Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:40:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Joj ispade da sam se ja najvise uvrijedila Ne znam da li ste me razumjeli sta sam htjela reci, znam ja da bi se si mi voljeli sastati i upoznati... ma sad cete me na giljotinu zbog onoga sto sam napisala.... ajde cekam, paljba
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:40:37
|
|
|
|
Dora
|
E, sram te bilo Diabla, širiš negativnu energiju okolo...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:41:54
|
|
|
|
buhla
|
e kako sam zaboravila Miljanu.. al ona nestade bez traga!
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:43:26
|
|
|
|
Jeca*
|
Eto...mene je tako retko ko pomenuo...zato cu ja sad da vas peckam po prstima, da vam brisem postove....ITS GOOD TO BE A KING
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:43:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta cu, nisam Diabla bzvz IZVORNA PORUKA: Dora E, sram te bilo Diabla, širiš negativnu energiju okolo...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:44:52
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: buhla e kako sam zaboravila Miljanu.. al ona nestade bez traga! Miljanu, koju Miljanu
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:45:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislis THE QUEEN? IZVORNA PORUKA: Jeca RR Eto...mene je tako retko ko pomenuo...zato cu ja sad da vas peckam po prstima, da vam brisem postove....ITS GOOD TO BE A KING
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:46:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da nam treba tema gde nam je miljana hn
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:46:40
|
|
|
|
Anoniman
|
mislis trandzu? IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: buhla e kako sam zaboravila Miljanu.. al ona nestade bez traga! Miljanu, koju Miljanu
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:48:04
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: buhla e kako sam zaboravila Miljanu.. al ona nestade bez traga! Miljanu, koju Miljanu hmm mora da je to neka sa drugog foruma ondak pobrkala sam loncice
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:48:05
|
|
|
|
Lilly*
|
ali ja znam ko je trandža
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:48:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo iskreno, ja bih voljela da upoznam Eumenidu!!! Zena nestade bez traga i glasa, i jedina ona mi moze odgov na pitanje koje mi ne da da mirno spavam po noci!!!!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:49:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Zato si Stevajela bila favorit IZVORNA PORUKA: Jeca RR Eto...mene je tako retko ko pomenuo...zato cu ja sad da vas peckam po prstima, da vam brisem postove....ITS GOOD TO BE A KING
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:50:23
|
|
|
|
snješka
|
Meni ste skoro sve, sudeći po vašim postovima, super. Zato bih ja voljela da upoznam skoro sve vas...
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:51:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: buhla e kako sam zaboravila Miljanu.. al ona nestade bez traga! Miljanu, koju Miljanu hmm mora da je to neka sa drugog foruma ondak pobrkala sam loncice devojke sada ozbiljno , šta nam je sa Miljanom iz Herceg Novog, baš je dugo nema...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:52:49
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: buhla e kako sam zaboravila Miljanu.. al ona nestade bez traga! Miljanu, koju Miljanu hmm mora da je to neka sa drugog foruma ondak pobrkala sam loncice devojke sada ozbiljno , šta nam je sa Miljanom iz Herceg Novog, baš je dugo nema... Ahahahaa Pogledaj temu Ko je Diabla, možda će ti biti jasnije
< Poruku je uredio Lilly RR -- 10.12.2009 22:53:45 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:53:29
|
|
|
|
Anoniman
|
To se i ja pitam, enigma IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: buhla e kako sam zaboravila Miljanu.. al ona nestade bez traga! Miljanu, koju Miljanu hmm mora da je to neka sa drugog foruma ondak pobrkala sam loncice devojke sada ozbiljno , šta nam je sa Miljanom iz Herceg Novog, baš je dugo nema...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:53:36
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Zato si Stevajela bila favorit IZVORNA PORUKA: Jeca RR Eto...mene je tako retko ko pomenuo...zato cu ja sad da vas peckam po prstima, da vam brisem postove....ITS GOOD TO BE A KING auuuu...jos cete me u isti kos sa njom
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:54:34
|
|
|
|
Jeca*
|
dunja, evo upravo se spremam da je nokautiram
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:55:54
|
|
|
|
dunja RR
|
a to si ti Diabla....baš ne provodim vreme na rr-u kao pre, uopšte nisam u toku
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:56:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pu pu pu, daleko bilo! Ti si nase znas ti da se ja salim, moram ja uvijek stevujelu provuci kroz postove, jer sam ja njen najveci favorit zajedno sa tashom i mihi IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Diabla Zato si Stevajela bila favorit IZVORNA PORUKA: Jeca RR Eto...mene je tako retko ko pomenuo...zato cu ja sad da vas peckam po prstima, da vam brisem postove....ITS GOOD TO BE A KING auuuu...jos cete me u isti kos sa njom
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 22:57:54
|
|
|
|
Anoniman
|
samo shhhh, to je jos taja hihihi! bas te duuuugooo nije bilo.... IZVORNA PORUKA: dunja a to si ti Diabla....baš ne provodim vreme na rr-u kao pre, uopšte nisam u toku
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 23:01:02
|
|
|
|
dunja RR
|
ma tu sam ja draga stalno , ali sa druge strane monitora, nemam baš puno vremena da čitam rr, ne mogu da postignem a volela bih ..... ...pogledaj reportažu sa ringeraje na Sajmu slatkiša
< Poruku je uredio dunja -- 10.12.2009 23:05:01 >
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 23:01:08
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja se jesam slozila sa par nekih njenih postova, ali to ne znaci da sam opravdala negativnu energiju koja je sejana po forumu u to vreme i da sam stala na iciju stranu. A ne pominjem je iz razloga sto je odabrala da ode i o tome vise nemam sta reci. Takodje mislim da ni vi ne treba da trosite energiju i dodatno se nervirate oko toga. Bilo pa proslo ja bih volela da upoznam sve devojke sa foruma...zaista. Sa druge strane, ne bih volela da upoznam nijednu, jer mi je slatko da caskamo ovako bez predrasuda i "cistih" misli. Ovako iznosimo stavove, ulazimo u rasprave, resavamo probleme i uvek smo tu jedna za drugu. U realnom zivotu bi se mozda nesto u tom idilicnom odnosu pokvarilo...neke stvari su lepse kad nisu materijalizovane
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 23:03:52
|
|
|
|
Lu
|
Jao Dunja čudim ti se Otkrila si Mr.Good-a a nisi mogla Diablu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?