Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:37:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Vidim ja da ovde niko ne zeli mene da upozna
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:38:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve von i ja bi tebe , a i Zivku al samo ako obeca da ce da napravi neke kolace Kad odem u NS, jednog lepog dana, volela bi da upoznam Jance i BubaMiru i opet
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.8.2011 23:39:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:40:05
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira i opet Blago tebi! Ja sam u kategoriji - nema me nigde.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:41:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi A mene ko ebe Ti si mene ženo tako isprepadala večeras da ne smem da uđem u temu kad vidim ovu tvoju crvenkapicu
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:44:12
|
|
|
|
PoisonEve
|
NewMom, ti si mi jednom pomogla na temi kako da postavim avatar, cini mi se? Kad dodjem u NS vodim te na sladoled!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:44:26
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: n i n a IZVORNA PORUKA: gagi A mene ko ebe Ti si mene ženo tako isprepadala večeras da ne smem da uđem u temu kad vidim ovu tvoju crvenkapicu A ja k'o kuce Dragoljupce, samo idem po temama i smijem se
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:45:01
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve NewMom, ti si mi jednom pomogla na temi kako da postavim avatar, cini mi se? Kad dodjem u NS vodim te na sladoled! Pazi se, pamtim kao slon.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:45:53
|
|
|
|
Olga75
|
evo , ja bih da upoznam New Mom i cim sad dodjem u NS svecano se obavezujem da cu je upoznati
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:46:25
|
|
|
|
Jele
|
Ih, mene kanda niko ne bi voleo da upozna A evo ja bih recimo baš volela da upoznam Anči, Čupicu, Snelle, Sanjicu, Radu T., Lu, Verus, Olgu (jako mi se sviđa njen smisao za humor), New Mom, itd., sigurno sam nekog izostavila, setiću se garant čim pošaljem post
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:47:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Jele, khm, khm
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:48:13
|
|
|
|
Olga75
|
Jele , generacijo , kad smo retko zajedno u smeni , naravno da bih volela da te upoznam
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:48:58
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR evo , ja bih da upoznam New Mom i cim sad dodjem u NS svecano se obavezujem da cu je upoznati Ne zezaj, bre! To na konto vijanja zverkice prošli put, pa da nadokadiš?
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:49:43
|
|
|
|
Jele
|
Eto ti ga sad, setile me se
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.8.2011 23:51:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.8.2011 23:52:54
|
|
|
|
zivka
|
IZVORNA PORUKA: PoisonEve von i ja bi tebe , a i Zivku al samo ako obeca da ce da napravi neke kolace Kad odem u NS, jednog lepog dana, volela bi da upoznam Jance i BubaMiru Nikakav problem- samo se javnite da spfemim nesto pa da se druzimo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 19.8.2011 10:48:53
|
|
|
|
vonavoj
|
tako je poison,idemo kod zivke,ako treba pomocicemo joj oko kolaca za dosta toga nam je dala ideje,pa smo bile domacice
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 19.8.2011 11:16:25
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR evo , ja bih da upoznam New Mom i cim sad dodjem u NS svecano se obavezujem da cu je upoznati A mene neces
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 2:57:05
|
|
|
|
Yag
|
volela bi upoznati LO...Degu soni pandicu tikicu placljivu grgu ma sve sa crtica verovatno ....a posebno Meisje jer mi je totalno posebna osoba na rr i zaista je pozitivan tip onakav kakav ja trazim za druzenje samo sto se to verovato nece nikad desiti
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 8:02:43
|
|
|
|
lanajelena
|
Pored svih onih o kojima non stop pisem nesto me je zainteresovala zenetina(pozitivna skroz) eto pa nju bih volela da upoznam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 8:27:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da ne zaledi sve do 28.12. eto mene u Novom Sadu da se upoznajemo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 8:34:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Lanajelena hvala draga, ko zna mozda bude prilike, imam familije u NS :*
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:22:05
|
|
|
|
Meisje
|
IZVORNA PORUKA: Yag volela bi upoznati LO...Degu soni pandicu tikicu placljivu grgu ma sve sa crtica verovatno ....a posebno Meisje jer mi je totalno posebna osoba na rr i zaista je pozitivan tip onakav kakav ja trazim za druzenje samo sto se to verovato nece nikad desiti Kako nece?!? Ima da se desi,sednemo na avion i cas posla! I ja ovde nemam srodnu dusu,ali srecom sam blizu,relativno,kuce pa ko moze skokne do mene i ja do njih...Hvala ti na lepim recima i necu da vidim ove tucne smajlice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:29:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja bih volela da upoznam Lu Baš mi fali na forumu
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 22.12.2011 11:31:51
|
|
|
|
Ognjenka
|
Najvise Malenac i Olgu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?