Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:21:45
|
|
|
|
pepino
|
Ja se malo segim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:21:46
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom i jos uvek to zelim
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:22:17
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom i jos uvek to zelim Lazes,ismijavas me tamo na temi Survivor
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:22:19
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:24:09
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
E da i Verus sam zaboravila...ma stvarno je fuj nabrajati.... Volem vas sve TODOS Mucacitas!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:25:16
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: gagi Nas bosanke nece niko ni da upozna Jes Gagi,ko nas sljivi! Al ti se ne javljaj,tebe je bar cini mi se Nedja nabrojala i mozda jos ko,mene niko ,nekada davno LanaJelena ,e pa necu ni ja nikoga,i kada dodjem u B.G. nikom necu da se javim,eto vam sada,i nemoj da placete za mnom i jos uvek to zelim Lazes,ismijavas me tamo na temi Survivor to je zato sto te aj lav ju
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:27:45
|
|
|
|
pepino
|
Me to,me toooo ups htjedo reci I love you toooo
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 9.12.2010 20:30:08
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:31:40
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kazem ja sumnjive ste vi meni ,sram vas bilo Pst Gagi
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:56:36
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: gagi Sram ih bilo ,srbijanke se drze zajedno a nas ko sisa frizer?
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 20:58:06
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: gagi Kazem ja sumnjive ste vi meni ,sram vas bilo ljubav preko zice ...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 21:23:40
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 A di sam ja? Buhuuu Šmrc Šmrc Šmrc Shishi, Snelle, Dado Evo i ja vam se pridružujem.Ni mene niko neće da upozna. ja uopšte nisam htela da pišem u ovoj temi jer je jako nezahvalna uvek nekog zaboraviš.Ali ja bih volela da upoznam sve žene sa RR i baš me briga što niko ne želi da me upozna.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 21:26:16
|
|
|
|
Iwana87
|
anck mene bolje nemoj,ti si meni tako dobra uh,pa verus,nm,jmpm,snelle,minuvb,marince,snzu24,e sad ima da propustim pola ali ne se bunim ni sve da upoznam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 21:32:41
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ih sta cemo mi iz Banja luke Evo, ja ću! Biću verovatno u tim krajevima uskoro (nadam se), pa ako me primate... IZVORNA PORUKA: Snelle Evo ja želim da upoznam sve one koje drugi ne žele da upoznaju! Svi za jednog baksuza, jedan za sve Već smo se upoznale!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 22:00:15
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Pretty78 coveceeeeeeeeeeeeeeee zaboravih mog somunaaaaaaaaa Samo te pratim ...hahahahaha Na prvom mestu ovu moju Prety ... New Mom, Maslinicu priju moju , Anitu, Iwanu , Nensi, Engimengi,Snelle, Shishiiii ,Minavb,Cipiripi, Dunju, lanajelena, Buhla, Lilyt, Oti, Micketa, Marince, Dora, Gagana.. malo nezahvalno nabrajati nekog uvek izostavim.... cuti bar sam se setila i da dodam ( prepisujem ) Engi, Cipiripi, Oti ofkors, Mishica.....i opet cu nekog zaboraviti garant
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 23:13:36
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR volela bih samo da se vidimo i zagrlimo...pogotovo mi koje smo ovde svakodnevno pa imam utisak da vas bolje poznajem od nekih rodjenijih
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2010 0:07:32
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Snelle Jao Jelena Brzo će nam septembar Snelle jel to septembar 2011 E pa jbg. Kriva sam, krivaaaaaa
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2010 0:18:12
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Mati,Ivanka,Nala,Snelle,Shishi,Mishi pridruzujem se spisku
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2010 8:16:34
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Snelle Jao Jelena Brzo će nam septembar Snelle jel to septembar 2011 E pa jbg. Kriva sam, krivaaaaaa
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 14:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih volela da su mi sve drage RR devojke u komsiluku Posebno Cindy koju cu ,ne znam kako al hocu ,videti jednog dana live Cinderella
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 14:21:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magiNS Ja bih volela da su mi sve drage RR devojke u komsiluku Posebno Cindy koju cu ,ne znam kako al hocu ,videti jednog dana live Cinderella Jaoj dusice moja,rasplaka me.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:51:54
|
|
|
|
indy_25
|
Verus ,Tashu , Lu , LillyT, Minavb, Snelle, Bubu, Naduuu , Gagi, Pepino, Pretty,Dijana 1,Olga, JMPM, Radu mozda sam nekog izostavila ne mogu se sada sjetiti pa kad se sjetim dodacu. Shishica Mishica i Smeshkica takodje
< Poruku je uredio indy_25 -- 29.1.2011 15:53:48 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:54:50
|
|
|
|
Olga75
|
indy cim dodjem u Amsterdam ima da se vidimo a ako ides na ovu stranu pravi pauzu od par sati pa da se campras izdivanimo
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:56:10
|
|
|
|
indy_25
|
A hoces li dolaziti ovamo u Ams jel imas nekog ovdje mozes i kod mene da dodjes ako zelis
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.1.2011 15:58:11
|
|
|
|
Olga75
|
bila sam prosle godine kod drugarice , inace sam i zivela u Amst. osam meseci , sad se nesto planiramo za letovanje ili more ili kod Ave na Amstel ali cucemo seeee
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
promena poslanata11Da otvarate novi biznis sta biste od navedenog izabrali:kapkejk kafe (
22%)
deciji butik (
27%)
knjizara (
10%)
pet shop (
10%)
ketering (
23%)
prodavnicu slatkisa (
9%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!