Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:33:50
|
|
|
|
jance
|
volela bi licno da upoznam moje drago drustvo iz treceg tromesecja : vonavoj, MalogMisa, zivku, vision, ksenu , BlackBetty, PoisonEve a osim toga jos i : Olgu, gae_gr, vukosavu, verus, bubulence definitivno...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:35:03
|
|
|
|
jovicaa
|
snelle, madre, minavb, isidora88, maja27, sanjica26, olga rr, choopa choops, iva11, vukosava ... i jos mnogo njih kojih sada ne mogu da se set_im. ovo ne znaci da ne volim i sve ostale forumasice ali trenutno su mi gore navedene zanimljivei ponavljam sigurno sam nekog bitnog zaboravila, sta da se radi, tako je to kad ti istice vreme za kompjuterom, kog imas malo u toku dana
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:44:43
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ja bih volela da upoznam Lu Baš mi fali na forumu isto i nadu
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:54:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ja kads bih počela da nabrajam ne znam gde bih se zaustavila, toliko ima žena na RR koje baš volim...možda bih najviše volela da upoznam naše izvanzemaljke, pošto za BG i SU cice ima nade da ih upoznam Znači Verus, Lu, Nada, Gagi, Diabla, Magde, ali i Minu, Anu, Jecu, Alex, Olgu, Ninu, Snelle, Sanjicu...ma bezveze da nabrajam dalje, stvarno je spisak ogroman. Ostadoše Verus, Lu, Nada, Gagi, Magde i Ana, Ninu očekujem 28 Dodala bih Vučka, Diablu i Vukosavu
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:57:51
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa snelle, madre, minavb, isidora88, maja27, sanjica26, olga rr, choopa choops, iva11, vukosava ... i jos mnogo njih kojih sada ne mogu da se set_im. ovo ne znaci da ne volim i sve ostale forumasice ali trenutno su mi gore navedene zanimljivei ponavljam sigurno sam nekog bitnog zaboravila, sta da se radi, tako je to kad ti istice vreme za kompjuterom, kog imas malo u toku dana jovke vidimo se 28.12,jel dolazis? ja bih da upoznam olgu,ivu, ninu,jovicu,cinederllu(koje nema na rr vise ),seticu se jos njih,sad mi stao mozak
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 12:50:39
|
|
|
|
jovicaa
|
u novi sad? ne znam ni sta se dogadja.... 28 imamo kontrolu u ns, ako uspemo da zakazemo za 28.
< Poruku je uredio jovicaa -- 22.12.2011 12:51:11 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 12:56:31
|
|
|
|
Yag
|
IZVORNA PORUKA: Meisje IZVORNA PORUKA: Yag volela bi upoznati LO...Degu soni pandicu tikicu placljivu grgu ma sve sa crtica verovatno ....a posebno Meisje jer mi je totalno posebna osoba na rr i zaista je pozitivan tip onakav kakav ja trazim za druzenje samo sto se to verovato nece nikad desiti Kako nece?!? Ima da se desi,sednemo na avion i cas posla! I ja ovde nemam srodnu dusu,ali srecom sam blizu,relativno,kuce pa ko moze skokne do mene i ja do njih...Hvala ti na lepim recima i necu da vidim ove tucne smajlice dusa moja nadam se da ce se desiti nacemo se na plazi u crnoj gori meni je neizostavna kad sam dole
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 13:12:26
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa u novi sad? ne znam ni sta se dogadja.... 28 imamo kontrolu u ns, ako uspemo da zakazemo za 28. zar ne dolazis na deda mraza?
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 13:13:31
|
|
|
|
maca821
|
Poduži je to spisak: soni, malenac, meyo, suzu, vesnu, grgu, pčelicu, aussie, maki, mei, degu....ma ne mogu sve ni da nabrojim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 13:43:35
|
|
|
|
limunada
|
Pih mene niko nezeli upoznati nisam zanimljiva a ja bih volela upoznati mikicu sa,bubulence (upoznacu je na deda mrazu),Olgu RR,Anu RR,DunjuRR,isidora88,NedjuRR,vukosava,Poison Eve,Ivu,Viku,ninu,Sanjicu,gae...uostalom drago mi je kad bih svaku od vas upoznala.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 13:53:27
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: limunada Pih mene niko nezeli upoznati nisam zanimljiva Ni mene
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 15:37:10
|
|
|
|
jovicaa
|
zaboravila sam vas a i vi ste mene
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 16:51:20
|
|
|
|
liliana
|
Par njih "poznam" preko FB (Prepoznače se same ) i jaaaaaakoooooo bih ih volela upoznati "Zastvarno"!!!...i još par njih koje nemam na FB...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 16:55:19
|
|
|
|
magde
|
NEDJA RR ba smi je bilo drago sto si me spomenila hvala ti.......
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 18:47:01
|
|
|
|
NadaR
|
aaa .. nekog cu sigurno izostaviti .. Lu, Olgu, Anci, Nedju, Liliku , Verus, Jecu, Minu , Alex, Simke, Mihi , Bebac , Viking ,Nensi,NewMom, Mayu ...
< Poruku je uredio Nada RR -- 22.12.2011 18:49:41 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:23:30
|
|
|
|
IVA 11
|
Lilianu, Branu, Viku, Choopa Cups, Limunadu, Jabudica, Isidoru , Jovicu, Snelle, Sanjicu.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:28:58
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Lilianu, Branu, Viku, Choopa Cups, Limunadu, Jabudica, Isidoru , Jovicu, Snelle, Sanjicu. IVO Ja sam vec pisala na prethodnim stranicama,o tome koga bih volela upoznati i spisak je podugacak ,pa da se ne dupliram ponovo i na ovoj stranici.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:29:54
|
|
|
|
limunada
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa zaboravila sam vas a i vi ste mene jovice pa ja i ti smo iz istog mesta al nesto se netrudimo da se upoznamo.ja sam andreu videla u bolnici i dopisivale se neko vreme da se vidimo medjutim nista od toga,ja sam na bagljasu a ona dosta dalje od mene i eto kako se upoznasmo Jabudic tebe sam izostavila
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:32:06
|
|
|
|
limunada
|
Brano i tebe ma ja bi mnoge volela da upoznam,npr Sarenog vrapcica bi volela upoznati a i nema je nesto
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:33:57
|
|
|
|
Brana
|
Ja sam tebe vec stavila u spisak koliko se secam
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:37:59
|
|
|
|
limunada
|
e super,tako vec moze
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:39:47
|
|
|
|
Brana
|
< Poruku je uredio Brana -- 22.12.2011 21:40:10 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:41:03
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam na ruzi limunado... daleko smo :) ali mozemo se sresti negde
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:41:59
|
|
|
|
jovicaa
|
branu i verus sam zaboravila i sigurno jos nekog
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 21:44:06
|
|
|
|
limunada
|
pih,sto nisi blize,al mozda cemo se i dogovoriti jednom kad prodje zima.ja zimi jedva jednom mesecno odem do grada i to bas ako mi nesto treba.al bice prilike valjda da se i vidimo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?