Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 11:42:37
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Volela bih da upoznam moju divnu drugaricu Snelle, jer se dogovaramo jos od letos i nista Marija nacekaces se ...ja cekam vec dva leta
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 11:46:06
|
|
|
|
Snelle
|
Marija me već upoznala Što se tebe tiče - od čekanja nema selameta nego put pod noge pa za Obrenovac!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 11:50:24
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Marija me već upoznala Što se tebe tiče - od čekanja nema selameta nego put pod noge pa za Obrenovac! Znaci tako ona je cekala samo jedno leto ...znam ja da ces ti doci kad tad
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 12:12:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volela bih da upoznam MarijuBg, Mikicu, Isidoru, Lanajelenu i Ninu. A, opet bih volela da vidim Bubamiru, Bojanicu i New mom (kad bi ostala malko duze).
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 12:15:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: marija32 Volela bih da upoznam moju divnu drugaricu Snelle, jer se dogovaramo jos od letos i nista Marija nacekaces se ...ja cekam vec dva leta
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:27:00
|
|
|
|
degu
|
Volela bih da upoznam sve moje drage crtice i po koju trudnicu Verujem da ću nekog slučajno izostaviti, ali se nadam da se niko neće ljutiti: Ivu-mog drugara štrumfa, Macu i Soni- dve duše i lepotice, Pčelicu Lenu-koja me stalno iznenađuje i svojom zrelošću i smislom za humor, Mery-moje ženče, Meyo i World-sa kojima često delim svoje muke, Verku- koja je uvek tu i za savet i za smeh, Grgu-jer je žena zmaj , Inicu-moju krofnicu, Smeskic-jedna divna i čista duša, Plačljivu- da je razveselimo malo, Ninu-našu lepu Grkinju I sve naše nove crtice Meisje, Nonni,Cuftas...ne znam da li sam nekog zaobišla, nadam se da nisam, ali svima šaljem
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:28:44
|
|
|
|
^iva^
|
degu bolje kazi zelim da upoznam sve crtice i mislim da si verku zaboravila
< Poruku je uredio ^iva^ -- 14.8.2011 23:29:19 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:29:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene ces sigurno upoznati
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:30:19
|
|
|
|
minavb
|
Crtice su otkrile i druge teme Jedva cekam da vas pratimo po trimestrima i da vam delimo savete za grceve i flasice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:30:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ^iva^ degu bolje kazi zelim da upoznam sve crtice i mislim da si verku zaboravila Nije...Tuj sam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:30:37
|
|
|
|
degu
|
Ma kako Verku da zaboravim evo kažem želim da upoznam sve crtice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:32:22
|
|
|
|
^iva^
|
uuuu ja em trudna em corava
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:33:16
|
|
|
|
vukosava
|
Ja bar jedno vas 40-tak
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 14.8.2011 23:41:39
|
|
|
|
degu
|
I ja tebe Vuko jer ti se smejem u raznim temama i što sam otkrila neke jezive sličnosti s' tobom
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 0:04:23
|
|
|
|
JMPM
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Ja bar jedno vas 40-tak
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 0:12:28
|
|
|
|
mikica sa
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Volela bih da upoznam MarijuBg, Mikicu, Isidoru, Lanajelenu i Ninu. A, opet bih volela da vidim Bubamiru, Bojanicu i New mom (kad bi ostala malko duze). i ja tebe Sanjice voljela bih da upoznam MarijuBg,Isidoru,Cind,Verku,Nelu79,Indy,Snelle,Dejanu,Maleno,Capu,Bubulence,Jabudic,Choopu,BokicuNs,LillyRR,Dunju,Olgu,New Mom,Milenatea,Lenaa,Limunada... uh,nadam se da nisam nikoga zaboravila.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 0:46:20
|
|
|
|
mikica sa
|
zamalo zaboravih Iva, Verus, Vukosava...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 15.8.2011 1:08:14
|
|
|
|
liliana
|
Ja bih većinu RR devojaka volela da upoznam. Neke več "poznam" preko FB.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 0:44:12
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: degu I ja tebe Vuko jer ti se smejem u raznim temama i što sam otkrila neke jezive sličnosti s' tobom IZVORNA PORUKA: mikica sa zamalo zaboravih Iva, Verus, Vukosava... IZVORNA PORUKA: liliana Ja bih većinu RR devojaka volela da upoznam. Neke več "poznam" preko FB.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 0:52:01
|
|
|
|
liliana
|
A tebe poznam...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 10:56:23
|
|
|
|
magde
|
ja bih volela da upoznam TASH SANJICA OLGA ISIDORA SUPER MAMA(nema je odavnooo)NEDJA......i mnoge druge nemogu da se setim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:00:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle i Verus RR. Za sada bih njih dve jako volela da upoznam. A i ostale, vremenom, da ne nabrajam, drugi put ću.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:02:36
|
|
|
|
Snelle
|
Ja sam se već izjasnila I da, slažem se sa tobom - takodje bih volela da upoznam Verus - JAKO kvalitetna ličnost!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:11:34
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa ni ja tebe NE želim da upoznam Bubo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 16.8.2011 11:14:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Volela bih da upoznam minuvb, mariju32, Snelle i ninu. I Anu, više da povežem sliku sa rečima!
|
|
|
Anketa
KIšalilianaVolite li kišu?da (
34%)
ne (
66%)
Ukupan broj glasova: 76Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!