleda da to može da zapekne.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 20.12.2010 12:20:50
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: anajid Ok Cind,svako iskustvo i savet dobro dodje.Joj koliko panike oko jedne pise.Nego ja lepo nama predlazem da nam sledeca beba bude devojcica,pa da se sklonimo iz ove teme! Ja sam za! I kod nas još ništa,nikako ne uspevam prevući Jedan dr.rekao ok,drugi kaže trebamo urologu sa 8-9 mes. No comment više! Naravno,rano mi da ga vodim već u tom periodu,iako njemu ni makac kožica,prevlačim gotovo svako presvlačenje po malo,od kako nam patronažna bila i ona rekla po malkice...A,opet moja mama se ne seća da je braći išta dirala.E,pa stvarno dilema!
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 20.12.2010 16:18:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovako,javljam se-kao sto sam obecala. Receno mi je ovako: Da i dalje pomalo pokusavam da prevlacim kada se kupa,i da ne brinem,jos je rano za to,inace se tolerise do godinu dana.A za boju mi je rekla-videces jednog dana.
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 20.12.2010 19:09:09
|
|
|
|
Daca88
|
Prevukla sam Alenu kožicu Vidi se CEO glavić KOOONAČNOOO A i on mi je dosta pomogao u tome,već danima kad ga raskomotim pred kupanje,on uzme pa ga oteže Danas sam ga kupala i ujutru jer smo išli u savetovalište,i prevukla sam tada ,sad kad ga kupala uveče pogledaću da li je ostalo tako,da se nije opet zalepilo.
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 20.12.2010 20:18:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 Prevukla sam Alenu kožicu Vidi se CEO glavić KOOONAČNOOO A i on mi je dosta pomogao u tome,već danima kad ga raskomotim pred kupanje,on uzme pa ga oteže Danas sam ga kupala i ujutru jer smo išli u savetovalište,i prevukla sam tada ,sad kad ga kupala uveče pogledaću da li je ostalo tako,da se nije opet zalepilo. Bravoooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Higijena dečakove piše... 25.12.2010 0:35:55
|
|
|
|
Tara
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 Tara vidim te Pa gde si ti bre Tek sad vidim ovu poruku Upecala si me Cmok za Vuka
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?