|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
6.4.2011 11:47:17   
Dada81
Bravo Cind,na vreme user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 626
6.4.2011 11:50:54   
lanajelena
Nam je isto DR prevukla naglo iako smo mi povlacili svaki dan nije bilo toliko povuceno da nisam videla da mu je crveno umrla bih od brige koliko je jadnicko plakao od bola tu noc smo isli u hitnu i rekla nam je dr da mu radim onako kako sam napisala na prethodnoj strani,odlucila sam da mu sad stalno povlacim ali eto ne uspem svaki put bas jako i sad mu je opet poluzatvoreno cim cimnem jace tu noc place user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 627
6.4.2011 12:02:18   
Modessty
Nama dr od početka rekla da ne diram i ja ne diram. I nikada nije imao nikakav problem niti infekciju. Sad kako se on sam igra sa "pepe" (što ga tako zove pojma nemam user posted image ) vidim da će izgleda on to sam sve da sredi.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 628
6.4.2011 12:14:58   
bojana86

IZVORNA PORUKA: Dada81

IZVORNA PORUKA: bojana86

Ma ne sekiraj se..... moj je plakao prvi dan kada je piskio,al nista strasno!!! mom je jos doktor prevukao znaci nije bilo malo po malo nego odjednom do krajauser posted image ..
mazi mu slobodno cloranfenikol mast,ona je odlicna i isto mi ju je hirurg preporucio... uvece kada ga okupas prevuces mu kozicu i namazes i tako par veceri...

Znači ,Bojana ,prevukao je dr.nije seckao ? Meni dr.kaže neki dan da ćemo ,kao morati urologu ,kad napuni god.user posted image A,ne bi mi bilo krivo da nisam o tome vodila računa.I što Nensi reče,prevukla sam do pola sa jedne strane,druga neće nikako ,pa i njemu duši maloj dosadi ,pa mi gura ruke od sebe..

Ma da sam je naglo prevukao nikakvo sjeckanje i trajalo je bukvalno par sekundi.... Mi smo isli djecijem hirurgu,sa godinu dana i sve je super proslo. Moj je taj dan plako kada je piskio - peklo ga je,a uvece mu je muz prevlacio i mazao ja nisam imala hrabrosti,posto je bilo jako crveno i bolilo ga je tih prvi veceri kada se dirne. samo polako i sto se ranije to odradi mislim da je bezbolnije!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 629
6.4.2011 12:17:00   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Modessty

Nama dr od početka rekla da ne diram i ja ne diram. I nikada nije imao nikakav problem niti infekciju. Sad kako se on sam igra sa "pepe" (što ga tako zove pojma nemam user posted image ) vidim da će izgleda on to sam sve da sredi.

PEPe,duša mala,dobar je..E,ovo mi super zvuči user posted image user posted image I ja bih tako! Pa,ništa,pokušavaću lagano ,pa ćemo videti.A,stvarno ,uvek mi se provlači pitanje-pa kako su to radile i znale majke nekada daaavno..

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 630
6.4.2011 12:23:05   
JMPM
Kako mi je ovo strasna tema.Muskarci,muskarci,kako ste komplikovani user posted image !Mislila sam da ce nas na poslednjem pregledu dr. poslati kod hirurga jer moze do pola da se prevuce,a onda mi deluje da je skroz zalepljena kao da uopste ne treba da ide dalje kozica (a treba preko celog glavica)...uf,kako je ovo sve zbunjujuce.Ona rece da je dobro tako kako jeste.A inace radila sam kako je ona rekla,tj. ne dirala nikako user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 631
6.4.2011 12:25:27   
Dada81
Pa,jeste ,Bojana ,bezbolnije je ranije ,ako već budemo morali...Dobro je da ste to završili.To me sad najviše brine.Ali,kad ste vi izdržale i ja ću ,mada bih ja ipak da to David moj ''uradi ''kao Danilo od Modesstyuser posted image user posted image
Mod. ,je li znaš ima li onog sitnog belog ispod kožice ,njemu je nešto samo izašlo ,ali vidi se kroz kožicu da ima još ?

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 632
6.4.2011 12:26:32   
Anoniman
Ja mu malo cas prevlacim,a mm skuplja noge.user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 633
6.4.2011 12:28:05   
Dada81

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Ja mu malo cas prevlacim,a mm skuplja noge.user posted image user posted image

Da,mm okrene glavu ,tek skoro se navikao ,iako zna da sam nežna user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 634
6.4.2011 12:29:15   
lanajelena
Koleginica je imala sad problema sa malim(5 g) bas zbog toga sto nije povlacila,dobio je neku infekciju,T i jake bolove i kritiku lekara...sto su stariji sve ce im biti teze da se to radi jer nece davati,meni i ovaj mali zna da pomeri ruku a kamoli da je stariji

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 635
6.4.2011 12:31:48   
JMPM
Ja kad probam da li i koliko ide dobijam od Stefana odresene ruke,svidja mu se user posted image !Samo ja ne bih smela do kraja prevuci,kazu da to treba brzo jer hoce da ostane kozica iza.

Direktna veza do poruke: 636
6.4.2011 12:32:00   
Anoniman
Dok sam mu prevlacila,on se smejao,nije mu zasmetalo ni malo,onda sam videla malo krvi,jako mali trag,ali mi se on normalno ponasa. Mi od starta mucimo muku,to je bila tako malena rupica,a malo cas se kao cvet rasirila.

Direktna veza do poruke: 637
6.4.2011 12:32:30   
bojana86

IZVORNA PORUKA: Dada81

Pa,jeste ,Bojana ,bezbolnije je ranije ,ako već budemo morali...Dobro je da ste to završili.To me sad najviše brine.Ali,kad ste vi izdržale i ja ću ,mada bih ja ipak da to David moj ''uradi ''kao Danilo od Modesstyuser posted image user posted image
Mod. ,je li znaš ima li onog sitnog belog ispod kožice ,njemu je nešto samo izašlo ,ali vidi se kroz kožicu da ima još ?

Tog bjelog je bilo i kod mog mateje,pogotovo kada mu je doktor prevukao,bas veliki sloj i to se u toploj vodi treba skinuti sto vise moze... to je neka tecnost sto luci pisa pa se zadrzava tu. kada je doktor prevukao mateji pisu toga je bilo dosta pa nam je rekao kao dobro da se nije inficiralo jer je bilo dosta toga...samo to cisti u toploj vodi i prevlaci mu polako!!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 638
6.4.2011 12:35:12   
Anoniman
Vidjala sam to belo,uvek mu skidam u toku kupanja.

(odgovor članu bojana86)
  Direktna veza do poruke: 639
6.4.2011 12:36:38   
Dada81
Hoću ,da , vidim da s eopet nakupilo,a sad će i duže kupanje zbog lepog vremena,onako uvek žurili hvala Bojana,LanaJ,Cind,JMPM user posted image valjda bude ok

(odgovor članu bojana86)
Direktna veza do poruke: 640
6.4.2011 12:37:31   
Anoniman
Bice sve ok dado!user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 641
6.4.2011 12:41:19   
JMPM
Samo mi je pisa u glavi od kako se rodio,posto je hvala Bogu zdrav user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 642
6.4.2011 12:46:29   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: JMPM

Samo mi je pisa u glavi od kako se rodio,posto je hvala Bogu zdrav user posted image

Isto!user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 643
6.4.2011 19:42:35   
Anoniman
Dodje mi da odem da zadavim nasu patronaznu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dada81)
  Direktna veza do poruke: 644
6.4.2011 19:50:52   
zoća
to ne diram izgleda da grešim.Posle dve devojćčice dođe ovaj komplikovani ljubi ga majka

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 645
6.4.2011 19:54:32   
Anoniman
Zoco,i ne moras da diras!
Ja sam sada zvala Halo bebu,mateju bas pece kada piski!Zena mi rece da nisam trebala da mu prevlacim,mali je on za to,samo malo mu povucem-cisto da mu operem! Jadno moje maleno!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoća)
  Direktna veza do poruke: 646
6.4.2011 22:01:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: JMPM

jer hoce da ostane kozica iza.

Tada slobodno stisni pišu i tako povuci kožicu nazad. Piša je mekana. user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 647
10.4.2011 15:56:30   
limunada
ja mom malom sam malko povucem i to samo kad ga kupam,nemam pojma jel dobro radim,bojim se da ga ne zaboli ili da ne navucem jako,ko zna jel ja to dobro radim nemam pojma user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 648
18.4.2011 8:46:27   
isidora88
ja sam mateji pre 2 dana posle kupanja malo povlacila kozicu kad ono ispade cela pisa user posted image a on u smeh odmah,izgleda mu se svidja user posted image a ja se pogubila,nisam mogla da mu vratim nazad kozicu,dok sam ja dobila mm mateji se sama kozica vratilauser posted image sva sam se isprepadala,jedva cekam da dodje mm i da to on radi

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu limunada)
Direktna veza do poruke: 649
18.4.2011 8:54:35   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image jaoj Isi!

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here