Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Pa volela bih da proćaskam malo opširije live sa svima sa kojima sam bila u nekoj komunikaciji preko postova ovde, prosto da pojasnimo nejasnoće i razmenimo iskustva. A što se tiče ljudi koji mi odgovaraju po senzibilitetu, to su OTI, Lu, Viking, Verus, Sneža, Zille, Jacaca, Simke, Kaliopi, Trćosava. Verus mi je dijamant koji se izdvaja svojom neporočnom dobrotom. Izuzetno cenim Jecu rr, od samog početka, ta žena mi je pomogla kada je trebalo i kada sam ja to uspela da čujem. Prvi moj post za povišene leukocite, ja sam ostala bez teksta - da se potrudila čak da iscima neke ljude okolo da mi odgovori što podrobnije. Dalje me savetovala za nameštanje stana!!!, za grčiće kod deteta!!! Ma, Volela bih da upoznam i nju i njenog sinčića koji mi je preeesladak i mnogo podseća na mog Vika Tasha i Vučko su uvek bile tu u kriznim momentima, Vučko me zvala često i nikad joj to neću zaboraviti. Bosanke smo obe, i veoma dobro razumemo naš smisao za humor, kada kod vas Srbijanki ne prođe . Sa Tashom imam jedan neobičan odnos, pun iskrenih reči i otvoren do kraja, iako nam se stavovi često sukobe, a taj deo možda najviše i volim. Nadograđujemo se. Hemija, ili fluid odlično rade sa Dunjom, Trriny, Anomrr, Mayomrr, Dorom, Alexx, Rinom, LiliT, Lillyrr, Trćosavom, Delijom, Modessty, Nedjom, Slaaađom, Gaganom. Naadaaa je predobra i mislim da bi me razgovor s njom spustio na zemlju iz oblaka iz kojih živim, imam osećaj da bi na mene delovala smirujuće. Prasetove retoričke inteligentne postove i dalje rado čitam. Izuzetno neobične osobe koje bih volela bolje upoznati su mi Lence i Afrodita. Volim njihovu mističnost koja se oslikava kroz postove, one su mi totalno čudne osobe (u pozitivnom smislu ). Drage ste sve, svaka na svoj način. Ponekad (veoma retko) osetim neki čudan negativni talas prema meni, ali smatram sebe krivom za to, jer umem da budem izuzetno balava i neozbiljna, pa shvatam da iz toga ne mogu dobiti razumevanje, a i ne trebam I naravno, SIGURNO sam nekoga izostavila, ali brzina je u pitanju. Poruka za one koje sam nenamerno izostavila: Sama se dodaj, ako sam te ispustila Znaš da te volim I da, volela bih da mene live upoznaju one koje me nisu dobro skapirale i da onda sude.. Pa kako bude. Šećer na kraju - DIABLA - jedina moja, volim te beskrajno!!!! Nije lepo od tebe što si me rasplakala od ranog jutra...i to na poslu.... p.s. tako slične stavove imamo prema osobama...čitam ovo i ne mogu da verujem... ja cu ti stoga dodati na spisak i LU , OTI, kaliopi, cipiripi, graciju i meni jednu od najdrazih MERYEN ....ona i ja smo tu od početka RR, maltene i sad je nešto redje na RR-i i baš mi nedostaje ....ma dodala bih jos mnoge osobe...svaka mi je po necemu karakteristicna i na svoj nacin draga, zaista....oni koji mi nisu prijali vrlo su se kratko zadrzali na RR...valjda ostajemo uvek mi sa istom energijom i emocijama i da se update-ujem i dodam DIABLU znaće ona šta htedoh da kažem ovim
< Poruku je uredio Jeca RR -- 11.12.2009 7:58:50 >