|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR?
10.7.2010 1:32:01   
diamond
uuuuuuuuuu...pa to je poduzi spisak...Banini, Eni, Kali, Nejt, Kleo,Verus, bebironcica, Sanjicu, Lilly T,Jelenu 38, Eugi, Cipi,Mari,Pipi, Verku, Pcelicu,Suncicu,Nanu...mislim da nema smisla da nabrajam jos..user posted image user posted image user posted image ...mislim da bi popunila celu stranu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 351
10.7.2010 1:33:11   
Anoniman
To i ja kazem da nema smisla,ja sam vecinu zaboravila a zene extra ste mi drage!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamond)
  Direktna veza do poruke: 352
10.7.2010 2:04:45   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Kali, OTI, Banini, Cipi, Jelenu 038 i naravno LanaJelenu.

Kada bi znala da cu se popiti kafu sa Marince ponela bih joj kanticu neceg slatkog.

A sa Pepino bih isla u shoping.

Bila je u O klubu na poslednjem druženju, niste se upoznale? Ja sam vas obe upoznala tadauser posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 10.7.2010 2:05:35 >

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 353
10.7.2010 2:27:11   
Novosadjanka T.
To pruzanje ruke i po koji osmeh ne smatram upoznavanjem. Casica razgovora je prava stvar.

Naci cemo se nas dve uskoro da se stvarno upoznamo.

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 354
10.7.2010 15:18:44   
dobro bice iz bajke
Ja bih volela da upoznam 1ZVEZDANU,ISLER,BEBIRONCICA,VEROLINU,KOJE NIGDE NEMAuser posted image .
BANINI,,SUNCICABG,KLEOPATRU,MARY 86,MILJANU,MORENU,KALIOPI.PCELICU MAJU,DACCU,2002M,PIPI,JMPM.CVETANU...
Izvinjavam se ako sam nekog zaboravila..Devojke sve Vas Volim i hvala vam sto postojite..

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 355
24.7.2010 18:40:15   
Anoniman
Mnogo je zena koje bih volela da upoznam, ali neskromno cu reci da su mu najdraze: MiljanaM, Sanjica26, Pipika,Diamond i  Eni (da se nagledam dobrih ribauser posted image ; sad zvucim kao najgori muskaracuser posted image ), Milka Canicuser posted image , Nana, Banini ( vracam te tamo u zagradu gde su mega- ciceuser posted image ), Bebi, Pcela Zzzzzzzzzuser posted image , Dunja RR, Morence, Lanajelena,Anuk, Mimce i od skoro DB (jako drago zence)..P.S.Sigurno sam bar pet zaboravila..Vracacu se da uredjujem porukuuser posted image user posted image user posted image
E, sad, nisam imala puno kontakata sa ove tri osobe, ali bih volela da ih upoznam, zato sto mi zvuce kao zene od stava (a ja volim zene od stavauser posted image ): Lu RR, BubaMira, Jelena 038.

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
  Direktna veza do poruke: 356
24.7.2010 21:25:39   
lanajelena
volela bih da upoznam pre svega moju Snelle...maslinicu,Oti,Buhlu,Verolino,Sanjica26,Smesko,Pepino,Micketu,Kaliopi,Alexx(moja kuma svuda me je prekrstila)Marinče(jer mi je jako simpaticna)...kako mi mozak stane u ovim trenutcima...uglavnom vecinu bih volela da upoznam a sa mojim Novosadjankama zelim da nastavim druzenje jer su sve stvarno divne user posted image  i Dunjom koja je predivna

set_ila sam se jos  Mishica 77,Ksenija81 ...javicu se jos

< Poruku je uredio lanajelena -- 24.7.2010 21:29:53 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 357
24.7.2010 21:30:35   
pepino
IZVORNA PORUKA: lanajelena

volela bih da upoznam pre svega moju Snelle...maslinicu,Oti,Buhlu,Verolino,Sanjica26,Smesko,Pepino,Micketu,Kaliopi,Alexx(moja kuma svuda me je prekrstila)Marinče(jer mi je jako simpaticna)...kako mi mozak stane u ovim trenutcima...uglavnom vecinu bih volela da upoznam a sa mojim Novosadjankama zelim da nastavim druzenje jer su sve stvarno divne user posted image  i Dunjom koja je predivna

Boze dragi zar sam i ovo dozivila,da i neko ima zelju mene da upozna!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Bas citam i razmisljam niko mene i ne voli,niti ima zelju da me upozna kad ono.....
Lanauser posted image da ste malo blizeeeeuser posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 358
24.7.2010 21:30:38   
Snelle
Jao Jelena user posted image user posted image user posted image

Brzo će nam septembar user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 359
24.7.2010 21:34:02   
lanajelena
Pepino luda si,ti si mi medju prvima na spisku user posted image
Snelle jedva cekam da upoznam tebe i tu tvoju čupavicu user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 360
24.7.2010 21:41:56   
maslinica
ovako...neke sam upoznala koje su bile medju prvima..tu se prikljucuje lanajelena, oti, buhla, trco, misica, mimce, micketa, lilyt, shishica. ...dugacak mi spisak...kalopi, zoka..i bre..ima vas:))))

lanajelna..ja stizem posle hr u novi sad na nekih 7 dana, ima da se druzimo pun gas..svaki dan kafe sa novosadjankama...user posted image user posted image user posted image

pa zaboravih svoju ANCK..blznakinju iz trudnoceuser posted image user posted image user posted image user posted image

shish u pravu si, ne bi ni ja odjednom..u bre, pa vise nis ne bi znala , ni avatar , ni ime  , ni sliku..bila biuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio maslinica -- 24.7.2010 21:48:30 >

Direktna veza do poruke: 361
24.7.2010 21:44:30   
lanajelena
Maslinice user posted image ...

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 362
24.7.2010 21:46:12   
Shishica
Auuu.... mnogo vas.. sli kad bi vas videla nikako ne bi mogla da ukopcam ko je ko.. i da pamtim imena.. prava... sva bi se pogubila... volela bi na rate da vas upoznajem.. po tri svake nedelje...

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 363
29.7.2010 22:53:19   
sandrina 85
Ja bih sve volela da upoznam, jako ste mi drage i sve vas user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 364
29.7.2010 22:54:24   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: sandrina 85

Ja bih sve volela da upoznam, jako ste mi drage i sve vas user posted image

divna si, i ja bih tebe volela upoznati user posted image

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 365
29.7.2010 22:54:58   
dunja RR
ja bih volela VEROLINO i to što preuser posted image

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 366
29.7.2010 23:01:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dunja RR

ja bih volela VEROLINO i to što preuser posted image

Pa gledamo se u avgustu na kafiuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 367
29.7.2010 23:03:38   
ksenija81
Shvatila sam, koliko cesto si na forumu negde ce te nabrojati... A mene nema nigde user posted image salim se...
Ja bih volela da upoznam Cipi, Mari, Oti, Banini, Lenujelenu, Verolino, anuck(kanada), Anu ... Nabrojane su mi nekako prirasle za srce. Citajuci postove skolopila sam pricu o njima divne devojke i zene user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 368
   [Obrisana poruka]
29.7.2010 23:04:16   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 369
29.7.2010 23:05:04   
Lu
IZVORNA PORUKA: verolino

E, sad, nisam imala puno kontakata sa ove tri osobe, ali bih volela da ih upoznam, zato sto mi zvuce kao zene od stava (a ja volim zene od stavauser posted image ): Lu RR, BubaMira, Jelena 038.

E sad ću da se umislimuser posted image
Stavila si me u ugodno društvouser posted image ,žao mi je što Jelena 038 nije u posljednje vrijeme na forumu, nadam se da će se uskoro vratiti user posted image
Istina je  verolino, nismo imale nekog kontakta ali čini mi se da se u posljednje vrijeme češće srećemo user posted image
user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 370
29.7.2010 23:09:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagi

IZVORNA PORUKA: verolino

Mnogo je zena koje bih volela da upoznam, ali neskromno cu reci da su mu najdraze: MiljanaM, Sanjica26, Pipika,Diamond i  Eni (da se nagledam dobrih ribauser posted image ; sad zvucim kao najgori muskaracuser posted image ), Milka Canicuser posted image , Nana, Banini ( vracam te tamo u zagradu gde su mega- ciceuser posted image ), Bebi, Pcela Zzzzzzzzzuser posted image , Dunja RR, Morence, Lanajelena,Anuk, Mimce i od skoro DB (jako drago zence)..P.S.Sigurno sam bar pet zaboravila..Vracacu se da uredjujem porukuuser posted image user posted image user posted image
A mene ne zelis da upoznasuser posted image

Ako me zoves na banjalucki cevapuser posted image user posted image user posted image Ja zeno stigla do Bjeljine i ni makac...A vala volim ijekavicuuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 371
   [Obrisana poruka]
29.7.2010 23:10:41   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 372
29.7.2010 23:11:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ksenija81

Shvatila sam, koliko cesto si na forumu negde ce te nabrojati... A mene nema nigde user posted image salim se...
Ja bih volela da upoznam Cipi, Mari, Oti, Banini, Lenujelenu, Verolino, anuck(kanada), Anu ... Nabrojane su mi nekako prirasle za srce. Citajuci postove skolopila sam pricu o njima divne devojke i zene user posted image

Zeno, pa ti si moja Vojvodjanka i mnogo te volimuser posted image

Cim resim da prosetam Zmaj Jovinom zovem te. Inace, u N.Sadu se kuva najbolji caj sa medomuser posted image

(odgovor članu ksenija81)
  Direktna veza do poruke: 373
29.7.2010 23:12:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Istina je  verolino, nismo imale nekog kontakta ali čini mi se da se u posljednje vrijeme češće srećemo user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 374
29.7.2010 23:15:58   
engimengi
user posted image user posted image
Mene niko ne zeli da upozna!!!!!

Ja bih volela da moj sin Filip upozna Otikinu Teuuser posted image user posted image user posted image Cisto da je malo šarmira...

Mnogo ih volim!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Beba i posao
Pansophia

Da li vam je bilo tesko da se vratite na posao posle porodiljskog?

(67%)

(33%)

Ukupan broj glasova: 58

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here