|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR?
29.7.2010 23:21:56   
anuksunamun
ova tema je prava pionirska....svaka castuser posted image user posted image

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 376
29.7.2010 23:23:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ova tema je prava pionirska....svaka castuser posted image user posted image

Cuti, bre, Titouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 377
29.7.2010 23:26:46   
anuksunamun
pa ne mogu da verujem ,ali majke mi moje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 378
29.7.2010 23:35:52   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: engimengi

user posted image user posted image
Mene niko ne zeli da upozna!!!!!

Ja bih volela da moj sin Filip upozna Otikinu Teuuser posted image user posted image user posted image Cisto da je malo šarmira...

joj draga, ja zahvaljujući tebi verujem u svoj uspeh( ako Bog da), kod Ivanovića

ja želim, svim srcem da te upoznamuser posted image

Direktna veza do poruke: 379
30.7.2010 8:46:36   
Anoniman
Engi, nisam baš pisala u ovoj temi, a da jesam, ti bi bila među prvim nabrojanim ženama koje želim da upoznamuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 380
30.7.2010 12:36:58   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: engimengi

user posted image user posted image
Mene niko ne zeli da upozna!!!!!

Ja bih volela da moj sin Filip upozna Otikinu Teuuser posted image user posted image user posted image Cisto da je malo šarmira...

Engi ja sam htela da upoznam sve Nislijke par puta sam pisala da cu se javiti kad odem kod sveki niko mi nijednom nije odgovorio,bila sam deset dana ali mi je bilo bzv da se javim...ako budes raspolozena kad dodjem sledeci put javljam se user posted image

Direktna veza do poruke: 381
10.8.2010 12:00:28   
smeško
IZVORNA PORUKA: lanajelena

volela bih da upoznam pre svega moju Snelle...maslinicu,Oti,Buhlu,Verolino,Sanjica26,Smesko,Pepino,Micketu,Kaliopi,Alexx(moja kuma svuda me je prekrstila)Marinče(jer mi je jako simpaticna)...kako mi mozak stane u ovim trenutcima...uglavnom vecinu bih volela da upoznam a sa mojim Novosadjankama zelim da nastavim druzenje jer su sve stvarno divne user posted image  i Dunjom koja je predivna

set_ila sam se jos  Mishica 77,Ksenija81 ...javicu se jos

user posted image I mene hoce neko da upozna! Divno!user posted image user posted image user posted image
Hocu i jauser posted image ! Cuh da ides u Nis. Imam i ja tamo rodjake. Pa kad sledeci put odes, mozda i ja svratim!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 382
8.12.2010 23:26:22   
dunja RR
puno devojaka, ko zna koga sam već navela, ali evo Alexis79, gaganu83, eugi, vučka - navela sam sada samo one koje su mi "daleko", i mnoge druge.....

jedva čekam malog miša i mihi i sijaset_ dragih devojčica da upoznam 23.12. user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 8.12.2010 23:31:52 >

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 383
8.12.2010 23:28:15   
dunja RR
i nnaaddau i puno njih, nego eto samo bih se prisećala user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 384
8.12.2010 23:30:32   
NadaR
Bas nezahvalno ali npr : JMPM , Nedju , Minuvb, Tash , Vucka , Mihi, Super mamu , Dunjicu, Lu...

da dodam i Anu RR i Marince bih vrlo rado upoznala user posted image

< Poruku je uredio nnaaddaa -- 8.12.2010 23:33:27 >

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 385
8.12.2010 23:30:57   
dunja RR
i anuksunamun, koja mi nedostaje i pitam se šte je sa njom, tako želim da je user posted image , pa da nas je zato "zaboravila"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 386
8.12.2010 23:32:04   
Sanjica26 RR
Dobro, mene niko nije spomenuouser posted image Necu da se igramuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 387
8.12.2010 23:35:14   
Anoniman
Baš je nezahvalno pisati u ovoj temi, ali u prvom redu, koga bih želela da upoznam, su Diabla, gagi, Nada, mina, Verus,Jeca i Anauser posted image Mada nema ringerajke koju ne bih volela da upoznamuser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 388
8.12.2010 23:36:00   
mati

[/quote]
Engi ja sam htela da upoznam sve Nislijke par puta sam pisala da cu se javiti kad odem kod sveki niko mi nijednom nije odgovorio,bila sam deset dana ali mi je bilo bzv da se javim...ako budes raspolozena kad dodjem sledeci put javljam se user posted image
[/quote]

Ja verovatno tada nisam bila uclanjena, da se tako izrazim.Ali sada smatraj da ti je poziv urucen. user posted image Sledeci put kada budes dolazila obavezno se javi...user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 389
8.12.2010 23:37:46   
dunja RR
Verus, Verus ali sigurno sam je negde ranije napisala user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 390
9.12.2010 9:14:54   
viking
Što reče Neđa, naša mudra glava, nema koga ne bih, svi smo mi ovde zajedno iz dana u dan, nikada ne bih propustila priliku da upoznam bilo koga sa RR, ali ako već mora da se bira - Lu (zato što je tako realna i "određena", mudra), Marinče (zato što je zamišljam kao velikog dobricu i veseljaka) i Vučko (zato što je duhovita i ima "nešto")...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 391
9.12.2010 9:27:46   
Anoniman
Eto user posted image   zaboravila sam divne drage Lu i Alexx, al to je samo zato što ih nešto ne viđam ovde u poslednje vremeuser posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 392
9.12.2010 9:43:51   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Nedja

Eto user posted image   zaboravila sam divne drage Lu i Alexx, al to je samo zato što ih nešto ne viđam ovde u poslednje vremeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Taman sam htela da kukam user posted image user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 393
9.12.2010 10:29:47   
dunja RR
Eto i ja Lu zaboravih user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 394
9.12.2010 10:45:29   
minavb
Sve! Bas sve, i moderatore, i mame, i trudnjacice, i cekalice... a evo kako cu to da uradim:
kad Vanja bude jeo , jednog lepog dana, ima da organizujem izlet na neku lepu livadu, da ispecem vola, tri praseta, 7 jarica (bambija necu), sve da vas dovucem, nahranim , napojim, sa svima da se proveselim a Vanja ce, za kaznu sto nas je sve maltretirao, i sto sam ja vas smarala, da pojede vrucu prasecu butkicu!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 395
9.12.2010 10:45:43   
marince1
IZVORNA PORUKA: smeško

IZVORNA PORUKA: lanajelena

volela bih da upoznam pre svega moju Snelle...maslinicu,Oti,Buhlu,Verolino,Sanjica26,Smesko,Pepino,Micketu,Kaliopi,Alexx(moja kuma svuda me je prekrstila)Marinče(jer mi je jako simpaticna)...kako mi mozak stane u ovim trenutcima...uglavnom vecinu bih volela da upoznam a sa mojim Novosadjankama zelim da nastavim druzenje jer su sve stvarno divne user posted image  i Dunjom koja je predivna

set_ila sam se jos  Mishica 77,Ksenija81 ...javicu se jos

user posted image I mene hoce neko da upozna! Divno!user posted image user posted image user posted image
Hocu i jauser posted image ! Cuh da ides u Nis. Imam i ja tamo rodjake. Pa kad sledeci put odes, mozda i ja svratim!

A da povedes i mene zemljakinjo? user posted image
Ja bi volela da upoznam Lu,Alex,Viking,naravno Gaganu,Nedju,JMPM,Je4cu rr,Anu...
Ma vec sam pisala,ali ove su mi nekako  user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 396
9.12.2010 10:48:41   
Jeca*
IZVORNA PORUKA: minavb

Sve! Bas sve, i moderatore, i mame, i trudnjacice, i cekalice... a evo kako cu to da uradim:
kad Vanja bude jeo , jednog lepog dana, ima da organizujem izlet na neku lepu livadu, da ispecem vola, tri praseta, 7 jarica (bambija necu), sve da vas dovucem, nahranim , napojim, sa svima da se proveselim a Vanja ce, za kaznu sto nas je sve maltretirao, i sto sam ja vas smarala, da pojede vrucu prasecu butkicu!

ako ovo potpišeš sa tri svedoka, ja dolazim user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 397
9.12.2010 10:49:53   
Jeca*
ja ne bih da upoznam nikog...sve sam vas već upoznala ...volela bih samo da se vidimo i zagrlimo...pogotovo mi koje smo ovde svakodnevno pa imam utisak da vas bolje poznajem od nekih rodjenijih user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 398
9.12.2010 10:52:11   
minavb
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

IZVORNA PORUKA: minavb

ako ovo potpišeš sa tri svedoka, ja dolazim user posted image

U opstini, potpisujem!
Ti moras da dodjes, kad vidim ovog tvog bambija lakse mi prodje dan, leba mi.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 399
9.12.2010 10:53:45   
Diabla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja sam uvijek bila protiv ove teme, necu da nabrajam, jer cu nekoga izostaviti, pa ce nastati fight kao sto je bivalo. Jeco, pravi si Njegos!
IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ja ne bih da upoznam nikog...sve sam vas već upoznala ...volela bih samo da se vidimo i zagrlimo...pogotovo mi koje smo ovde svakodnevno pa imam utisak da vas bolje poznajem od nekih rodjenijih user posted image

Something is rotten in the state of Denmark.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Кревети на спрат.
пеперутка16

Да/не и зашто?

Да. (0%)

Не. (60%)

Не знам. (40%)

Ukupan broj glasova: 5

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here