Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2019 10:15:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
A mene pustite preko Skajpa 😂
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2019 11:12:07
|
|
|
|
branki*
|
eca 89,drugarica iz trudnickih dana ne javlja se,nema je..mada ni mene nije bilo.imala sam njen broj ,ali mi izgubio kad sam menjala telefon.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2019 15:28:36
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A mene pustite preko Skajpa 😂 I ti ces da se spakuje😂
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 8:07:12
|
|
|
|
bubulence
|
Uvek zaboravim da dodam flamingos. A mislim da je njeno drustvo melem za dusu, tako je fina, nenametljiva... Imam utisak da je dosta tiha, sto znaci da smo skroz razlicite ali i da bi se lepo druzile
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 9:14:05
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bubi, bas takav utisak sam i ja stekla. Mada mozda gresimo, pa mene ste jos davno dozivele kao tihu koja nosi naocare! 😂 IZVORNA PORUKA: bubulence Uvek zaboravim da dodam flamingos. A mislim da je njeno drustvo melem za dusu, tako je fina, nenametljiva... Imam utisak da je dosta tiha, sto znaci da smo skroz razlicite ali i da bi se lepo druzile
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 9:52:13
|
|
|
|
bubulence
|
😂😂😂 Fil, sve je moguce, ja mod svakog omasim😂
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 9:53:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 10:01:00
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 10:09:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo Onda ce biti pokolj😋😘 Znala sam da cu nekog da zaboravim. Fili sviđa mi se kako pises i tvoji saveti. I naravno sjajnu Ivanku.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 9.12.2019 10:13:05 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2019 10:30:51
|
|
|
|
Filadendronka
|
Sanjice, pa ti budi diplomata. Jedna od njihovih glavnih osobina je takticnost. Salu na stranu, ne mogu svi da nam odgovaraju i da nam se svidjaju. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR IZVORNA PORUKA: Filadendronka Sanjice, hajde onda prihvati izazov i napisi par redaka u temi “ Kako zamisljas ostale forumasice”. 🌸 IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Volela bih da upoznam Emicu, Rositu, pari, Milena (sa kojom nisam uspela da se upoznam ovog leta)Smesko, Milicicak moju zemljakinju. ❤️ Sve koje sam želela da upoznam i bas su takve kako sam mislila. Dobar sam analiticar. 😀 Kaže mi mm da mi je to blagoslov i prokletstvo Onda ce biti pokolj😋😘 Znala sam da cu nekog da zaboravim. Fili sviđa mi se kako pises i tvoji saveti. I naravno sjajnu Ivanku.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.11.2023 15:23:53
|
|
|
|
Srecko47E
|
Upoznala sam dosta zena iz ekipe koja je kucala davne 2018.. Nadam se da ce se opet organizovati druzenje sa Deda Mrazom,kakoje to bilo sjajno!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 1.11.2023 18:03:12
|
|
|
|
flamingos
|
Koja bi od vas volela da upozna mene,rado bih i ja upoznala nju.Za sad Filadendronka i Ivanka.❤❤
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?