Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:14:05
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja bih da upoznam Nininog Mihajla
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:14:33
|
|
|
|
Anoniman
|
A ja tvog Dušana
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:16:41
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: n i n a E pa ni ja tebe NE želim da upoznam Bubo Oooo, sunce ti kalajisano, ima da te upoznam kad tad. Evo tefterim te na spisak. I ja bih volela da upoznam Anu RR, kako sam nju mogla da zaboravim!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:18:50
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Ja bih da upoznam Nininog Mihajla Kad smo kod upoznavanja ljudi van RR-a, ja bih da upoznam onog macana iz spota J Lo
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:20:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja kads bih počela da nabrajam ne znam gde bih se zaustavila, toliko ima žena na RR koje baš volim...možda bih najviše volela da upoznam naše izvanzemaljke, pošto za BG i SU cice ima nade da ih upoznam Znači Verus, Lu, Nada, Gagi, Diabla, Magde, ali i Minu, Anu, Jecu, Alex, Olgu, Ninu, Snelle, Sanjicu...ma bezveze da nabrajam dalje, stvarno je spisak ogroman.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:22:42
|
|
|
|
jovana j
|
Najlakse bi bilo upoznati sve Novosadjanke prvo... moj rodni grad, moji svi su mi tamo, pa kad bi otisli na odmor, taman da se izdogovaramo i izorganizujemo za neku kaficu na ´´djavi´´ bilo bi diiiiivno!!!!!! Ovde zaista ima mnogo Novosadjanki, posebno bih izdvojila Malecku, Bubulence i Jance! Onda bih svratila do Beograda, a tamo su nam Ana RR, Boka, Srna, i ako sam nekog izostavila izvinjavam se!!! Onda malo nazad u Vojvodinu do Crnje kod popadije Mare na obecan sos od visanja , pa posle do Didy, Majex3, itd. Njih sve bih mnogo volela da upoznam. A onda vec vreme za more... a na moru Jabudic , i Tijatija nam je draga negde u C.Gori, nisam sigurna gde, ali svakako nije Crna Gora jako velika... Dalje zelim da upoznam nasu dragu M@rty, Macaki... ma ne znam vise ni ja koga sam izostavila izvinite! Sve devojke ste super, ovo nase ''druzenje'' i razmenjivanje je stvarno vredno! Svima jedan ooooogroman
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:25:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ajd ja da probam da izrazim svoje simpatije lanajelenu- moju sapatnicu, svingericu i tako to... snelle- nju sam već kontaktirala nesvesno i telefonski sanjicu- deca su nam slična, pa imamo slične izazove brana, bebac, ivaj, nedja, verus, tash, jovicaa, pretty, JMBM, Ana, Didy, smeskicTB, soni, jabudic, bubulence, pa ove moje subotičanke-magnetic, Olga AndreaK- pitam se šta još imamo zajedničko bea- jednostavno A tebe kupačice/pevačice moja Bubo tebe ću da pišem u poseban dan!!! Sigurna sa da sam neke i zaboravila... Kad se sretnemo na forumu, pa se set_im ja ću da doradim spisak!!!
< Poruku je uredio n i n a -- 16.8.2011 11:26:40 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:27:40
|
|
|
|
bojkica
|
Volela bih da upoznam Snelle,Verus,Tash....sa njima sam najvise porukica razmenila,i bile su mi velika pomoc i podrska kada sam se ukljucila na RR.Naravno,ima tu i drugih zena koje su veoma zanimljive,duhovite.....
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:28:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina, velikodušno te pozivam da odradimo zajednički koncert pod tušem u mom kupatilu . Može da nam se pridruži i LJ , pa da svingujemo pevajući.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 12:34:06
|
|
|
|
lanajelena
|
Ako vam ja zapevam naje*ale ste (izvinjavam se na vulgarnosti)
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 12:37:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ti ne moraš da pevaš, tisi tu zbog svingeraja
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 12:37:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Vidi, ako smo već toliko liberalne po pitanju tuširanja mislim da ćemo poštovati i tvoje vokalne sposobnosti
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 12:42:09
|
|
|
|
meyo
|
au spisak je dugacak Degu malu vevericu :) Ivu, Ninu moju lenstinu :) soni, Verku .. Beu, Anu RR jer tako nekako djeluje umirujuce na mene :) vonavoj Placljivu Pcelicu... auh ma sve moje crtice i trudnice uh da GRGUUUUU
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 12:46:58
|
|
|
|
maca821
|
Sve moje crtice i trudnjace Inicu, Beu, Smeskic, Ivu....
< Poruku je uredio maca821 -- 16.8.2011 12:47:58 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 16:49:38
|
|
|
|
jabudic
|
Uh, kad vas sad naredjam : Moju priju Bubi, Maleno, MarijaBg, JovanaJ, Didy, Olga, Nedja, Nina, Ana RR, Malecka, Iva 11, BubaMira, Macaki, Boka, MikicaSa, Snelle, Tash, JMPM,... Ma, ne vrijedi, nemoguca misija, ima jos puno djevojaka koje bih voljela upoznati, a skor je jos uvjek 0
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 17:07:00
|
|
|
|
Brana
|
Ja bih volela da dodam u svoj spisak: Bubamiru,degu,ninu,Tashu,jovicu,snelle,mikicu...nadam se nisam nikog duplirala,a i ako jesam nema veze ..
< Poruku je uredio Brana -- 18.8.2011 17:08:34 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 17:07:45
|
|
|
|
degu
|
Brano
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 17:08:52
|
|
|
|
Brana
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 17:24:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Vidim ja da ovde niko ne zeli mene da upozna
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 17:27:35
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Vidim ja da ovde niko ne zeli mene da upozna mislim da sam tebe stavila u svoj post,na nekoj od predhodnih stranica ...ali evo da se ponovimo,volela bih Sanjicu da dodam u spisak!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 18:16:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: meyo Anu RR jer tako nekako djeluje umirujuce na mene :)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 18:25:06
|
|
|
|
^iva^
|
meni je bas Ana stroga plasim se nje
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 18:33:41
|
|
|
|
vonavoj
|
i ja bih volela da upoznam Anci,obozavam njene smirujuce odgovore! i uvek je pozitivna! a sto se tice spiska..tesko ga je napraviti...upoznala sam verolino..volela bih ksenu,maloogmisa,jance, jabudic,uninu mamu,poisoneve,sonyasha, zivku,malecku,popadiju,icu82,oxy7,majared..ma preskocicu nekoga sigurno ma bilo koga,sve ste mi drage
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 20:26:21
|
|
|
|
zivka
|
Von slazem se s tobom- bas dosta ima dobrih "zenica" na RR
< Poruku je uredio zivka -- 18.8.2011 20:27:29 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:35:26
|
|
|
|
PoisonEve
|
von i ja bi tebe , a i Zivku al samo ako obeca da ce da napravi neke kolace Kad odem u NS, jednog lepog dana, volela bi da upoznam Jance i BubaMiru
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?