Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:03:46
|
|
|
|
Olga75
|
ja pravim turneju , krajem februara idem u NS na nedelju dana i u planu mi je da upoznam Novosadjanke koje ce valjda imati vremena za kafu pa u maju idem za BG poslom na nedelju dana i da upoznam Beogradjanke pa na leto , ako dobijem godisnji u zavisnosti od prirodnih lepota i kulturnoistorijskih spomenika idem po Srbiji , da ne zvonim matori bi trebao da ima seriju predavanja pa se javljam pojedinacno i eto koncizno , kratko i jasni u mom stilu ispao roman
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:29:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Bilo bi idealno da je vikend, posto cu ja poceti da radim sledece nedelje svaki dan od 18h,a bebu nema ko da nam cuva
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:36:49
|
|
|
|
JMPM
|
Magi,Novosadjanko ,pa kako tako rano pocinjes da radis?
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:44:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JMPM Magi,Novosadjanko ,pa kako tako rano pocinjes da radis? Pa kad volEm malko da doprinesem kucnom budzetu do leta,tad ionako necu raditi,a i da se naviknemo svo troje na ritam jer ce tako biti u naredne tri godine minimum - tata stize kuci u 5 ,a mama ide na posao u 6 pa do 10. Al sam zato vikendom fraj
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:45:06
|
|
|
|
anuksunamun
|
nikoga i samoj sam sebi previse...zato i visim na ovom forumu
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:45:13
|
|
|
|
JMPM
|
A dobro Magi,nije strasno,od 6-10 !Organizovacemo neki vikend za druzenje,samo da ova zima odzimi svoje
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:46:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovu Anuk uopste ne zelim da upoznam
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:47:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ko bi nju hteo da upozna tako nevospitanu, samo bojkotuje po temama
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:47:34
|
|
|
|
anuksunamun
|
sanjchi....cuda ...al mi tema nesto legla da se izrazim...ti si moje milo dijete i evo sada javno da kazem
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:48:23
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ko bi nju hteo da upozna tako nevospitanu, samo bojkotuje po temama a stvarno je tema mnogos patetikos
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:49:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ali zaboravila si da kazes da sam sad veliko dete I cim neko virne u ovu temu set_im se da sam nekog zaboravila-Alexis
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 1.2.2011 18:50:44 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:49:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: Nedja Ko bi nju hteo da upozna tako nevospitanu, samo bojkotuje po temama a stvarno je tema mnogos patetikos Tragicomicus
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 18:51:59
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ali zaboravila si da kazes da sam sad veliko dete I cim neko virne u ovu temu set_im se da sam nekog zaboravila-Alexis sanjchi sada si me raznezila ...nemo' bre da me zbunjujes javno....ti si moje milo dijete i"."
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 21:23:59
|
|
|
|
Anoniman
|
I zaboravih,zena koja me odusevljava,Nala!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 21:37:44
|
|
|
|
nala
|
Hvala bejbe! Bas bih volela da znam cime te to odusevljavam?
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 21:41:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nala Hvala bejbe! Bas bih volela da znam cime te to odusevljavam?
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 22:15:34
|
|
|
|
marija32
|
Volela bih da upoznam moju divnu drugaricu Snelle, jer se dogovaramo jos od letos i nista Takodje i jednu Vekilicu, koja vise ne dolazi ovde, Lilianu, Micketu, Oti,Verus, Buhla......jer su mi ulepsavale i olaksavale trudnicke dane. I skoro sve ostale cure
< Poruku je uredio marija32 -- 1.2.2011 22:16:43 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 22:26:25
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Brana Volela bih da upoznam: Gagi,Pcelicu Maju,Indy,Ivu 11,LanaJelenu,lenuu,Mati,snezu 24,Lillianu,Shiziku,New moom,Olgu,Pretty,Vucko,Choopa choops,DunjaRR,Verus RR,minnu,Alex....ne zamerite mi zenice ako sam neku izostavila.....ima vas mnogo E i mene da neko hoce da upozna. Ja mislim da sam vec pisala da bih volela sve da upoznam sa RR.Dosad nisam nikako mogla da dodjem ni na jedno druzenje ali nadam se uskoro da cu moci.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 22:27:14
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: marija32 Volela bih da upoznam moju divnu drugaricu Snelle, jer se dogovaramo jos od letos i nista Ma ti samo reci koji vikend ti odgovara i ja ću ga rezervisati samo za tebe
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 22:28:58
|
|
|
|
marija32
|
Vikendom uglavnom ne mogu
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.2.2011 22:30:50
|
|
|
|
Snelle
|
E ondaK se nikad nećemo ni upoznati, tj. sve dok i ja ne položim vožnju, pa budem nezavisna od svog vozača
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 2.2.2011 9:52:28
|
|
|
|
marija32
|
Doci cu ja kod tebe
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 9:04:18
|
|
|
|
Snelle
|
Puno divnih žena ima ovde koje bih volela da upoznam ali moram sad da izdvojim Ninu i BubaMiru - volim pozitivno nastrojene ljude pa to ti je
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 9:13:47
|
|
|
|
Anoniman
|
sigurno će nam se ukrstiti putevi jednom
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.8.2011 10:27:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Puno divnih žena ima ovde koje bih volela da upoznam ali moram sad da izdvojim Ninu i BubaMiru - volim pozitivno nastrojene ljude pa to ti je Da dođeeeeeš! Sanjica je probala kafenisanje samnom i još uvek je živa . Ja bih mnoge da upoznam, a ove cice koje sam do sada upoznala moram opet da pohvatam da se negde družimo. I daaa, Jovicu moram opet da namamim u NS, nije prija dugme.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
zensko imepahulja76pomozite nam da odaberemo ime za nasu devojcicu1.Andrijana (
18%)
2.Marijana (
11%)
3.Nina (
54%)
4.Valentina (
18%)
Ukupan broj glasova: 358Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!