Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 17:28:19
|
|
|
|
srea
|
IZVORNA PORUKA: Dora Sre(ć)a, kad dođemo na Jahorinu skokni na kaficu Dora hvala na pozivu ako budem mogla sto da ne i vi kad dodjete u Sarajevo javite se da vas pozovem na rucak
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 17:29:52
|
|
|
|
Dora
|
Ručak mmmm može, da posle hvalim na RR tvoje kulinarske sposobnosti!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 17:31:37
|
|
|
|
srea
|
IZVORNA PORUKA: Dora Ručak mmmm može, da posle hvalim na RR tvoje kulinarske sposobnosti! hvala
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 18:51:12
|
|
|
|
MERYEN
|
E ovako drage moje,moja velika zelja je da upoznam sve VAS,ali najveca zelja mora da se izdvoji Jecu ,guppy Tashu i Maju ,zajedno smo od pocetka Zatim prase,eugi,diablu,verus Onda Lu i graciju- od samog pocetka sam vas mesala,nekako ste mi bile kao jedna sad je naravno drugacije,Bince,Vucko,Andrijanu,Aleksandru Dj
< Poruku je uredio MERYEN -- 25.12.2009 18:52:29 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 19:59:12
|
|
|
|
guppy RR
|
Molim bez provokacija u ovoj lepoj temi i drugim temama na Ringeraji. Ako neko nekoga ne može da podnosi, neka izađe malo na vazduh, udahne, broji do 10 i vrati se sutra.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:00:54
|
|
|
|
bonita
|
evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovde
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:05:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR Molim bez provokacija u ovoj lepoj temi i drugim temama na Ringeraji. Ako neko nekoga ne može da podnosi, neka izađe malo na vazduh, udahne, broji do 10 i vrati se sutra. E Guppy, ja mislila da ces reci da se vrati za 10 min
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:06:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovde
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:07:49
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: Diabla IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovde
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:09:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla IZVORNA PORUKA: guppy RR Molim bez provokacija u ovoj lepoj temi i drugim temama na Ringeraji. Ako neko nekoga ne može da podnosi, neka izađe malo na vazduh, udahne, broji do 10 i vrati se sutra. E Guppy, ja mislila da ces reci da se vrati za 10 min Tomorow never dies
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:10:55
|
|
|
|
bonita
|
Rina vidim te
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:13:47
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: bonita Rina vidim te Dodji da se upoznamo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:17:51
|
|
|
|
Anitaaa
|
Neka me još par meseci tu pa ćete i mene hteti da upoznate he he
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:23:12
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: Rina IZVORNA PORUKA: bonita Rina vidim te Dodji da se upoznamo joj bas bih dosla malo do Holandije;ali polako,doci du sigurno,samo ne znam kada
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:27:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa Neka me još par meseci tu pa ćete i mene hteti da upoznate he he ja sam te zapazila ...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:28:31
|
|
|
|
Anitaaa
|
Na dobar način nadam se ne ko....
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:30:34
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovdw IZVORNA PORUKA: buhla Kao što je Jeca rekla, volela bi da imamo video konferenciju i da svi ćaskamo zajedno. Ako nekog moram posebno da spomenem to su (i to samo što sam eto imala prilike više da ćaskam nego sa ostalima): eugeniju, gagi i kaliopi... nekad mi je dovoljno da vidim da su tu na RR i već mi je raspoloženje bolje. Trću i bonitu... zajebante, ko o čemu one o uštipcima simke, Lu, vučka, mihi... i ostale mamice i domaćice, sa dobrim receptima za vaspitavanje dece a i muževa, kao i ukusne hrane! Imala sam priliku da upoznam na RR okupljanju u Bgd OTI, lillyT, mejru81, sanji, DG, guppy, viking (sorry ako sam nekog izostavila) i nadam se da ćemo se videti još koji put!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:32:48
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: bonita evo i mene niko zivi ovde nije naveo ,ali se ja ne ljutim,ne smatram da me neko mrzi,vec me niko nije dovoljno upoznao,a za to sam sam kriva,jer nisam dovoljno aktivna.Jesam li u pravu? ali sta cu,nemam dovoljno vremena jer dosta radim i puno sam umorna. Jedan veliki sve ste mi drage ovdw IZVORNA PORUKA: buhla Kao što je Jeca rekla, volela bi da imamo video konferenciju i da svi ćaskamo zajedno. Ako nekog moram posebno da spomenem to su (i to samo što sam eto imala prilike više da ćaskam nego sa ostalima): eugeniju, gagi i kaliopi... nekad mi je dovoljno da vidim da su tu na RR i već mi je raspoloženje bolje. Trću i bonitu... zajebante, ko o čemu one o uštipcima simke, Lu, vučka, mihi... i ostale mamice i domaćice, sa dobrim receptima za vaspitavanje dece a i muževa, kao i ukusne hrane! Imala sam priliku da upoznam na RR okupljanju u Bgd OTI, lillyT, mejru81, sanji, DG, guppy, viking (sorry ako sam nekog izostavila) i nadam se da ćemo se videti još koji put! joooooooooojjjjjjjjj evo i mene medju nevedenima
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:34:38
|
|
|
|
buhla
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:34:50
|
|
|
|
Anitaaa
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:35:32
|
|
|
|
bonita
|
bas si me nasmejala do suza s ovim O USTIPCIMA JER TACNO JE DA SAMO LUPETAM NESTO I DA SAM SKROOZ NEOZBILJNA
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:36:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda ću da iskočim iz teme... ali evo koga sam ja do sada upoznala (nadam se da ću i ostale ) LillyT - ženska je pametna, originalna, duhovita, brbljiva i lepo vaspitana. Svaka joj je na mestu , pa i da padneš na dupe.... Shishica - nežno i emotivno biće imam utisak da za pravog prijatelja.. ma sve bi učinila... malko bojažljiva ali mislim da njie ni svevna koliko je hrabra i mudra! 2002m - šta reći za moju opi**** drugaricu... jako je vezana za svoju porodicu, nežna je i samosvesna , drugarčina i pozitivac! ......... sve tri su mi lepe i prirodne i iznad svega inteligentne!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:37:31
|
|
|
|
mihi
|
Bonita ja bih želela da te upoznam .
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:38:47
|
|
|
|
mihi
|
buhla .
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 25.12.2009 21:38:56
|
|
|
|
bonita
|
IZVORNA PORUKA: mihi Bonita ja bih želela da te upoznam . Aha ti bi da pricas o ustipcima ,salim se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
TRECE DETEsupermDa li je ok planirati trece dete ako je prvo veliko a drugo jos uvek beba? Napisite komentarda (
81%)
ne (
19%)
Ukupan broj glasova: 121Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!