Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 26.12.2009 16:06:03
|
|
|
|
Anitaaa
|
cccc
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 26.12.2009 16:53:53
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: enigmaa Ja bi volela da upoznam Lence, ................ enigma, stvarno ti pristaje nick, odakle si samo mene isceprkala?! Vidim da si nam se pridruzila tek pre dan-dva, dobrodosla! Nadam se da cemo se barem na ovom forumu fino druziti jer ja ne mogu da dolazim na okupljanja (nema 'ko da mi odrzava dvorac u mom odsustvu ).
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 26.12.2009 23:26:27
|
|
|
|
sanji
|
Ja bih volela sve da vas upoznam!!! Moram da izdvojim mog druga Trcu, družimo se mi telefonski ali uživo je uživo!!! Nemam vremena da nabrajam, to bi potrajalo!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 18.2.2010 7:59:48
|
|
|
|
bebironcic
|
Koga bih volela da upoznam...volela bih sve...sve devojke su mi drage na neki nacin,naravno sa nekima manje a sa nekima vise komuniciram ali mislim da to nema nikakve veze...cim smo ovde znaci da smo sve ok
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:11:04
|
|
|
|
1zvezdana1
|
DOBRO BICE IZ BAJKE ,KALIOPI,ANDELKA,BOJE,JABUKICU I LIDIJU011
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:15:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, verolino, MiljanuM, morenu, Mivicu, db iz bajke, Nedju, Anituuu , OTI, Sanjicu26... Seticu se jos...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 9.7.2010 22:17:01 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:15:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Eni26, pipi nam dragu,cipi,JMPM...
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 9.7.2010 22:18:55 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:16:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikog . Sve ste bljak . Šaaaaaalim se , pa neeeee znaaam ... Ja sam jaaako snebivljiva i tako too ...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:19:42
|
|
|
|
eni26
|
E ovako : Diamond , pa Verku zverku , pcelicu Maju, Bebironcic,Miljanu , Misicu 3, Nejtiri ,Kaliope i Kleopatru naravno .
< Poruku je uredio eni26 -- 9.7.2010 22:22:21 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:21:03
|
|
|
|
eni26
|
A od mama i trudnica :Cipi , Misicu ,Buhlu, Bubu , Oti ,Dunju , Tashke ....eh nemojte zameriti ,dok se set_im , vi ste mi na dr temama
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:21:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa eto pola sam zaboravila! Zaboravite spisak
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:44:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eni26 A od mama i trudnica :Cipi , Misicu ,Buhlu, Bubu , Oti ,Dunju , Tashke ....eh nemojte zameriti ,dok se set_im , vi ste mi na dr temama ja nisam ni mama ni trudnica
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:45:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eni26 A od mama i trudnica :Cipi , Misicu ,Buhlu, Bubu , Oti ,Dunju , Tashke ....eh nemojte zameriti ,dok se set_im , vi ste mi na dr temama
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:45:54
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: eni26 A od mama i trudnica :Cipi , Misicu ,Buhlu, Bubu , Oti ,Dunju , Tashke ....eh nemojte zameriti ,dok se set_im , vi ste mi na dr temama ja nisam ni mama ni trudnica Pa sta radis u koshu s njima? pa eto sorry ,al bih ipak volela da te upoznam
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:47:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: eni26 A od mama i trudnica :Cipi , Misicu ,Buhlu, Bubu , Oti ,Dunju , Tashke ....eh nemojte zameriti ,dok se set_im , vi ste mi na dr temama ja nisam ni mama ni trudnica Pa sta radis u koshu s njima? pa eto sorry ,al bih ipak volela da te upoznam i ja tebe LEPOTO
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:48:03
|
|
|
|
Lu
|
Ja bi voljela da upoznam bilo koga
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:49:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ja bi voljela da upoznam bilo koga ehhhh, koliko sam puta požela da uskočim u bus i odem do tebe, do Eugi.....
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:52:35
|
|
|
|
Anoniman
|
mora bre da se napravi neka velika zurka za sve nas...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:54:50
|
|
|
|
Snelle
|
Dunjice, Oti, nije tema, ali dodjite sutra da pijemo kafu na Adi
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 22:57:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Dunjice, Oti, nije tema, ali dodjite sutra da pijemo kafu na Adi Bih draga, nego imam sutra neki sastanak, kasno sam videla da pijete kaficu....sledeći put dolazim sigurno....nemojte da se ljutite... Guppyka mi na odmoru pa imam baš puno posla na Ringeraji
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 23:00:56
|
|
|
|
Snelle
|
Ajde važi.....raduckaj, mislićemo na tebe
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 9.7.2010 23:08:22
|
|
|
|
marince1
|
Gaganu i jmpm,sa njima najvise kontaktiram Dunju,Oti,Nenu81,supermamu,Verus,Anitu,Kaliopi(nju bi da usvojim ) Sa Viking bih da provedem vikend nanjenoj vikendici
< Poruku je uredio marince -- 9.7.2010 23:12:19 >
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.7.2010 0:28:25
|
|
|
|
gagana83
|
Marince,znas sta si obecala,da te ne podsecam ...u toku ovog meseca
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.7.2010 1:06:54
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Kali, OTI, Banini, Cipi, Jelenu 038 i naravno LanaJelenu. Kada bi znala da cu se popiti kafu sa Marince ponela bih joj kanticu neceg slatkog. A sa Pepino bih isla u shoping.
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.7.2010 1:13:38
|
|
|
|
lothroniell
|
Volela bih sve, ali one koje su mi bas zapale za oko su: Eugenija, OTI, Kaliopi, Cipiripi...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
promena poslanata11Da otvarate novi biznis sta biste od navedenog izabrali:kapkejk kafe (
22%)
deciji butik (
27%)
knjizara (
10%)
pet shop (
10%)
ketering (
23%)
prodavnicu slatkisa (
9%)
Ukupan broj glasova: 147Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!