Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.7.2010 23:21:56
|
|
|
|
anuksunamun
|
ova tema je prava pionirska....svaka cast
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.7.2010 23:23:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun ova tema je prava pionirska....svaka cast Cuti, bre, Tito
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.7.2010 23:26:46
|
|
|
|
anuksunamun
|
pa ne mogu da verujem ,ali majke mi moje
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 29.7.2010 23:35:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Mene niko ne zeli da upozna!!!!! Ja bih volela da moj sin Filip upozna Otikinu Teu Cisto da je malo šarmira... joj draga, ja zahvaljujući tebi verujem u svoj uspeh( ako Bog da), kod Ivanovića ja želim, svim srcem da te upoznam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 30.7.2010 8:46:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Engi, nisam baš pisala u ovoj temi, a da jesam, ti bi bila među prvim nabrojanim ženama koje želim da upoznam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 30.7.2010 12:36:58
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: engimengi Mene niko ne zeli da upozna!!!!! Ja bih volela da moj sin Filip upozna Otikinu Teu Cisto da je malo šarmira... Engi ja sam htela da upoznam sve Nislijke par puta sam pisala da cu se javiti kad odem kod sveki niko mi nijednom nije odgovorio,bila sam deset dana ali mi je bilo bzv da se javim...ako budes raspolozena kad dodjem sledeci put javljam se
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.8.2010 12:00:28
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena volela bih da upoznam pre svega moju Snelle...maslinicu,Oti,Buhlu,Verolino,Sanjica26,Smesko,Pepino,Micketu,Kaliopi,Alexx(moja kuma svuda me je prekrstila)Marinče(jer mi je jako simpaticna)...kako mi mozak stane u ovim trenutcima...uglavnom vecinu bih volela da upoznam a sa mojim Novosadjankama zelim da nastavim druzenje jer su sve stvarno divne i Dunjom koja je predivna set_ila sam se jos Mishica 77,Ksenija81 ...javicu se jos I mene hoce neko da upozna! Divno! Hocu i ja ! Cuh da ides u Nis. Imam i ja tamo rodjake. Pa kad sledeci put odes, mozda i ja svratim!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:26:22
|
|
|
|
dunja RR
|
puno devojaka, ko zna koga sam već navela, ali evo Alexis79, gaganu83, eugi, vučka - navela sam sada samo one koje su mi "daleko", i mnoge druge..... jedva čekam malog miša i mihi i sijaset_ dragih devojčica da upoznam 23.12.
< Poruku je uredio dunja RR -- 8.12.2010 23:31:52 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:28:15
|
|
|
|
dunja RR
|
i nnaaddau i puno njih, nego eto samo bih se prisećala
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:30:32
|
|
|
|
NadaR
|
Bas nezahvalno ali npr : JMPM , Nedju , Minuvb, Tash , Vucka , Mihi, Super mamu , Dunjicu, Lu... da dodam i Anu RR i Marince bih vrlo rado upoznala
< Poruku je uredio nnaaddaa -- 8.12.2010 23:33:27 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:30:57
|
|
|
|
dunja RR
|
i anuksunamun, koja mi nedostaje i pitam se šte je sa njom, tako želim da je , pa da nas je zato "zaboravila"
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:32:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro, mene niko nije spomenuo Necu da se igram
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:35:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš je nezahvalno pisati u ovoj temi, ali u prvom redu, koga bih želela da upoznam, su Diabla, gagi, Nada, mina, Verus,Jeca i Ana Mada nema ringerajke koju ne bih volela da upoznam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:36:00
|
|
|
|
mati
|
[/quote] Engi ja sam htela da upoznam sve Nislijke par puta sam pisala da cu se javiti kad odem kod sveki niko mi nijednom nije odgovorio,bila sam deset dana ali mi je bilo bzv da se javim...ako budes raspolozena kad dodjem sledeci put javljam se [/quote] Ja verovatno tada nisam bila uclanjena, da se tako izrazim.Ali sada smatraj da ti je poziv urucen. Sledeci put kada budes dolazila obavezno se javi...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 8.12.2010 23:37:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Verus, Verus ali sigurno sam je negde ranije napisala
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 9:14:54
|
|
|
|
viking
|
Što reče Neđa, naša mudra glava, nema koga ne bih, svi smo mi ovde zajedno iz dana u dan, nikada ne bih propustila priliku da upoznam bilo koga sa RR, ali ako već mora da se bira - Lu (zato što je tako realna i "određena", mudra), Marinče (zato što je zamišljam kao velikog dobricu i veseljaka) i Vučko (zato što je duhovita i ima "nešto")...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 9:27:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Eto zaboravila sam divne drage Lu i Alexx, al to je samo zato što ih nešto ne viđam ovde u poslednje vreme
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 9:43:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Eto zaboravila sam divne drage Lu i Alexx, al to je samo zato što ih nešto ne viđam ovde u poslednje vreme Taman sam htela da kukam
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 10:29:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Eto i ja Lu zaboravih
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 10:45:29
|
|
|
|
minavb
|
Sve! Bas sve, i moderatore, i mame, i trudnjacice, i cekalice... a evo kako cu to da uradim: kad Vanja bude jeo , jednog lepog dana, ima da organizujem izlet na neku lepu livadu, da ispecem vola, tri praseta, 7 jarica (bambija necu), sve da vas dovucem, nahranim , napojim, sa svima da se proveselim a Vanja ce, za kaznu sto nas je sve maltretirao, i sto sam ja vas smarala, da pojede vrucu prasecu butkicu!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 10:45:43
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: smeško IZVORNA PORUKA: lanajelena volela bih da upoznam pre svega moju Snelle...maslinicu,Oti,Buhlu,Verolino,Sanjica26,Smesko,Pepino,Micketu,Kaliopi,Alexx(moja kuma svuda me je prekrstila)Marinče(jer mi je jako simpaticna)...kako mi mozak stane u ovim trenutcima...uglavnom vecinu bih volela da upoznam a sa mojim Novosadjankama zelim da nastavim druzenje jer su sve stvarno divne i Dunjom koja je predivna set_ila sam se jos Mishica 77,Ksenija81 ...javicu se jos I mene hoce neko da upozna! Divno! Hocu i ja ! Cuh da ides u Nis. Imam i ja tamo rodjake. Pa kad sledeci put odes, mozda i ja svratim! A da povedes i mene zemljakinjo? Ja bi volela da upoznam Lu,Alex,Viking,naravno Gaganu,Nedju,JMPM,Je4cu rr,Anu... Ma vec sam pisala,ali ove su mi nekako
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 10:48:41
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Sve! Bas sve, i moderatore, i mame, i trudnjacice, i cekalice... a evo kako cu to da uradim: kad Vanja bude jeo , jednog lepog dana, ima da organizujem izlet na neku lepu livadu, da ispecem vola, tri praseta, 7 jarica (bambija necu), sve da vas dovucem, nahranim , napojim, sa svima da se proveselim a Vanja ce, za kaznu sto nas je sve maltretirao, i sto sam ja vas smarala, da pojede vrucu prasecu butkicu! ako ovo potpišeš sa tri svedoka, ja dolazim
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 10:49:53
|
|
|
|
Jeca*
|
ja ne bih da upoznam nikog...sve sam vas već upoznala ...volela bih samo da se vidimo i zagrlimo...pogotovo mi koje smo ovde svakodnevno pa imam utisak da vas bolje poznajem od nekih rodjenijih
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 10:52:11
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: minavb Sve! Bas sve, i moderatore, i mame, i trudnjacice, i cekalice... a evo kako cu to da uradim: kad Vanja bude jeo , jednog lepog dana, ima da organizujem izlet na neku lepu livadu, da ispecem vola, tri praseta, 7 jarica (bambija necu), sve da vas dovucem, nahranim , napojim, sa svima da se proveselim a Vanja ce, za kaznu sto nas je sve maltretirao, i sto sam ja vas smarala, da pojede vrucu prasecu butkicu! ako ovo potpišeš sa tri svedoka, ja dolazim U opstini, potpisujem! Ti moras da dodjes, kad vidim ovog tvog bambija lakse mi prodje dan, leba mi.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.12.2010 10:53:45
|
|
|
|
Diabla
|
Ja sam uvijek bila protiv ove teme, necu da nabrajam, jer cu nekoga izostaviti, pa ce nastati fight kao sto je bivalo. Jeco, pravi si Njegos! IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja ne bih da upoznam nikog...sve sam vas već upoznala ...volela bih samo da se vidimo i zagrlimo...pogotovo mi koje smo ovde svakodnevno pa imam utisak da vas bolje poznajem od nekih rodjenijih
|
Anketa
Кревети на спрат.пеперутка16Да/не и зашто?Да. (
0%)
Не. (
60%)
Не знам. (
40%)
Ukupan broj glasova: 5Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!